Çiçek alışının ay dönümü müüniversitede okuyorum yakın zamana kadar bir ilişkim vardı ama ayrıldım. Ayrılık kolay bir şey olmadığı için elbette üzüldüm şu an pek bir üzüntü içerisinde de değilim. Çoğu ilişkilerde de olduğu gibi ayrılık sonrası göndermeli şeyler yaptık ve dün acaba buluşsak mı diye düşünmüştüm buluştuğumuz bir mekanın adını verip buluşsak mı diye göndermeli bir şey yaptım.Daha sonralarda işte kendisi saat ve yer verip buluşma ayarladı. [Buluşma bugün]. Sizce gitmeli miyim?Gitmeyeceksem ona haber vereceğim.Buluşsak mı diye düşünmemin nedeni bugün bana çiçek alışının ay dönümü.Eylül sonu gibi üniversiteye gideceğim ve okudumuz şehirler uzak.uzak mesafe ilişkisi olacak.Onunla konuşmaya devam etmeli miyim ? Sürekli ayrıldım .Astrologa inan birisiyim ve retrolardan dolayı oldu galiba .Kulağa komik geliyor olabilir. Ayrıldıktan sonra üzüntü yaşadığım için geri barışıyorduk. Sürekli ayrılmak istiyorum sonra pişmanlık duygusu yaşıyor gibi oluyorum. Regl olucam galiba ondan mı bu duygusal karmaşıklık bilmiyorum . Bana akıl verin acil.
Siz ne istediğinizi biliyormusunuz acaba?üniversitede okuyorum yakın zamana kadar bir ilişkim vardı ama ayrıldım. Ayrılık kolay bir şey olmadığı için elbette üzüldüm şu an pek bir üzüntü içerisinde de değilim. Çoğu ilişkilerde de olduğu gibi ayrılık sonrası göndermeli şeyler yaptık ve dün acaba buluşsak mı diye düşünmüştüm buluştuğumuz bir mekanın adını verip buluşsak mı diye göndermeli bir şey yaptım.Daha sonralarda işte kendisi saat ve yer verip buluşma ayarladı. [Buluşma bugün]. Sizce gitmeli miyim?Gitmeyeceksem ona haber vereceğim.Buluşsak mı diye düşünmemin nedeni bugün bana çiçek alışının ay dönümü.Eylül sonu gibi üniversiteye gideceğim ve okudumuz şehirler uzak.uzak mesafe ilişkisi olacak.Onunla konuşmaya devam etmeli miyim ? Sürekli ayrıldım .Astrologa inan birisiyim ve retrolardan dolayı oldu galiba .Kulağa komik geliyor olabilir. Ayrıldıktan sonra üzüntü yaşadığım için geri barışıyorduk. Sürekli ayrılmak istiyorum sonra pişmanlık duygusu yaşıyor gibi oluyorum. Regl olucam galiba ondan mı bu duygusal karmaşıklık bilmiyorum . Bana akıl verin acil.
Exlerinize dönmeyin artık bir hayır olsaydı ayrılmazdınız zaten önünüze ve geleceğinize bakın sadeceüniversitede okuyorum yakın zamana kadar bir ilişkim vardı ama ayrıldım. Ayrılık kolay bir şey olmadığı için elbette üzüldüm şu an pek bir üzüntü içerisinde de değilim. Çoğu ilişkilerde de olduğu gibi ayrılık sonrası göndermeli şeyler yaptık ve dün acaba buluşsak mı diye düşünmüştüm buluştuğumuz bir mekanın adını verip buluşsak mı diye göndermeli bir şey yaptım.Daha sonralarda işte kendisi saat ve yer verip buluşma ayarladı. [Buluşma bugün]. Sizce gitmeli miyim?Gitmeyeceksem ona haber vereceğim.Buluşsak mı diye düşünmemin nedeni bugün bana çiçek alışının ay dönümü.Eylül sonu gibi üniversiteye gideceğim ve okudumuz şehirler uzak.uzak mesafe ilişkisi olacak.Onunla konuşmaya devam etmeli miyim ? Sürekli ayrıldım .Astrologa inan birisiyim ve retrolardan dolayı oldu galiba .Kulağa komik geliyor olabilir. Ayrıldıktan sonra üzüntü yaşadığım için geri barışıyorduk. Sürekli ayrılmak istiyorum sonra pişmanlık duygusu yaşıyor gibi oluyorum. Regl olucam galiba ondan mı bu duygusal karmaşıklık bilmiyorum . Bana akıl verin acil.
