Ben sevdiğim birinden bir şeyi yanlis anlarsam (ki genelde yanlış anlarım çünkü dil farkı olur) kendi kendime derim ki ; bana gerçekten kötü bir şey söylemiş olabilir mi? Eğer yakistiramazsam hayra yormaya çalışırım.
Yıllar önce bir Arap sevgilim vardı. Bir gün bu salak salak cilve yapılır ya işte seviyorum , ne kadar çok falan derken çocuk bana bir mesaj attı; İKTİR
Haydaa
Benim elim ayağım buz kesti görünce. Çok kotu oldum. Sonra dedim ki, benim sevgilim bana küfür edebilir mi güzel güzel konuşurken? Tabii ki hayır. sakince anlamadım dedim, meğer çok anlaminda İKTİR demiş, daha gecen günlerde öğretmişti bana, hatırlayacağımi düşünmüş

Yani bazen olur böyle şeyler. İnsan bir şey hissettiği kişiye karşı çok daha kırılgan olur.
Ama böyle zamanlarda biraz sakinlesip yanlış anlamis olma ihtimalini düşün bence.
Bak, belki de bunca yıldır bunca sevgiline cok haklı gibi attığın triplerin belki de çoğu senin o an kalp kirigini öfkeyle örtüp verdiğin saçma tepkilerden ibarettir, belki kendi kendinin ilişkilerini sabote ediyorsundur da farkinda degilsindir