Buluşmada Sakarlık

Ben hemen hemen her adliyeye gidisimde giristeki merdivenlere takilip secdeye kapaniyorum ahsjsjjs oyle bir meslek aski yani anlatamam ahahahhaha

Neyse ki akillandim artik etek giymiyorum

Buluştuğumuzu size anlatmam lazım ama bdv’ye uygun bir konu da bulmam lazım konusu olmuş. Yoksa ayağı takıldı tökezledi diye kimse bu kadar utanmaz. Diğer konunu güncelleseydin de okurduk aslında
Diğer konunun nesini güncellesin, mümkünse önceki konuyu unutturayım konusu açmış arkadaşımız. Adam yanımda çok kalmayacaksan boşuna bilet almayayım demişti...

Ben hemen hemen her adliyeye gidisimde giristeki merdivenlere takilip secdeye kapaniyorum ahsjsjjs oyle bir meslek aski yani anlatamam ahahahhaha

Neyse ki akillandim artik etek giymiyorum
Ben geçen gün dümdüz yolda üzerimde pantolon ve spor ayakkabı varken yapıştım yere hala gelip geçerken bakıyorum neye takıldım diye bişey de yok bildiğin düz yol. Resmen biri aldı beni yere çarptı

Ben arada harmandali oynayarak durabiliyorum ama bazen tam secde hali ben de duz ayakkabilarla beceriyorum bunu, babet makosen vs vs

Benim tahminim merdivenlerin basamak arasi mesafesinin standart disi olmasi

Adliyeye girerken kiz kardesime merdiven fotosu atiyorum arada, yarim saat sonra abla kazasiz belasiz girebildin ki bu sefer diyor akgzksbsks

Escobar o kadar merak ettim insan bir etiket yapardı.
Neyse iyi geçtiğine sevindim ilk günden kaynana ile de tanışmışsin. Baya hızlısin

Çeri domatesi yerken adamın yüzüne fiskirttim

Ay ne olacak yaa hiçbişey degilmişşş peki ya eşimle illk bulusmamızda o gayet sakin yemek yiyor peçetesi bile tertemiz ve katlıyken benim peçetem onumde yağ salça bulasmıs burusuk önüm zaten heyecandan döke döke yiyorum yakam salca malca lekesi okadar cok dokuyordum ki yemek yemeyi bırakmıstım okadr doktum ama ydigim 2 lokma bişeydi. Hatta esim gülmüştü xocuk gibi yemişsin ya bilseydim sana önlük alırdım demişti şimdi kaldırıp salona mi gönderim bunu yine aklıma geldi lise zamanlarımda da bir cocukla cıkıyodum fakrlı okullardaydık bizim mahallenin parkında buluscaktık ozaman byıklarım taze cıkıyor tabi ben de oyle bulunmayım dedm jiletle aldım 2 gun sonra nasul cıkmaya basladıgını hayal edebilirsiniz ama hiç farketmedim e güneyde ozamanlar cok sıcak olmuyordu simdi 54 derecelerş goruyoruz ama ozaman en sıcak 40 derece falandı o sıcakta bulusmusuz bıyıklarım boncuk boncuk terlemiş cocuk bana dedi ki ya senin buyık kısmın niye yeşil yeşil duruyor cok terlemiş ergen erkek cocugugibi duruyosun demişti cok uzulmustum sonradan o cocuk benim hep kankam olmustu. Cok gülmüştük bu muhabbte bana derbby kulşan falan diye dalga gecmeye baslamıstı. Bunlar komik anılar topukluykla tökezlwmeyen kız yok bence flortunun yanında bosver tatlı bir an olmustur oan aslında

Ay ne tökezlemesi ben yere yıkılmıştım laps diye. Adam kaldırmaya çalışıyor tekrar düşüyorum tekrar düşüyorum. Sırtımda da çanta var adeta yerde çırpınan kaplumbağayım düz dönmeye çalışıyom yok olmuyor. Kadının biri aracını durdurdu indi geldi iki kişi kaldırdılar beni. 3 gün kolumu tam açamadım. Yokuş yukarı yürüyorduk kaldırımın bi tarafı buz tutmuş meğer ben de o buzun üzerinde bu eşsiz dansı ediyormuşum.

Hadi bi kere düştün toparlan kalk kardeşim yani ama olmadı işte. Düştükçe düştüm daha düşmem dedim yine düştüm. Siz tökezlemişsiniz sadece o yüzden hiç sorun yok

İnternetten tanıştığınız kişi ile ilk buluşmada oldu bunlar?

ilk buluşmada değil de 2. buluşmada pantolonumun fermuarı patlamıştı gxdfkgsk kendimle dalga geçiyordum hatta hiç üzülmedim.Beraber de gülmüştük zaten önümü bişeyle kapatmaya çalışıp iğneyle hallettim orayı

Ben kahveye şeker atmıştım ve dökmüştüm ama hiç de utanmamıştım rezil bir an falan değildi hatta hatırlamıyorum doğru düzgün :). Ama eşim hala söyler o an benim için o kadar güzeldi ki çok tatlıydın diye. Aradan 12 yıl geçti bazen yine söyler hahaaha
Böyle anlar tatlı bir hatıra oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…