- 30 Mart 2009
- 14.600
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.167
- 1.123
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Ben hemen hemen her adliyeye gidisimde giristeki merdivenlere takilip secdeye kapaniyorum ahsjsjjsMerhaba, umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda internetten tanıştığım kişi ile buluşacağımı söylemiştim.Bugün buluştuk,ilk anlarda çok donuk geldi.Zamanla açıldı,kilosu olduğu için boyu çok uzun gözükmüyor.Genel olarak iyi,güzel bir buluşmaydı.El ele tutuştuk,iki kere yanağımdan öptü,sarıldık.Buluşmada sona doğru giydiğim topuklu ayakkabı nedeniyle düşecek gibi oldum,çok çok utandım.Hala utanıyorum,kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum.Bu rezil anı nasıl aklımdan silebilirim,sizin ilk buluşmada böyle bir anınız oldu mu?
Buluşma tatlis olmadi, ama sonradan hatirlayip gulmek tatliş oldu. Tabii size oyle gelmeyebilir.Ayyy ne tatliş bir buluşma olmuş
Diğer konunun nesini güncellesin, mümkünse önceki konuyu unutturayım konusu açmış arkadaşımız. Adam yanımda çok kalmayacaksan boşuna bilet almayayım demişti...Buluştuğumuzu size anlatmam lazım ama bdv’ye uygun bir konu da bulmam lazım konusu olmuş. Yoksa ayağı takıldı tökezledi diye kimse bu kadar utanmaz. Diğer konunu güncelleseydin de okurduk aslında
Yok ya ilk buluşmada ne giyeyim konusu vardı, onu diyorumDiğer konunun nesini güncellesin, mümkünse önceki konuyu unutturayım konusu açmış arkadaşımız. Adam yanımda çok kalmayacaksan boşuna bilet almayayım demişti...
Ben geçen gün dümdüz yolda üzerimde pantolon ve spor ayakkabı varken yapıştım yereBen hemen hemen her adliyeye gidisimde giristeki merdivenlere takilip secdeye kapaniyorum ahsjsjjsoyle bir meslek aski yani anlatamam ahahahhaha
Neyse ki akillandim artik etek giymiyorum
Ben arada harmandali oynayarak durabiliyorum ama bazen tam secde haliBen geçen gün dümdüz yolda üzerimde pantolon ve spor ayakkabı varken yapıştım yerehala gelip geçerken bakıyorum neye takıldım diye bişey de yok bildiğin düz yol. Resmen biri aldı beni yere çarptı
Kızcağız sormuş da ne giyeyim diye, keşke biri topuklu giyme deseymişYok ya ilk buluşmada ne giyeyim konusu vardı, onu diyorum
Elbiseyi sordu giyme dedik de ayakkabıyı sormadı. Yine de rahat giyin iş görüşmesine gider gibi giyinme dedik ama dinletememişizKızcağız sormuş da ne giyeyim diye, keşke biri topuklu giyme deseymiş
Çeri domatesi yerken adamın yüzüne fiskirttimMerhaba, umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda internetten tanıştığım kişi ile buluşacağımı söylemiştim.Bugün buluştuk,ilk anlarda çok donuk geldi.Zamanla açıldı,kilosu olduğu için boyu çok uzun gözükmüyor.Genel olarak iyi,güzel bir buluşmaydı.El ele tutuştuk,iki kere yanağımdan öptü,sarıldık.Buluşmada sona doğru giydiğim topuklu ayakkabı nedeniyle düşecek gibi oldum,çok çok utandım.Hala utanıyorum,kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum.Bu rezil anı nasıl aklımdan silebilirim,sizin ilk buluşmada böyle bir anınız oldu mu?
İnternetten tanıştığınız kişi ile ilk buluşmada oldu bunlar?Merhaba, umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda internetten tanıştığım kişi ile buluşacağımı söylemiştim.Bugün buluştuk,ilk anlarda çok donuk geldi.Zamanla açıldı,kilosu olduğu için boyu çok uzun gözükmüyor.Genel olarak iyi,güzel bir buluşmaydı.El ele tutuştuk,iki kere yanağımdan öptü,sarıldık.Buluşmada sona doğru giydiğim topuklu ayakkabı nedeniyle düşecek gibi oldum,çok çok utandım.Hala utanıyorum,kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum.Bu rezil anı nasıl aklımdan silebilirim,sizin ilk buluşmada böyle bir anınız oldu mu?
Evet,ilk buluşmamız böyle geçti.İnternetten tanıştığınız kişi ile ilk buluşmada oldu bunlar?
bu detayı niçin verdiğini anlamadımkilosu olduğu için boyu çok uzun gözükmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?