buna bir çözüm bulmalıyım artık :(

gunerA

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
9
0
16
Osmaniye
merhaba. benim sevgilimle ilgili bir sorunum var ve artık bir çözüm bulmazsam gerçekten ayrılmaktan korkuyorum. bu arada yeni üye oldum hatta sırf bu soruna çözüm bulmak için üye oldum desem yeridir.
geçen yıl da görüyordum okulda ama adını bile bilmiyordum. bu yıl aynı sınıftayız ilk gördüğümde yakışıklı diyip geçmiştim sonradan bu hoşlantıya dönüştü. çok utangaç bi yapısı olduğu için nerdeyse hiçbir kızla konuşmuyordu ve tabiki benle de. daha sonra onun en yakın arkadaşıyla arkadaş olduk. bi şekilde bizi konuşturdu ve şimdi çıkıyoruz. sevgisinden şüphem yok. zaten kesinlikle arkadaşım aramızı yapmaya çalışmadı kendiliğinden oldu. her neyse bugün 26 gün oldu ama biz çok az konuşuyoruz yüzyüze. sadece mesajlaşıyoruz çocuk gibi. her neyse hepsini geçtim mesajlaşırken bile arkadaş gibiyiz çoğu zaman. bir kere bunu onla konuşmayı denedim bi açıklama bile yapmadan beni geçiştirdi çok üstünde durmadım ben de. şimdi biraz daha iyi tamam ama beni hiç kıskanmıyor. okulda erkek arkadaşlarımla gülerken dikkat ediyorum hiç sinirlenmiyor bile. bana zaten kıskanmakla ilgili tek kelime etmedi bu zamana kadar. ben böyle sürdürememekten korkuyorum yardım edin lütfen

Daha çok az gün olmuş. Ne kadardır tanışıyorsunuz, yani tanışıklık evresi nekadar sürdü? İçine kapanıksa zamanla seni tanıyıp, güvendikçe açılacağını düşünüyorum. Mümkün olduğunca beraber bi'şeyler yapın bence, hem o aralarda konuşur, güzel vakit geçirirsiniz

ya belki ben sabırsız davranıyorum ama çok üzüyor bu durum beni. birlikte vakit geçirmek için de ilk adımı ondan bekliyorum ama bir şey olduğu yok. tanışma evremiz de yaklaşık 3 hafta sürdü

Son düzenleme:
Ayrılıcak kadar bişey yok bence madem değer veriyosun biraz daha devam ettir belki karakteri budur yani, bu şekilde davranıyosa sevgisinden nasıl emin oldun bu kadar kısa sürede onu anlayamadım.

Canim bence bu konu üzerinde fazla durma. Daha 26 gün olmus. Yani nasil desem flört asamasinda gibi bi durumdasiniz suanda. Birbirinizi
tanimaya calisin. O sana mesafeli davraniyorsa sen güzel seyler söyle ona. Ilk adimi sen at belki oda acilir sana daha yakin olur.

bende biraz çekingen davranıyorum sanırım ama bundan sonra daha yakın davranmaya çalışırım :) teşekkür ederim

26 gün o kadar da az değil ki...
Nerdeyse 1 ay olacak.
Bir de aynı sınıftasınız birbirinize iyice alışmış olmanız gerek.
Çekingen biriyse üzgünüm ama böyle devam eder bu iş. Yok eğer bilinçli olarak uzak duruyorsa bence ilişkiyi sürdürmenin anlamı yok.
Arkadaş gibi konuşmak, birlikte vakit geçirmeyi sorgulamak ne bileyim bence bunlar biraz düşündürücü...

bende biraz çekingen davranıyorum sanırım ama bundan sonra daha yakın davranmaya çalışırım :) teşekkür ederim

Sizin yakın durmanıza gerek yok ki...
Zaten çıkıyorsunuz,önce erkek güven sağlamalı ki kadın yakınlaşmalı di mi?
Bence hiç bir şey yapmayın.

Henüz adını koymadığım, görüştüğüm biri var
Kıskanç ve sürekli iletişimde olmak istiyor
Heran ne yaptığımı soruyor, sürekli konuşmak istiyor
Böyle olması daha sıkıcı bence
En azından ara da kıskançlık olmasın
Birbirine güvenerek insanlar sevgili oluyor
Arkadaşınla güldün diye seni neden kıskansın?

Biraz zaman ver
Birlikte birşeyler yapmak için sen adım at
Çekingen diyorsun adım bekliyorsun
Hem ilk ilişkisi normal adapte olmaya çalışıyordur bence

sürekli kıskansın istemiyorum tabi ama sahiplenme duygusu olmayınca olmuyo. arkadaşlarımla gülmeyi orda örnek olarak verdim daha çok şey sayabilirim :) dışardan bakanların çok şaşırdığı bi ilişkimiz var ve artık çevremdeki insanların yorumlarından sıkıldım biraz da bunun baskısı var üzerimde

Bırak çevreyi düşünmeyi ilişkiyi yaşayan sensin
Seni kıskanmadığını düşünme belki de belli etmiyordur
Yani çok önemli bir durum olursa ve sana sahip çıkmazsa o zaman haklısın
Bence bu tür şeyleri at kafandan
Seviyorsan sevdiğini göster ve içinden geldiği gibi yaşa ilişkini
İsteklerini ona belli et
Bak tecrübesiz biri var karşında ona şekil verecek olan sensin :)

çok zor biri çoook :)
bazen bi anlık sinirle ayrılmak bile geçiyor kafamdan ama sonra öyle bi değiştiriyor ki fikrimi :) neyse umarım zamanla düzelir. rayına oturur her şey :) teşekkür ederim hepinize :)

26gün çok kısa bir zaman..
Hele bir alışın birbirinize sonra gerisi gelir.
Daha sık görüşmeye konuşmaya başlarsınız.
Buarada kıskanmaması dert etme.
Belki de kıskanç biri değildir olamaz mı...
Her erkek kıskanç değildir ki zaten.

Milletin ağzı torba değilki büzesin...
Hiç umursama o ne demiş bu ne demiş diye.
Yoksa sen zararlı çıkarsın.
O konuşanlara hiçbişeycik olmaz.

Utangaç biri için 26 günlük süre dilimi çok az..

Biraz zaman

Senin ona karşı duyguların yoğun olabilir fakat onun sana karşı tam anlamıyla samimi ve içten duygular hissetmesini ve senden çekinmemesini istiyorsan ; tek çözüm beklemek..

Zamana bırak ..

haklısın :) elimden geldiği kadar kulak ardı etmeye çalışıyorum söylenenleri ama işte canım da sıkılıyor. daha önce de dediğim gibi sabırsız davranıyorum farkındayım ama karşı tarafın atılgan olmasına alıştığım için böyle sanırım alışmakta zorluk çekiyorum. ama bi yandan da düşününce beklemeye gerçekten değer :)

Her erkek aynı değildir ki...
Seninki içine kapanık sessiz bir yapıya sahip.
Belki samimiyetiniz artınca durum değişir.
Dediğin gibi bekleyip görmek gerek.

kıskançlık sevginin ölçütü değildir ki. buna bakarak bir değerlendirme yapmak yanlış olur bence.
aranızda yeterince yakınlık kuramamış olabilirsiniz. belki hala birbirinizi pek tanımıyorsunuz, ortak nokta bulamadınız.
ya da tanıdıkça, birbirinize uyumlu olmadığını düşünmüş olabilir.
bence düşüncelerinizi açıkça söyleyin, eğer o elektriği alamamışsa, duygusal olarak size yeterli hisler beslemiyorsa, vakit kaybetmenize gerek yok. amacını anlamaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…