Buluşmada Sakarlık

Çok normal biz eşimle piknik yapacaktık alışveriş yaptık dimesin cam şişe içeceklerinden almıştık sallaya sallaya giderken düşürüp kırmıştı yolun ortasında çok komikti rezil olmuştu

Buluştuğumuzu size anlatmam lazım ama bdv’ye uygun bir konu da bulmam lazım konusu olmuş. Yoksa ayağı takıldı tökezledi diye kimse bu kadar utanmaz. Diğer konunu güncelleseydin de okurduk aslında
Çocuk gülmedi işte,hatta ciddi ciddi topuklu yerine spor ayakkabı giyseydin keşke dedi.

Sonrasında mesaj attı,aramız iyi çok şükür.Hatta annesiyle bile yan yanayken konuştum.Kadın hiç beklemiyordu,konuştuk biraz.Çok tatlı bir kadınmış gibi geldi bana.

Olabilir.Neden olmasın.Ben ilk bulustugumda Aşti otogarina gidiyordum oradan eşimi almaya gidecektim.Metronun içine girip arkamdan parmağıyla hafif omzunu durtmustu.Maske ile tanıdı beni.

Hiçbir şey benim fakülte önünde herkes dışarıdayken topuğumun merdivene takılıp yere yapışmam kadar komik olamaz. Ondan sal. Olabilir öyle şeyler.
Biraz daha geliştireyim, fakültenin önündeki merdivenlerde ayağımdan ayakkabının çıkması ve yere yapışmam. Gene basamaklı amfide birine yer vermeye çalışırken geri adım atmamla yere yapışmam. İnsan içine çıkabilmemin tek yolu olmamış gibi davranmaktı.

Konuya gelirsek çok rezil değil çünkü çoktan unutmuştur.

Amfide bir kız düşmüştü halen gözümün önünde. Rezil değil aslında hatırlayıp gülüp geçiyoruz

Ayyy ne tatliş bir buluşma olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…