- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi Misir_Prensesi
-
Bır de 2 saat ıcesısınde 2 kez amca ve babasını aradı:)Ağzında kaç diş var diye de sordu mu? Pazardan köle alıyor sanki. Olmadı doktor kontrolüne götürseydi bari... Terbiyesiz, hadsiz, çapsız herif...Kendi ne imiş ki bulunmadık bursa kumaşı mı? Prim vermeyin böylelerine.
ılk etapta çok olmadım da yorumları okudum hak verdım sızlereFalsosu olmadi derken? Daha ne olacakti ki?
Senin cok rahatsiz oldugunu dusunmedim cevaplarina bakarak..
Boyleleri bi de ispat beklerler hesap vermek zorundaymissin gibi.. Sakın kendini açıklamaya kalkma.. O payeyi verme.. Daha ilk gorusmede boyle edepsizlik mi olur..ılk etapta çok olmadım da yorumları okudum hak verdım sızlere
Sureklı sağlıgın nasıl huzurun yerınde mı gıbı mesajlar çekıyor?:)Boyleleri bi de ispat beklerler hesap vermek zorundaymissin gibi.. Sakın kendini açıklamaya kalkma.. O payeyi verme.. Daha ilk gorusmede boyle edepsizlik mi olur..
Iyi de bunlar gayet basit seyler.. Adam bastan gostermis seviyesiniSureklı sağlıgın nasıl huzurun yerınde mı gıbı mesajlar çekıyor?:)
Böyle bir şey zaten sorulmamalı da ilk görüşmeden sormak da neymiş kesinlikle yol ver!!arkadaşlar gecen gun bır çocukla görüştüm.Çok beyefendıydı yanı bır falsosu yoktu .Ancak bana daha once kımse ıle bırlıkte olup olmadıgımı sordu? yaşlarımız 30 bu arada. Sızce bır şans vereyım mı yoksa gorusmeyı kesmelı mıyım?
Aynen ınsanlara 2.sans vermemek lazım.Goruşmeyecegım.Iyi de bunlar gayet basit seyler.. Adam bastan gostermis seviyesini
Bazisi ilk sansi bile haketmez..Aynen ınsanlara 2.sans vermemek lazım.Goruşmeyecegım.
Bazisi ilk sansi bile haketmez..
Kadina saygisi olmayan ve daha ilk gorusmede haddini aşan biriyle devam edemem diye de soyle derim kendisine.. Morarsin..
Ne alakasi var? Bu kez de düzgün biri senin ters davranisindan dolayi cekip giderse? Sen kendin gibi davranacaksin, belli çizgilerinden ödün vermeyeceksin, bu sirada da gozlemleyeceksin analiz etmeye çalışacaksın..boyle erkek çok maalesef.aslında butun erkeklee basta kötü davranmak sart
evet tanımalıyız oncekısaca.Tavız vermeyeceksınNe alakasi var? Bu kez de düzgün biri senin ters davranisindan dolayi cekip giderse? Sen kendin gibi davranacaksin, belli çizgilerinden ödün vermeyeceksin, bu sirada da gozlemleyeceksin analiz etmeye çalışacaksın..
evt belkı amacı oydu aslında.Amınn ayrıca.Allah herkesı kendı gibi kişilerle karşılaştırsınilk görüşmede bunu soran adam biraz aptalmış ki direkt niyeti belli etmişşu mübarek günde biraz akıl ver ya Rabbim şu tiplere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?