- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi Misir_Prensesi
emın olmazsın dedım:)
iyi demişsin bu tarz erkeklerle görüşme bilinçli de sormuş olabilir birlikte olmak için!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emın olmazsın dedım:)
:) orası oyle.Oluyo oluyo ama zaman aliyor. Olsun. Ilk dokundugi ilk optugu kadin olmak isterdim hep oylede oldu. Bunun icin mutluyum tabi. Sadece ilk gunler zor oluyor 2 tecrubesiz olarak ama sonrasi iyi gidiyo :) beraber buyuyor gibisin.
Yo.. herkesi kendi bakis acisi iste.Bayagi hastalikli bi bakis acin var, adami eski sevgililerinden kiskanmak falan. Icinden dusunsen de bari disina yansitip kavga cikarma cok aciz gorunursun
ben oyle dusunuyorum bıraz.ıyı amaçlı olsa çok baska sorular sorardıiyi demişsin bu tarz erkeklerle görüşme bilinçli de sormuş olabilir birlikte olmak için!
dogru dedın canımBu "efendi" yatakta cok eziklenmis; ya hizli kosucu ya kuru bamya. Yahu mahremiyetine dambir dumdur girer adam beyfendi mi olur nesiyle goruseceksin? Acayip dalga gecer ezer oyle ayrilirdim yanindan, bir de kizarkadaslariyle birlikte olmadigini soylemis marifet gibi hay zihniyetine kiran girsin! 30yasindasiniz bir de, evinize kahve icmeye davet etmeyeceginiz insanlari en mahrem sirlariniza sokmayin lütfen !
Her erkegın ayrı manyaklıgı var:)İlk görüşmede bunu soran adamdan soğumadın mı?
anlayacagız:)Bilemiyorum. Sorma sebebine bağlı. Eğer biriyle birlikte olmuş olman onun için ilişki bitirme sebebi ise daha fazla ikinizin de zamanından çalmış olmamak için direk sormuş olabilir. Belki bu tip ayrılıklar yaşadı.
Yok kendine yer yapıyorsa o zaman cidden höst.
ben oyle dusunuyorum bıraz.ıyı amaçlı olsa çok baska sorular sorardı
Ben yalan soyledigine eminim deyince bildigin bisey var sandim himm sen bilirsin ya bana sormasi evet cok hos gelmedi fakat hoslandiysanda bitirmelik bi soru degilBEence bır erkek 30 yaşına kadar bırlıkte olmalı ya.
BencedeBen yalan soyledigine eminim deyince bildigin bisey var sandim himm sen bilirsin ya bana sormasi evet cok hos gelmedi fakat hoslandiysanda bitirmelik bi soru degil
Herif guzel30 yasindaki herife cocuk demeyin bence.
senin kişiliğinde hayatına katacaklarınla ilgilenmeyip bacak aranla ilgilenen öküze yol ver gitsin.arkadaşlar gecen gun bır çocukla görüştüm.Çok beyefendıydı yanı bır falsosu yoktu .Ancak bana daha once kımse ıle bırlıkte olup olmadıgımı sordu? yaşlarımız 30 bu arada. Sızce bır şans vereyım mı yoksa gorusmeyı kesmelı mıyım?