Saç Kesim Şekilleri Buna bittim! Artk krepe ile uramak yok :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kizlar o sey olmadan da yapabilirsiniz onu, o seyi sayina koydugu yeri tarakla asagi dogru tarayip tiftiklenmesini saglayin spreyi sikin alin size aynisi ben hep öyle yapiyorum)

kizlar o sey olmadan da yapabilirsiniz onu, o seyi sayina koydugu yeri tarakla asagi dogru tarayip tiftiklenmesini saglayin spreyi sikin alin size aynisi ben hep öyle yapiyorum)

canım zaten biz o işlemi yapmamak için bu tokayı istiyoruz :):):)a.s.

arkadaşlar kafamda şu anda bumpits olan biri olarak birkaç şey belirtme ihtiyacı hissettim. saçlarınızdan düşmüyor bir defa, kafaya iyi oturuyor. ikincisi saç spreyi ve biraz krepe ile kullanılması gerekiyor. yalnızca krepe ile kabartmaya göre tek avantajı saçın bir süre sonra sönmüyor olması. krepe onun saçta takılı kalması ve üstündeki kamuflaj görevi gören saçların sağa sola kayıp onun kabak gibi ortaya çıkmaması için gerekli. boshayallersmile

Süper bişi bu yaa 2 sene önce derya baykalda görmüştüm yurtdışından almıştı hava atıodu :)

bumpitim geldi ama beceremiyorum tutmuyor nasıl olacak kullanan arkadaslar bi anlatsanız sırrı nedir bununbilmiyorumkismile

arkadaşlar ben bundan almak istiyorum alan varnı kullanan varmı ama kesin alıcam nerden nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

aklıma geldide sevgilim saçıma dokunsa bi an kafamda o şeyle acayip olurdu ne olduğunuda anlatamazdım:kedi: ama yinede denemeye değer hoş duruyor resimlerde..

ya arkadaşlar tüm sayfaları okumadım ama ona o kadar para vereceğinize o şekilde birdürü taçlar var alın onu kullanın bence aynı işlevi görür

arkadaslar ben de aldım ebaydan.15 tl civarı türk parasıyla.amaaaaaaaaaa olmadı durmadı benim sacımda yada ben beceremedim.bilen varsa bana söylesin nasıl kullanılır bu meret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…