Çok ikna edici bir bahane. Her çift muhakkak kutlar zaten bu özel günü. Bence siz de buluşup kutlayınnBuluşsak mı diye düşünmemin nedeni bugün bana çiçek alışının ay dönümü.
Çiçek alışının ay dönümü müben nişan tarihi nikah tarihimi vallahi bazen düğün tarihimi unutuyorum tebrik ediyorum ne diyeceğimi bilemedim, oturdum kendimi sorguluyorum teşekkürler
bugün bana çiçek alışının ay dönümü.
Bu arada 3 yıllık evliyiz yani çiçeğimiz burnumuzda sayılırızBi keresinde evlilik yıldönümümüzü unutmuştuk. Çiçek yıldönümü de mi varmış?Ay pardon ay dönümüymüş.
ya aslında bende hiç hatırlamıyorum ama o böyle şeyleri baya hatırlıyor ilişkide odun olan benim kızmasın diye notlara fln yazmıştım tarihiÇiçek alışının ay dönümü müben nişan tarihi nikah tarihimi vallahi bazen düğün tarihimi unutuyorum tebrik ediyorum ne diyeceğimi bilemedim, oturdum kendimi sorguluyorum teşekkürler
Bu arada 3 yıllık evliyiz yani çiçeğimiz burnumuzda sayılırızgerçi çiçeği bebişimiz gözümüze sokar ama olsun yani:) akşam eşim eve gelsin çok pis kavga edeceğim, bana ilk çiçek alışının bilmem kaçınca ayının dönümünü nasıl bir kez olsun kutlamazsın diye! Bu tür şeyleri unutan benim ama olsun ben hem hamileyim hem kadınım o hatırlayacak nokta
bilmiyorum işte günlerdir düşünüyorum ama bir yol bulamadım gençlik çağı olduğu için mi bilmiyorum çok büyük sayılmam ve duygularımı yeni yaşıyorumSiz ne istediğinizi biliyormusunuz acaba?
yıl dönümü değil ve o böyle günleri baya hatırlıyor bugün günlerden ne derse bilmediğim için şey oluyor yani o yüzden notlara fln yazmıştım günleri yoksa böyle şeyleri hatırlayan vs. biri değilimdirÇicek alış yildonumu ne ya
o günleri hatırlayan biri ben hatırlamam o yüzden notlara aldım size günleri bahsederken kısaca nasıl bahsetmeliyim diye bunu dedimÇiçek alışınız ay dönümü mü? Ben ne gördüm şimdi.
Bir ilişki bir yerde bitince gerisi hep uzatmalar oluyor. Ne için ayrıldığınızı bilmiyorum ama başka şehire üniversiteye gidecekmişsiniz zaten.
öneriniz için teşekkürlerrBuluşmak sadece ayrılmayı zorlaştırıyor. Bunu bilir bunu söylerim. Çok mükemmel bir ilişkiniz olsa karşı taraf sizi sevdiğini hissettirse bu ikilemde kalmazdınız zaten. Üniversite yıllarında olur öyle şeyler. Önünüze bakın.
burası dert anlatma şeyi ve her istediğimi yazarım her şey bizene ya diyerek bakılıyor olsaydı kimse kimseye bir şey yazmazdı bu düşünceniz için sağ olunÜf ne saçma sapan şeyler. Yok gondermeli paylaşımlar vs bize ne yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?