Buluşmalı mıyım?

ssariafly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
20
5
1
20
üniversitede okuyorum yakın zamana kadar bir ilişkim vardı ama ayrıldım. Ayrılık kolay bir şey olmadığı için elbette üzüldüm şu an pek bir üzüntü içerisinde de değilim. Çoğu ilişkilerde de olduğu gibi ayrılık sonrası göndermeli şeyler yaptık ve dün acaba buluşsak mı diye düşünmüştüm buluştuğumuz bir mekanın adını verip buluşsak mı diye göndermeli bir şey yaptım.Daha sonralarda işte kendisi saat ve yer verip buluşma ayarladı. [Buluşma bugün]. Sizce gitmeli miyim?Gitmeyeceksem ona haber vereceğim.Buluşsak mı diye düşünmemin nedeni bugün bana çiçek alışının ay dönümü.Eylül sonu gibi üniversiteye gideceğim ve okudumuz şehirler uzak.uzak mesafe ilişkisi olacak.Onunla konuşmaya devam etmeli miyim ? Sürekli ayrıldım .Astrologa inan birisiyim ve retrolardan dolayı oldu galiba .Kulağa komik geliyor olabilir. Ayrıldıktan sonra üzüntü yaşadığım için geri barışıyorduk. Sürekli ayrılmak istiyorum sonra pişmanlık duygusu yaşıyor gibi oluyorum. Regl olucam galiba ondan mı bu duygusal karmaşıklık bilmiyorum . Bana akıl verin acil.

Çiçek alışının ay dönümü mü ben nişan tarihi nikah tarihimi vallahi bazen düğün tarihimi unutuyorum tebrik ediyorum ne diyeceğimi bilemedim, oturdum kendimi sorguluyorum teşekkürler

Siz ne istediğinizi biliyormusunuz acaba?

Çiçek alışınız ay dönümü mü? Ben ne gördüm şimdi.

Bir ilişki bir yerde bitince gerisi hep uzatmalar oluyor. Ne için ayrıldığınızı bilmiyorum ama başka şehire üniversiteye gidecekmişsiniz zaten.

Buluşmak sadece ayrılmayı zorlaştırıyor. Bunu bilir bunu söylerim. Çok mükemmel bir ilişkiniz olsa karşı taraf sizi sevdiğini hissettirse bu ikilemde kalmazdınız zaten. Üniversite yıllarında olur öyle şeyler. Önünüze bakın.

Exlerinize dönmeyin artık bir hayır olsaydı ayrılmazdınız zaten önünüze ve geleceğinize bakın sadece

Uyumunuz yoksa, biz birbitimiz için yaratılmış ız fikri yoksa barışmayın. İlerde aynı kavga sebepleri devam edecek. Ben bu insanla böylece yaşayabilir miyim diye sorun ve büyük bir heyecanla evet demiyorsanız bitmişken bitsin. Buluşmayın..

Çiçek alışının ay dönümü mü ben nişan tarihi nikah tarihimi vallahi bazen düğün tarihimi unutuyorum tebrik ediyorum ne diyeceğimi bilemedim, oturdum kendimi sorguluyorum teşekkürler

Bi keresinde evlilik yıldönümümüzü unutmuştuk. Çiçek yıldönümü de mi varmış? Ay pardon ay dönümüymüş.

Bi keresinde evlilik yıldönümümüzü unutmuştuk. Çiçek yıldönümü de mi varmış? Ay pardon ay dönümüymüş.
Bu arada 3 yıllık evliyiz yani çiçeğimiz burnumuzda sayılırız gerçi çiçeği bebişimiz gözümüze sokar ama olsun yani:) akşam eşim eve gelsin çok pis kavga edeceğim, bana ilk çiçek alışının bilmem kaçınca ayının dönümünü nasıl bir kez olsun kutlamazsın diye! Bu tür şeyleri unutan benim ama olsun ben hem hamileyim hem kadınım o hatırlayacak nokta

ya aslında bende hiç hatırlamıyorum ama o böyle şeyleri baya hatırlıyor ilişkide odun olan benim kızmasın diye notlara fln yazmıştım tarihi

Biz kafaları tokuştursak bile çiçek ay dönümünü hatırlayamayız. Ahahah

Çicek alış yildonumu ne ya
yıl dönümü değil ve o böyle günleri baya hatırlıyor bugün günlerden ne derse bilmediğim için şey oluyor yani o yüzden notlara fln yazmıştım günleri yoksa böyle şeyleri hatırlayan vs. biri değilimdir

o günleri hatırlayan biri ben hatırlamam o yüzden notlara aldım size günleri bahsederken kısaca nasıl bahsetmeliyim diye bunu dedim
ve sanırım uzatmada haklısın bence buluşmamalıyım öyle değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…