Bebek İkinci El bumbo portatif mama sandalyesi, mycey emzirme yastığı, küvet

arelinannesi

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
101
1
318
İstanbul
merhabalar,
bumbo marka çok amaçlı bebek koltuğu (pembe) kendi başına oturamayan bebekler için ideal. 4 aylıktan itibaren kullanılabiliyor. 50 tl
mycey emzirme yastığı (mavi) orijinal çantasında. 20 tl
küveti ücretsiz vereceğim. ihtiyacı olan alsın inş.

hepsi sıfır gibi tertemiz. şu anda resim yükleyemiyorum. link atıyorum linktekilerin aynıları.

Bumbo Bebek Koltuğu - e-bebek.com

MYCey Emzirme ve Destek Minderi Bulutlu - e-bebek.com

taşınma telaşındayım, acil elimdeki eşyaları çıkarmam gerekiyor. ilgilenen arkadaşlar kim önce davranırsa ona vereceğim artık. istediği fiyata. (çok komik bir fiyat olmadıkça)
bir de yer minderi var oğlumun odasının, deri çıkarılabilir kılıflı. onları da satıyorum fıstık yeşili ve bordo rengi 2 tane var. 70*100cm ölçüleri. uygun fiyata vereceğim.
ilgilenen olursa foto gönderirim.

taşınma telaşındayım, acil elimdeki eşyaları çıkarmam gerekiyor. ilgilenen arkadaşlar kim önce davranırsa ona vereceğim artık. istediği fiyata. (çok komik bir fiyat olmadıkça)
bir de yer minderi var oğlumun odasının, deri çıkarılabilir kılıflı. onları da satıyorum fıstık yeşili ve bordo rengi 2 tane var. 70*100cm ölçüleri. uygun fiyata vereceğim.
ilgilenen olursa foto gönderirim.

sattıklarınızla ilgileniyorum..mesaj atın ltf

şu anda yanımda foto yok. akşam çekip gönderirim. açık pembe rengi.
istanbulda oturuyorum ist.daysanız elden verebilirim. diğer türlü ptt kargoya verebilirim uygun oluyor pttninki. ödemeyi de elden ya da hesabıma olabilir.siz nerede oturuyorsunuz?

Back
X