Buluşmalı mıyım?

O böyle günleri baya iyi hatırlayan biri
Çiçek aldığı günü unutmuyorsa duygusal değil, pintidir Para gitti ya onu unutamıyordur Bir ilişkide 1 yılda 10 çiçek alsa hepsinin dönümünü mü tutacak? Sinemaya gitme ay dönümü, pasta yeme hafta dönümü... Orta 1de misiniz?

Üniversitede uzak mesafe ilişkisi yaşayıp o canım yılları heba etmenin manası ne .Sizde gözden uzak gönülden uzak olacak zaten.İster buluşun ister bulusmayin.Retrolara inanmiyorum artık ben olmayanı oldurmaya çalışıp sündüren sürünen ve alışkanlıktan ayrılmayan kavgayı anlaşamamazligi çok sık oluyorsa şayet karakter farkı için hayırlısı ile bitişi beceremeyen insanlar olduguna inanıyorum

Sizler her seyi yadirgayan insanlar olduğunuz icin durumuma yardım etmek amaçlı yazdığım metinde sadece 1 kelimeye takılıp onun hakkından konuşuyorsunuz ben onu sadece sizlere düzgün anlam verebilir diye dedim her çiçeğin gününü, her yaptığımız etkinliğin gününü tabiki de tutmuyoruz o an sadece bana verilen ilk cicekti ve o boyle şeylere önem veren birisi belki bunu da hatırlatır bana hatirlamiyorum durumu yaşamamak icin notlara eklemiştim sadece . Metindeki her şeyi ciddiye alıp böylesine yargilamaniza gerek yok arkadaşlar

Çiçek alma ay dönümü diye ayrılınılan sevgiliyle buluşma mi ?
Bugün de şaşırdık çok şükür.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…