BULUSTUGUM COCUGUN SORUSU

Bu "efendi" yatakta cok eziklenmis; ya hizli kosucu ya kuru bamya. Yahu mahremiyetine dambir dumdur girer adam beyfendi mi olur nesiyle goruseceksin? Acayip dalga gecer ezer oyle ayrilirdim yanindan, bir de kizarkadaslariyle birlikte olmadigini soylemis marifet gibi hay zihniyetine kiran girsin! 30yasindasiniz bir de, evinize kahve icmeye davet etmeyeceginiz insanlari en mahrem sirlariniza sokmayin lütfen !

Bu "efendi" yatakta cok eziklenmis; ya hizli kosucu ya kuru bamya. Yahu mahremiyetine dambir dumdur girer adam beyfendi mi olur nesiyle goruseceksin? Acayip dalga gecer ezer oyle ayrilirdim yanindan, bir de kizarkadaslariyle birlikte olmadigini soylemis marifet gibi hay zihniyetine kiran girsin! 30yasindasiniz bir de, evinize kahve icmeye davet etmeyeceginiz insanlari en mahrem sirlariniza sokmayin lütfen !
dogru dedın canım

"kız arkadaşları ıle bırlıkte olmadıgını"

bu daha çirkin

kız arkadaşları ile birlikte olmamış ama başka kişiler ile olmamış

hiç olmazsa kız arkadaşı ile arada bir sevgi, bir ilişki olur

öyle tek gecelik işler peşinde olan adamdan hayır gelmez

birlikte olanları kötü, kendisini de iyi mi kabul ediyor yani şimdi

arkadaşlar gecen gun bır çocukla görüştüm.Çok beyefendıydı yanı bır falsosu yoktu .Ancak bana daha once kımse ıle bırlıkte olup olmadıgımı sordu? yaşlarımız 30 bu arada. Sızce bır şans vereyım mı yoksa gorusmeyı kesmelı mıyım?
senin kişiliğinde hayatına katacaklarınla ilgilenmeyip bacak aranla ilgilenen öküze yol ver gitsin.

Sallla gitsin onu, bu ne densizlik! Onun niyeti başka da olabilir durumunu öğrenerek senden faydalanmak da isteyebilir var böyle tipler..

Back
X