Saç Kesim Şekilleri Buna bittim! Artk krepe ile uramak yok :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
almagesterim ben de çok beğendim ya anam

ama saçı benim gibi gür olmayana pek gitmez ama hacimli aslında saçım belkim olur çok hoşmuş yaa bulursan bi yerde haber ver bana bebeğim

kızlar benim fikrim geldi.o resimdeki şekilde olduğu gibi yada boyutunu kendimiz ayarlayıp taraklı tokalar varya eskiden öok kullanılırdı adını bilmiyorum hani şöyle yanlara takılanlardan.işte o tokaların üzerine süngeri yapıştırsak hem tokanın tarağıda saçımızı tutar düşme ihtimalide olmaz.nasıl fikir.tokanın üstüne sünger.sonuçta topuzlarıda yükseltmek için sünger kullanıyo kuaförler. ben denicem valla.alkisalkisalkis

cok şık guzel gorunuyo
ama şöyle bı durum var kı benım sacım gür degıl hatta az
ve aradan görunebılır yani, bırde kaygan sacım kayar gıder yaw

ama cinliler bunu yapar satılır ıkı gune sokakta, acaba pıyasaya ne zaman cıktı yaw.
guzel bıseymıs ama cunku ben yapıyorum araları açılıo ben yapınca
malum az yaw ondan of neyse şükür

benim gibi eli sürekli saçında olan biri için iyi değil:)iki tane tel toka takıyorum 10 dk sonra çıkartmış oluyorum böyle oluncada o kocaman şeyi çıkardayım derken cadı gibi bi hale gelirim heralde:)

benim gibi eli sürekli saçında olan biri için iyi değil:)iki tane tel toka takıyorum 10 dk sonra çıkartmış oluyorum böyle oluncada o kocaman şeyi çıkardayım derken cadı gibi bi hale gelirim heralde:)

:dance: zemuszemus delikafadulden hehe cok guldum ya
böle yüzümde tebessume benzer bır sey olustu cok gulunce,

benım de oyledır hem toka basımı agrıtır o da lastık gıbı bısey ama agrıtır yıne de

:dance: zemuszemus delikafadulden hehe cok guldum ya
böle yüzümde tebessume benzer bır sey olustu cok gulunce,

benım de oyledır hem toka basımı agrıtır o da lastık gıbı bısey ama agrıtır yıne de

aynen vallaa hayatta saçımı at kuyrugu yapmış biri değilim agırlık yapıyo sanki kafama başım agrıyo..en fazla tel toka tarzı küçük bi toka takarım..o krepe şeyside çok büyük ya psikolojik olarak deli olurum heralde-tatlicadiarzu-zemuszemus

iğrenç görünüyorsa yapmazsın arkdaşım.yapmak isteyenler ve ilgisini çekenler burda görüşlerini yazıyor
seninkide lafmı şimdi.herkesin kendi zevki kendini bize ayak uydurmaya zorlama yaniiiiiii.

hiç:))) süpermiş walla bende bayıldım benim saçlarımda düz. öyle az da değil hoş duruo ama kabarık değil işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…