Buluşmalı mıyım?

Yıl dönümümüzü hersene unutan kocam ve ona hatırlatan sadıç ne demek ya çiçek alışının ay dönümü

Çabuk sadıcı bağlayın bana kocama bildirim atsın ,bugün kocamın yanıma ilk yanaklarına lazer yaptırıp geldıgı günün yıl dönümü

Çok ilginç ya yorumlarını beğenmedikleri insanlara fikir danışıyorlar. Kocalarına yapabilseler konu açmaya gerek kalmaz ki
Zannediyorlar ki biz onlara destek çıkacağız aman ne olacak falan diyeceğiz herkesi kendi kafa yapısında zannettikleri için, gerçekleri duyunca bozuluyorlar.

Zannediyorlar ki biz onlara destek çıkacağız aman ne olacak falan diyeceğiz herkesi kendi kafa yapısında zannettikleri için, gerçekleri duyunca bozuluyorlar.
+1

Gerçekten fikir almak için değil altın günü havasında dedikodu yapıp kocalarını, kayınailelerini çekiştirmek için konu açıyorlar sonra gerçekler pat pat suratlarına çarpınca tü kaka

Konunuzdaki yorumlar sizi destekliyor neyi beğenmediniz tam olarak?
Dalga geçilmesini.. evet abes çicek almanın ay dönümü. Amma ve lakin cidden cevap verilmek istense soruya cevap verilir.. Ay o ne ay bu ne .. neyse ne . Kime ne . Sizin sevgiliniz kutluyor mu dememiş ki arkadaş. Bi çare kalmış soru sormuş. Dalga mı geçilmeli

Bu üyelere de yorum beğendiremiyoruz. Gerçekleri yazınca bazılarının işine gelmiyor
Hangi gerçekler? Çicek almanın Ay dönümü olmaz gerçeği mi? Komiksiniz doğrusu.
Sanacaklar ki burda yazanların gençlikleri pürü pak. Hiç hata yok yanlış yok saçmalama yok. Geçmişe dönüp Ay bunu ben mi yaptım deme yok.. herkes muazzam bi hayat yaşamış da bi buraya yazanda dert.

Konuşulabilecek kişilere ulaşmak için buraya yazmak şart malesef

Çiçek almanın ay dönümü olmaz evet, kim kutluyor sizden başka TikTok’taki özel güncü ablalar bile böyle bir şey kutlamıyordur. Çok Güzel Hareketler skeçlerine konu olmalık konular açıp bir de çok haklıymış gibi yorum yazmışsınız.

Sizin konularınız pek şahane halbuki..
Peki. Siz haklısınız.
Her derdi olanla dalga geçelim belki derdini unuttururuz böylelikle

Sizin konularınız pek şahane halbuki..
Peki. Siz haklısınız.
Her derdi olanla dalga geçelim belki derdini unuttururuz böylelikle
Ben kendi konularım çok iyi demiyorum, ben de yapmışımdır hata, ama geçmişte kaldı ve köprüden önce son çıkışı yakaladım. Şu anda da çok mutluyum. İnsanların geçmişinde yaptıkları hatalar, sizin şu an saçmaladığınız gerçeğini değiştirmiyor.

Saçmalayanlar var doğru..

Yorumunuz icin teşekkürler ve haklısınız zaten tamamen bitirdik ilişkiyi bende rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…