BULUSTUGUM COCUGUN SORUSU

30 yaşındaki beyenfendi ÇOCUK gitsin 17 yaşında bi kızla görüşsün. Yaşın gereği böyle birşey sormuş olabilir. Ama kabul edilir bişey değil. 2 yıllık evliyim kocam bile soramaz bana böyle bişey :KK12:

arkadaşlar gecen gun bır çocukla görüştüm.Çok beyefendıydı yanı bır falsosu yoktu .Ancak bana daha once kımse ıle bırlıkte olup olmadıgımı sordu? yaşlarımız 30 bu arada. Sızce bır şans vereyım mı yoksa gorusmeyı kesmelı mıyım?
Bence kocaman bir falsosu var ilk görüşmede sorulacak soru mu bunu ilk günden soruyorsa sizden bunu yakın zamanda talep edecektir ben görüşmezdim

arkadaşlar gecen gun bır çocukla görüştüm.Çok beyefendıydı yanı bır falsosu yoktu .Ancak bana daha once kımse ıle bırlıkte olup olmadıgımı sordu? yaşlarımız 30 bu arada. Sızce bır şans vereyım mı yoksa gorusmeyı kesmelı mıyım?
Yani zaten birbirinizi zaman icinde tanıyınca bunu rahatlıkla anlayabilirdi
Bu adamın sorus tarzı daha ilk bulusmada bunu sorması cok kötü.

ne münasebet ya böyle bır soru sorulur mu

İyide bu soru hemen sorulacak bir soru değil.
Samimi olursun ondan snra sorulur.
Herşeyinı sevdiysen hoslsndiysan tek bu sorusu gıcığına gittiyse görüşmeye devam edebilirsin.
Ama yok birkaç şeyine gıcık olduysan sal gitsin

Önemsiyor olabilir , tamam da insan ilk buluşmada bunu sorar mi ? Ilk buluşmada soruyorsa kendi çok kızın kalbini kırmış demektir büyük ihtimalle.

Dolaylı yoldan sonradan öğrenir ne ogrenecekse, çok sonradan ki bu bile itici.

Bir de böyle tipleri terk ettiğinde " hah işte bak gördün mu saklayacak bir şeyi vardı demek diye düşünüyorlar , o ufak beyinleriyle.

Çok açık sözlüymüş !!
İnsanlara garip oluyorum şimdi bunun karşısında İLİŞKİNİZİN OLDUĞUNU varsayalım ve siz hayır deseydiniz buna inanacakmıydı yani.
Kafasında nasıl sorular biriktirmişse ilk görüşme adı altında resmen abartmış ayıp etmiş
Böyle birşey varsa bile zamanı geldiğinde kız zaten söyler ....

Back
X