- 31 Ekim 2023
- 1.174
- 922
- 43
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Çocuk gülmedi işte,hatta ciddi ciddi topuklu yerine spor ayakkabı giyseydin keşke dedi.Buluştuğumuzu size anlatmam lazım ama bdv’ye uygun bir konu da bulmam lazım konusu olmuş. Yoksa ayağı takıldı tökezledi diye kimse bu kadar utanmaz. Diğer konunu güncelleseydin de okurduk aslında
Sonrasında mesaj attı,aramız iyi çok şükür.Hatta annesiyle bile yan yanayken konuştum.Kadın hiç beklemiyordu,konuştuk biraz.Çok tatlı bir kadınmış gibi geldi bana.Hshshshsh tam romantik komedi klisesi.
Ben esimle ilk bulusmamda ustune kusmustum, sarhos degildim midem bozulmustu. Hala guleriz, hala saclarimi tutar kusarken :) boyle sakarlıklar zamanla tatliş anilara dönüşürhic uzulme.
Sonrasinda mesajlasma ya da arama oldu mu? Hemen eglenceli bi aniya cevirseydiniz o ani :)
Böyle anılarınızı duyunca tek olmadığım için seviniyorum.Topuklu ile bende düşmüştüm ayağım kaymıştı aman nolcak ben güldüm o panik oldu bisey oldu mu diyehiç takılacak bisey değil
Çok tatlısınız ya.Hiçbir şey benim fakülte önünde herkes dışarıdayken topuğumun merdivene takılıp yere yapışmam kadar komik olamaz.Ondan sal. Olabilir öyle şeyler.
İçimi rahatlatıyorsunuz, teşekkür ederimO an gülmesi hoş olmazdi zaten, sonradan komik oluyor oyle seyler.
Bu çok komikmiş ya.Çok normalbiz eşimle piknik yapacaktık alışveriş yaptık dimesin cam şişe içeceklerinden almıştık sallaya sallaya giderken düşürüp kırmıştı yolun ortasında çok komikti rezil olmuştu
Olabilir.Neden olmasın.Ben ilk bulustugumda Aşti otogarina gidiyordum oradan eşimi almaya gidecektim.Metronun içine girip arkamdan parmağıyla hafif omzunu durtmustu.Maske ile tanıdı beni.Merhaba, umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda internetten tanıştığım kişi ile buluşacağımı söylemiştim.Bugün buluştuk,ilk anlarda çok donuk geldi.Zamanla açıldı,kilosu olduğu için boyu çok uzun gözükmüyor.Genel olarak iyi,güzel bir buluşmaydı.El ele tutuştuk,iki kere yanağımdan öptü,sarıldık.Buluşmada sona doğru giydiğim topuklu ayakkabı nedeniyle düşecek gibi oldum,çok çok utandım.Hala utanıyorum,kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum.Bu rezil anı nasıl aklımdan silebilirim,sizin ilk buluşmada böyle bir anınız oldu mu?
Okadar komikti ki geçmişe gittim bi an sanki şuan olmuş gibi güldüm, karşımda oturuyor neye gülüyorsun dedi anlattım nerden aklına geldi durduk yere diyorBu çok komikmiş ya.
Ne güzel bir anı olmuş sizin için ?Okadar komikti ki geçmişe gittim bi an sanki şuan olmuş gibi güldüm, karşımda oturuyor neye gülüyorsun dedi anlattım nerden aklına geldi durduk yere diyor
İlk buluşmada maske ile nasıl tanıdı ?Olabilir.Neden olmasın.Ben ilk bulustugumda Aşti otogarina gidiyordum oradan eşimi almaya gidecektim.Metronun içine girip arkamdan parmağıyla hafif omzunu durtmustu.Maske ile tanıdı beni.
E sana dedik abartma iş görüşmesine gider giyinme, rahat şeyler tercih et diye.Çocuk gülmedi işte,hatta ciddi ciddi topuklu yerine spor ayakkabı giyseydin keşke dedi.
Biraz daha geliştireyim, fakültenin önündeki merdivenlerde ayağımdan ayakkabının çıkması ve yere yapışmam. Gene basamaklı amfide birine yer vermeye çalışırken geri adım atmamla yere yapışmam. İnsan içine çıkabilmemin tek yolu olmamış gibi davranmaktı.Hiçbir şey benim fakülte önünde herkes dışarıdayken topuğumun merdivene takılıp yere yapışmam kadar komik olamaz.Ondan sal. Olabilir öyle şeyler.
Amfide bir kız düşmüştü halen gözümün önünde.Biraz daha geliştireyim, fakültenin önündeki merdivenlerde ayağımdan ayakkabının çıkması ve yere yapışmam. Gene basamaklı amfide birine yer vermeye çalışırken geri adım atmamla yere yapışmam. İnsan içine çıkabilmemin tek yolu olmamış gibi davranmaktı.
Konuya gelirsek çok rezil değil çünkü çoktan unutmuştur.
Tabikide eşimle yaşadığım her şey öyle benim içinNe güzel bir anı olmuş sizin için ?
Sevindim bitti gitti iste dert edilecek birsey yokmus :)Sonrasında mesaj attı,aramız iyi çok şükür.Hatta annesiyle bile yan yanayken konuştum.Kadın hiç beklemiyordu,konuştuk biraz.Çok tatlı bir kadınmış gibi geldi bana.
Ayyy ne tatliş bir buluşma olmuşHshshshsh tam romantik komedi klisesi.
Ben esimle ilk bulusmamda ustune kusmustum, sarhos degildim midem bozulmustu. Hala guleriz, hala saclarimi tutar kusarken :) boyle sakarlıklar zamanla tatliş anilara dönüşürhic uzulme.
Sonrasinda mesajlasma ya da arama oldu mu? Hemen eglenceli bi aniya cevirseydiniz o ani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?