Buluşmalı mıyım?

kavga sebebiz hep aynıydı bende bundan dolayı ayrılmıştım zaten ve yazdığınız şeyi iyice düşününce btirmek en iyisi bence de

Bi keresinde evlilik yıldönümümüzü unutmuştuk. Çiçek yıldönümü de mi varmış? Ay pardon ay dönümüymüş.
ya ben böyle dönüm şeyleri hatırlamam. O böyle günleri baya iyi hatırlayan biri .Ne zaman yazdı, ne zaman istek attı vs o günleri biliyor ayıp olmasın diye notlara yazmıştım sizlere durumu belirtmek için bu tabiri kullandım

ayyy ben de hatrılamam o hatırlar diye notlara yazdım bunu bend e saçma buluyorum zaten sizinki hamilelik hormonu kolay gelsinnn

Ayrılmışsın ya hani sonuçta artık exin geriye döndükçe kısır döngüye döner artık bir süre sonra sende bıkarsın o raddeye gelmeden şimdiden önlemini al ve önüne bak
doğru tamamen bitireceğim zaten beni takip etmeyi bıraktı çünkü ilişki bitti ondan

Çiçek alışının ay dönümü vaybe. Keşke böyle sıradan dertlerim olsaydı.

Kocama ilk çiçek aldığı tarihi sormaya gidiyorum bilemezse yandı

Önce kendinin ne istediğini bi düşün bence

Tam çıldırmalık ,millet ilk çiçek aldığı günün yıl dönümünü hatırlıyor.Erkeklerin gerçekten işi çok zor.
Kendisi biyle bi insan olduğu icin bende hatırlamak zorundaymışım gobi hissettim ve notlara fln yazmsitim normalde bu kdr detay yapabilceke bir insan değilim

Kendisi biyle bi insan olduğu icin bende hatırlamak zorundaymışım gobi hissettim ve notlara fln yazmsitim normalde bu kdr detay yapabilceke bir insan değilim
Bazı özel günleri hatırlarsın not alır aldırırsın kabul ilk çiçek aldığı gün ne alaka,buluşmaya bahane.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…