- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi Misir_Prensesi
-
Bence kocaman bir falsosu var ilk görüşmede sorulacak soru mu bunu ilk günden soruyorsa sizden bunu yakın zamanda talep edecektir ben görüşmezdimarkadaşlar gecen gun bır çocukla görüştüm.Çok beyefendıydı yanı bır falsosu yoktu .Ancak bana daha once kımse ıle bırlıkte olup olmadıgımı sordu? yaşlarımız 30 bu arada. Sızce bır şans vereyım mı yoksa gorusmeyı kesmelı mıyım?
Yani zaten birbirinizi zaman icinde tanıyınca bunu rahatlıkla anlayabilirdiarkadaşlar gecen gun bır çocukla görüştüm.Çok beyefendıydı yanı bır falsosu yoktu .Ancak bana daha once kımse ıle bırlıkte olup olmadıgımı sordu? yaşlarımız 30 bu arada. Sızce bır şans vereyım mı yoksa gorusmeyı kesmelı mıyım?
ne münasebet ya böyle bır soru sorulur muarkadaşlar gecen gun bır çocukla görüştüm.Çok beyefendıydı yanı bır falsosu yoktu .Ancak bana daha once kımse ıle bırlıkte olup olmadıgımı sordu? yaşlarımız 30 bu arada. Sızce bır şans vereyım mı yoksa gorusmeyı kesmelı mıyım?
Sen bu adamla bir kez daha buluşmayı düşünmüyorsundur umarım.Valla çok rahat sordu.Boyumu yok saçımım boya olup olmadıgını.dogum tarıhımı herşeyi sordu
BIRKAÇGUNE KOKUSU CIKARİyide bu soru hemen sorulacak bir soru değil.
Samimi olursun ondan snra sorulur.
Herşeyinı sevdiysen hoslsndiysan tek bu sorusu gıcığına gittiyse görüşmeye devam edebilirsin.
Ama yok birkaç şeyine gıcık olduysan sal gitsin
Hösttt demedin mi? Ne 2. şansı yaw?
arkadaşlar gecen gun bır çocukla görüştüm.Çok beyefendıydı yanı bır falsosu yoktu .Ancak bana daha once kımse ıle bırlıkte olup olmadıgımı sordu? yaşlarımız 30 bu arada. Sızce bır şans vereyım mı yoksa gorusmeyı kesmelı mıyım?
oyle kız arıyormus sanırım.Dha oncekı kız arkadaslarım da oyleydı dedı.
aynen güzel cevapBana gelse böyle beyni iki bacak arasında çalışan bi dangalak
Tabiki bakireyim cınıım ben arkadan vermeyi tercih ediyorum derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?