ilk ilişkim hiç exim olmadı onunda olmadı.Exlerinize dönmeyin artık bir hayır olsaydı ayrılmazdınız zaten önünüze ve geleceğinize bakın sadece
kutlamak amaçlı sayılmaz bence bu buluşma bilmiyorum ya...Çok ikna edici bir bahane. Her çift muhakkak kutlar zaten bu özel günü. Bence siz de buluşup kutlayınn
kavga sebebiz hep aynıydı bende bundan dolayı ayrılmıştım zaten ve yazdığınız şeyi iyice düşününce btirmek en iyisi bence deUyumunuz yoksa, biz birbitimiz için yaratılmış ız fikri yoksa barışmayın. İlerde aynı kavga sebepleri devam edecek. Ben bu insanla böylece yaşayabilir miyim diye sorun ve büyük bir heyecanla evet demiyorsanız bitmişken bitsin. Buluşmayın..
ayy cidden öyle bir andı ama buluşmayacağım yüksek ihtimalleBarışmak için bahane ararken ben.
ayy cidden öyle bir andı ama buluşmayacağım yüksek ihtimalle
ya ben böyle dönüm şeyleri hatırlamam. O böyle günleri baya iyi hatırlayan biri .Ne zaman yazdı, ne zaman istek attı vs o günleri biliyor ayıp olmasın diye notlara yazmıştım sizlere durumu belirtmek için bu tabiri kullandımBi keresinde evlilik yıldönümümüzü unutmuştuk. Çiçek yıldönümü de mi varmış?Ay pardon ay dönümüymüş.
anladım tamam aynı şeyi 3 defa belirttinizBiz kafaları tokuştursak bile çiçek ay dönümünü hatırlayamayız. Ahahah
ayyy ben de hatrılamam o hatırlar diye notlara yazdım bunu bend e saçma buluyorum zaten sizinki hamilelik hormonu kolay gelsinnnBu arada 3 yıllık evliyiz yani çiçeğimiz burnumuzda sayılırızgerçi çiçeği bebişimiz gözümüze sokar ama olsun yani:) akşam eşim eve gelsin çok pis kavga edeceğim, bana ilk çiçek alışının bilmem kaçınca ayının dönümünü nasıl bir kez olsun kutlamazsın diye! Bu tür şeyleri unutan benim ama olsun ben hem hamileyim hem kadınım o hatırlayacak nokta
Ayrılmışsın ya hani sonuçta artık exin geriye döndükçe kısır döngüye döner artık bir süre sonra sende bıkarsın o raddeye gelmeden şimdiden önlemini al ve önüne bakilk ilişkim hiç exim olmadı onunda olmadı.
haklısın. tamamen bitireceğimDuygularından emin ol. Sevseydin zaten tek saniye şüphe etmezdin.
doğru tamamen bitireceğim zaten beni takip etmeyi bıraktı çünkü ilişki bitti ondanAyrılmışsın ya hani sonuçta artık exin geriye döndükçe kısır döngüye döner artık bir süre sonra sende bıkarsın o raddeye gelmeden şimdiden önlemini al ve önüne bak
Bahane ararken benÇiçek alışının ay dönümü müben nişan tarihi nikah tarihimi vallahi bazen düğün tarihimi unutuyorum tebrik ediyorum ne diyeceğimi bilemedim, oturdum kendimi sorguluyorum teşekkürler
Tam çıldırmalık ,millet ilk çiçek aldığı günün yıl dönümünü hatırlıyor.Erkeklerin gerçekten işi çok zor.Çicek alış yildonumu ne ya
Kendisi biyle bi insan olduğu icin bende hatırlamak zorundaymışım gobi hissettim ve notlara fln yazmsitim normalde bu kdr detay yapabilceke bir insan değilimTam çıldırmalık ,millet ilk çiçek aldığı günün yıl dönümünü hatırlıyor.Erkeklerin gerçekten işi çok zor.
Düşündüm ama tüm duyguları bi arada yaşayınca kararımı bilemedimKocama ilk çiçek aldığı tarihi sormaya gidiyorum bilemezse yandı
Önce kendinin ne istediğini bi düşün bence
Çiçek alışının aydönümüyse buluşun tabi.
Bazı özel günleri hatırlarsın not alır aldırırsın kabul ilk çiçek aldığı gün ne alaka,buluşmaya bahane.....Kendisi biyle bi insan olduğu icin bende hatırlamak zorundaymışım gobi hissettim ve notlara fln yazmsitim normalde bu kdr detay yapabilceke bir insan değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?