- 6 Mart 2024
- 11.510
- 22.476
- 318
Zannediyorlar ki biz onlara destek çıkacağız aman ne olacak falan diyeceğiz herkesi kendi kafa yapısında zannettikleri için, gerçekleri duyunca bozuluyorlar.Çok ilginç ya yorumlarını beğenmedikleri insanlara fikir danışıyorlar. Kocalarına yapabilseler konu açmaya gerek kalmaz ki
+1Zannediyorlar ki biz onlara destek çıkacağız aman ne olacak falan diyeceğiz herkesi kendi kafa yapısında zannettikleri için, gerçekleri duyunca bozuluyorlar.
Dalga geçilmesini.. evet abes çicek almanın ay dönümü. Amma ve lakin cidden cevap verilmek istense soruya cevap verilir.. Ay o ne ay bu ne .. neyse ne . Kime ne . Sizin sevgiliniz kutluyor mu dememiş ki arkadaş. Bi çare kalmış soru sormuş. Dalga mı geçilmeliKonunuzdaki yorumlar sizi destekliyor neyi beğenmediniz tam olarak?
EvetDalga mı geçilmeli
Hangi gerçekler? Çicek almanın Ay dönümü olmaz gerçeği mi? Komiksiniz doğrusu.Bu üyelere de yorum beğendiremiyoruz. Gerçekleri yazınca bazılarının işine gelmiyor
İyi o zaman geçin
Teşekkürler izin içinİyi o zaman geçin
Ne demek rica ederimTeşekkürler izin için
Çiçek almanın ay dönümü olmaz evet, kim kutluyor sizden başka TikTok’taki özel güncü ablalar bile böyle bir şey kutlamıyordur. Çok Güzel Hareketler skeçlerine konu olmalık konular açıp bir de çok haklıymış gibi yorum yazmışsınız.Hangi gerçekler? Çicek almanın Ay dönümü olmaz gerçeği mi? Komiksiniz doğrusu.
Sanacaklar ki burda yazanların gençlikleri pürü pak. Hiç hata yok yanlış yok saçmalama yok. Geçmişe dönüp Ay bunu ben mi yaptım deme yok.. herkes muazzam bi hayat yaşamış da bi buraya yazanda dert.
Konuşulabilecek kişilere ulaşmak için buraya yazmak şart malesef
Evet aynen gerçekten komik olan biz mişiz :) insta bionda da yazıyor mu şöyleÇicek almanın Ay dönümü olmaz gerçeği mi? Komiksiniz doğrusu.
Yaaa yazmaz mı. Tabi ki yazıyor dost düşman çatlasın diye her hediyemi insta da paylaşırımEvet aynen gerçekten komik olan biz mişiz :) insta bionda da yazıyor mu şöyle
27.08
Sizin konularınız pek şahane halbuki..Çiçek almanın ay dönümü olmaz evet, kim kutluyor sizden başka TikTok’taki özel güncü ablalar bile böyle bir şey kutlamıyordur. Çok Güzel Hareketler skeçlerine konu olmalık konular açıp bir de çok haklıymış gibi yorum yazmışsınız.
Ben kendi konularım çok iyi demiyorum, ben de yapmışımdır hata, ama geçmişte kaldı ve köprüden önce son çıkışı yakaladım. Şu anda da çok mutluyum. İnsanların geçmişinde yaptıkları hatalar, sizin şu an saçmaladığınız gerçeğini değiştirmiyor.Sizin konularınız pek şahane halbuki..
Peki. Siz haklısınız.
Her derdi olanla dalga geçelim belki derdini unuttururuz böylelikle
Saçmalayanlar var doğru..Ben kendi konularım çok iyi demiyorum, ben de yapmışımdır hata, ama geçmişte kaldı ve köprüden önce son çıkışı yakaladım. Şu anda da çok mutluyum. İnsanların geçmişinde yaptıkları hatalar, sizin şu an saçmaladığınız gerçeğini değiştirmiyor.
Hayırbuluştun mu ?
Yorumunuz icin teşekkürler ve haklısınız zaten tamamen bitirdik ilişkiyi bende rahatladımBurda sorulan soruya cevap verme olasılığı füşük. Geçen gün test ettim. Herkesin aklı farklı yerlerde..
O yüzden doğru cevap verenlerle yetinmelisiniz.
Ben o son buluşmaya giden biri olarak derim ki bu şekilde zor. Farklı memleket farklı kültür.. her bayram tek bir tarafta geçirmek. Ha deyince yakınında biri olmaması vs. Artıları da çok bu işin.. şu an iki evladım var Allaha emanet eşim sever çocuklar mutlu .. ama zor hala uyuşmadığını biriyle sırf gönül verdin diye geçen bi ömür zor.. tabi uyum sağlamaya çalışıyoruz karşılıklı tavizler veriyoruz 13 yıldır evliyiz 17 yıldır sevgili..
Ama gençliğime dönebilseydim vazgeçerdim ki karşılıklı bu kadar uğraşmak yerine kafa dengi biriyle olsun diye.. Yani karar vermen gerekiyor ben bi karar vermiştim sevgi aşk diye o zaman.. seninde karar vermen gerekiyor genç arkadaşım. Seni başkaları da sevebilir sende seversin illaki .. ama o kişi bu kişi mi olmalı yoksa zamana bırakıp sonraki kişiyi mi görmeli ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?