Saç Kesim Şekilleri Buna bittim! Artk krepe ile uramak yok :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ya süpermiş... benim de saçlarım dümdüz ve ince ve azdır... krepeyi son zamanlarda yapmaya başladım... çok da hoşuma gidiyor ... en azından saçım varmış gibi görünüyor...

ama evet bu aparatlar az saçta çok iyi olmayabilir...
kullananlar vardı nasıl memnunmusunuz?

Bencede krepe çok hoş duruyor saçda, daha havalı gösteriyor. Belki yakında Türkiyedeki tokacılarada gelir diye bekleyelim bari... O zamana kadar da kendi krepemizi kendimiz yaparız, napalım?

bende 15 dolara aldim hic begenmedim sacimin altinda durmuyor igrenc bisey hemen dusucek gibi goturup geri vericem bosuna aldim S:

ya ben bir sitede buldum renk seçiyorsunuz 4 büyük, 4 küçük, 2 de hollywood 9.99 $. ama türkiyeye göndermiyorlar. amerikada yaşayan ve bunları toplu olarak alıp türkiyeye gönderebilecek olan bir kk'lı yok mu acaba ya da biri alsa burada hepimize satsa:d amerika meksika ve kanadaya yolluyorlar

bumpits.com site adı

ben umutluyum yakında bizim tokacılarımızda satılmaya başlar en fazla 5 tlye satılır..
ah bide görüp keşvedebilseler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…