BULUSTUGUM COCUGUN SORUSU

:) bayanların tepkısını çektı bayağı.Hklısınız aslında erkeklerın kadınları sadece bakırelıkten oluştugunu sananlara ben de kızıyorum.sonuçta bakıre olup herseyı yasayanlar var.

Yaşar yaşamaz, bu kimseyi ilgilendirmez.

Doğru, dürüst bir erkek bırak bunu ilk görüşmede sormayı, bilmem kaç yıl geçse de evliliklerinde, gözlerini gözlerine getirip soramaz.

Ayıptır yahu!

Sayfaları ve verilen cevapları okumadım.

Şimdi günümüzde kızlarımızın bir kısmı evlenmeden önce bir çok şey yaşayıp, hatta zar diktirip sonra "ay ben bakireyim" modunda dolaşabiliyor. Yaşadığım beni ilgilendirir deyip arkasında duranları kastetmiyorum. Yalan söyleyenleri kastediyorum. Bu yüzden de bir çok erkekte ciddi bir güvensizlik var. Çok yakın bir erkek arkadaşım evlilik arefesinden döndü böyle bir durum yüzünden. Kız bırakın biriyle birlikte olmayı daha önce hiç sevgilim bile olmadı diye takılırken, üniversite yıllarında bir çocukla aynı evde yaşadığı filan çıktı ortaya.

İnsanların hassasiyetleri var. Benim için bir erkeğin sakal bırakması hiç bir problem arzetmezken, sana iğrenç geliyor olabilir. Ama sana iğrenç geliyor diye tüm sakallı erkekleri toplumdan dışlayamazsın. Onun tercihidir, sorgulama hakkın yok. Ama adamla tanıştığında sakaldan hoşlanmıyorum deme lüksün vardır. Adam ya sakal bırakmaz ya da yok arkadaşım ben bunu kabul etmem der. Ayrılırsınız. Aynı şeyi hadi gelin kadınların bekareti üzerinden konuşalım. Kadın için bekaret önemli değilmiştir, yaşamıştır bişeyler. Kendi kararı. Ama tutup da "benden önce birşey yaşadın mı" sorusunu soran erkekle evlenmeyecek o zaman. Görüşmeyecek. Ya da "yok canııımm naalakası var" demeyecek.

Beni bağnaz, veya "anti-modern" olarak tanımlayacak olanlara şimdiden söylüyorum. Gitmez arkadaşım, bazı şeyler bizim insanlarımıza gitmez. Ütopyalarınızdan kafanızı uzatın da bir toplum yapısına bakın. Erkeklerimizde bekaret takıntısı var. İki kere iki dört. Bu soruyu sormuş adam yukarıda verdiğim örnekteki gibi bu konuda hassas adamdır. İlk olmak istiyordur. Kime ne? Onun tercihi.. Hiç benim özelim filan diye girişmeyin muhabbete. Evleneceksiniz, iş anlaşması yapmıyorsunuz. Özel alanlarınız birbirinizin ortak alanı olacak. Tabi ki soracak adam. Siz de soracaksınız. Ayıp değil efendim. Nasıl ki bir erkeğin kadına daha önce biriyle birlikte oldun mu demesi ayıp değilse, bir kadının da bir erkeğe cinsel hayatını sorması ayıp ya da günah değil. Herşeyin bir usulü erkanı var.

Erkeklerimiz çok mu masum? Hayır. İşte burada şöyle bir durum ortaya çıkıyor. Kendisi herkesle yatıp kalkıp sonra temiz kız arayan erkeklere nah alırsın denir. Ama yok mu gerçekten temiz yaşayan insanlar?

Konu sahibinin konusuna dönecek olursak, soruda sıkıntı yok, ama ilk görüşmede ilk yarım saatte sorulacak bir soru değil. Az önce dedim ya herşeyin usulü erkanı var diye. Karşınızda usul bilmez biri var. Sadece bu soruyu sorduğu için değil ama bu şekilde davrandığı için ben yerinizde olsam görüşmezdim tekrar.

sudamlası seni heryerde buluyor :) cidden ben bile tırsıyorum birgün seni gerçek hayatında bulup karşına çıkıp sorular soracak konuşalım diyecek diye. çok hoşsunuz :))))

hassas hassas deyince benim kafamda daha naif bir sey canlaniyor ama kusura bakmayin bu herif dallamanin onde gideni. Bu konuda kendi bakir oldugu icin bakire bir kiz isteyen bir erkek olabilir. buna ne gucenmeye ne kizmaya hakkimiz var. Ama zannetmiyorum ki bakir olsun. O zaman soyle masada cay kahve ne varsa kafasina gecirilip ayrilirsin ordan. Ne demek ya ilk yarim saatte bu soruyu sormak? Birine cinsel hayatini anlatmak acip goguslerini gostermeye benzemiyor mu? Ben oyle bisey yapsam kendimi kirlenmis hissederim. (Ki gencligin cehaletiyle yaptim o salakligi)Cevap bile verilmez bu adamlara.
Bi de utopya mutopya vs vs demissiniz ama bence bizim Turk milletini saha kaldiracak ve ileri goturecek sey, cinsel devrimdir. Insanlar soyle kisitlanmadan bi sevisse de bi rahatlasa cogu sorun cozulecek gibi geliyor bana :)

İlk paragrafta sizinle hemen hemen aynı şeyleri söylemişiz. Ama cinsel devrim dediniz ya olaylara çok farklı yerlerden bakıyormuşuz onu farkettim. Çok da fazla konuşabileceğimiz birşey yok sizinle. Devrilmeden cinsellik yaşamanız temennisiyle. İyi günler.

Ben mesela evlılık oncesı ılıskı yasamaya karşıyım.Ama sonuçta benımle bu yuzden çıksın evlensın ıstemem benı sevdıgı guvendıgı ıcın evlensın sevgılı olsun ısterım.Obur turlu sadece bu sebepten evlenılıyor gibi olur

Şöylesi işaretler olduğunda bazı şeyleri zorlayınca sonunda b.k çukurunda buluyosun kendimi. Biçok defa deneyimledim maalesef arkadaşlarım aracılığıyla. Bu bir soru değil senin mahremine bodoslama dalma, seninki de cevap değil bence nolur böyle öküzlere anında verecek okkalı tepkileriniz olsun

evet hemen yarım saat ıcınde sordu. bende ona sordum kız arkadaşları ıle bırlıkte olmadıgını soyledi.Yalan olduguna emınım
Kız arkadaşlarıyla degildir belki ama genelevler de var yol kenarlarindada.
Demekki ilişkinizin gidişatı senin bekaretine bağlı. .. terbiyesiz hadsiz herif..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…