Bana cimri gelmedi normal sanki.Arkadaşlar biriyle görüşüyoruz daha yeni yeni. Uzak mesafe ilişkisi. Buluştuğumuzda hesabı bi o bi ben ödüyoruz. Parasal mevzuları biraz fazla dile getiriyor gibi işte şu kadar kenara koyuyorum filan. Evlenirsek iki maaşlar şu kadar ödeyerek ev alırız vs. Bunlar cimrilik mi? Ben sanırım daha cömert birini istiyormuşum. Hediye olarak da parfüm aldı. İyi bir marka. Ben ona birşey almadım henüz.
Cimriliktir diyemem ama maaşınıza göz dikmiş gibi şimdiden. Bu adamda tam eve giren para azalacak diye doğum izni bile kullandırmayacak bir tip var.Evlenirsek iki maaşlar şu kadar ödeyerek ev alırız vs. Bunlar cimrilik mi?
Arkadaşlar biriyle görüşüyoruz daha yeni yeni. Uzak mesafe ilişkisi. Buluştuğumuzda hesabı bi o bi ben ödüyoruz. Parasal mevzuları biraz fazla dile getiriyor gibi işte şu kadar kenara koyuyorum filan. Evlenirsek iki maaşlar şu kadar ödeyerek ev alırız vs. Bunlar cimrilik mi? Ben sanırım daha cömert birini istiyormuşum. Hediye olarak da parfüm aldı. İyi bir marka. Ben ona birşey almadım henüz.
Arkadaşlar biriyle görüşüyoruz daha yeni yeni. Uzak mesafe ilişkisi. Buluştuğumuzda hesabı bi o bi ben ödüyoruz. Parasal mevzuları biraz fazla dile getiriyor gibi işte şu kadar kenara koyuyorum filan. Evlenirsek iki maaşlar şu kadar ödeyerek ev alırız vs. Bunlar cimrilik mi? Ben sanırım daha cömert birini istiyormuşum. Hediye olarak da parfüm aldı. İyi bir marka. Ben ona birşey almadım henüz.
Ayda bir buluşuyoruz şimdilikÖnceki konunuzda bahsettiğiniz Londra'daki adam mı bu ? Eğer oysa ne kadar sık buluşabiliyorsunuz ki ?
Geleceğe yatırım mı nasıl?Parfumu alarak gelecege yatirim yapmis. Para konusan erkek bana cok itici gelir. Cimri diyemeyiz ama boyle bir erkekle mutlu olabilirmisiniz iyi dusunun. Ben olsam arkama bakmadan kacardim.
Evlenorsek maaşla ev alıriz nedir yaa cok itici. Bi evlenin de sonra hesap edersiniz bunları. Maasinız icin sizinle evleniyor izlenimi aldımArkadaşlar biriyle görüşüyoruz daha yeni yeni. Uzak mesafe ilişkisi. Buluştuğumuzda hesabı bi o bi ben ödüyoruz. Parasal mevzuları biraz fazla dile getiriyor gibi işte şu kadar kenara koyuyorum filan. Evlenirsek iki maaşlar şu kadar ödeyerek ev alırız vs. Bunlar cimrilik mi? Ben sanırım daha cömert birini istiyormuşum. Hediye olarak da parfüm aldı. İyi bir marka. Ben ona birşey almadım henüz.
Ayda bir buluşuyoruz şimdilik
Bende de böyle biri vardi. Yürümedi cimri erkek en bi sevmediğim erkek tipi. ALLAH kurtarsınArkadaşlar biriyle görüşüyoruz daha yeni yeni. Uzak mesafe ilişkisi. Buluştuğumuzda hesabı bi o bi ben ödüyoruz. Parasal mevzuları biraz fazla dile getiriyor gibi işte şu kadar kenara koyuyorum filan. Evlenirsek iki maaşlar şu kadar ödeyerek ev alırız vs. Bunlar cimrilik mi? Ben sanırım daha cömert birini istiyormuşum. Hediye olarak da parfüm aldı. İyi bir marka. Ben ona birşey almadım henüz.
aynen o da geliyor ben de gidiyorumNasıl oluyor, Londradan mı geliyor?
Aynen 2 maaş 2 maaş diyor.Daha yeni görüştüğünüz biri nasıl sizin maaşınız üzerinden hesaplar yapabiliyor. Bence önce bu konuda bir hooop deyin. Hesap ödeme konusunda sırayla ödemeniz daha hoş, tek tarafa yüklenilmemeli. Ama sürekli para mevzularını konuşması itici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?