Saç Kesim Şekilleri Buna bittim! Artk krepe ile uramak yok :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
aynı şey bir süngerle de yapılabilir. hem de başı acıtmaz. bazı kuaförler öyle yapıyor. bir fikir.. :hulya:

ya bu saçtan kaymıyor mu? benim saçlarım dümdüz sanki kayar bu benden
bi arkadaş sünger de koyabiliriz fln demiş o benim kafama daha çok yattı hem tel tokayla fln sabitlenebilir
hatta annemin eski vatkalarından fln kalmışsa ortalıkta onlara saldırmayı düşünüyorum

arkadaşlar bende bunlardan yurt dışından getirmiştim evde 3-4 çift var bir büyük bir küçük oluyor pakette. isteyen arkadaş olursa piyasada bulamazsanız 7 liraya gönderirim 2 adetini. bi bakayım eve bu arada ben 1 tanesini kullanıyorum sadece büyük olan bana büyük geldi küçüğü kullanıyorum.

Son düzenleme:
birde herhangi bir ptt şubesine isterseniz 3 liraya tutuor kargosu. adrese isterseniz 4. bu arada ben saçımın tümünün hacimli olmasını istiyorum ne yapmalıyım fikri olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…