Gezme tozma çok iyi çok sever.Tatile gezme tozmaya nasıl bakıyor bunları anlamaya çalış derim, eğer sen seviyorsan. Yaz tatilinde denize gitmeyi severim dediğim erkek, yayla da güzel olur deyince hemen anlamıştım ki muhafazakarAntalyada kuzenim var falan derse koşarak kaç
Elbette zaten evlendiğinde gelirine göre ortak karşılamaya çalışırsın. Ama sürekli para mevzusunu açıp resmen ağız arayan şimdiden bununla bunaltan biri açıkçası bana göre cimri ve kendisini tutumlu sanan ama yediğini içtiğini hesaplayan, senin alacaklarına kadar karışan bir tiptir. Çok gördüm böylesini sonuç benim söylediğime varıyor maalesef.Arkadaşlar biriyle görüşüyoruz daha yeni yeni. Uzak mesafe ilişkisi. Buluştuğumuzda hesabı bi o bi ben ödüyoruz. Parasal mevzuları biraz fazla dile getiriyor gibi işte şu kadar kenara koyuyorum filan. Evlenirsek iki maaşlar şu kadar ödeyerek ev alırız vs. Bunlar cimrilik mi? Ben sanırım daha cömert birini istiyormuşum. Hediye olarak da parfüm aldı. İyi bir marka. Ben ona birşey almadım henüz.
Olsun. Daha yeni sevgilisiniz. Belki sizin başka planlarınız var. Maaşınızı ona vereceğinizden nasıl bu kadar eminAynen 2 maaş 2 maaş diyor.
Evlilik sonrasını diyor tabi
Önceki konunuzda bahsettiğiniz Londra'daki adam mı bu ? Eğer oysa ne kadar sık buluşabiliyorsunuz ki ?
Kesinlikle ben de bir yorum yapmadım sessiz kaldım nasıl ne demeliyim bilmiyorumOlsun. Daha yeni sevgilisiniz. Belki sizin başka planlarınız var. Maaşınızı ona vereceğinizden nasıl bu kadar emin
Londradaysa adam net, açık seçik açççççççççççççç. Valla diğer bir konuda hoşşt aç köpek yazmıştım kaçtır yazıyorum bitmedi bu tip erkekler. Londraya göçtüyse zaten iyi bir mesleği vardır, 1 sterlin de 22 Türk lirasıyken Türkiyedeki kızın TL maaşını hesaplayan adam aç köpektir hatta mezarcıdır net.Adamın zihniyeti içler acısı, çıkıp Avrupaya gitmişsin hiç mi dünya görmedin kardeşim hala Veli dayı gibi mayış hesabı yapıyorsun ... bazı insanlar gerçekten gelişemiyor, Avrupaya eşşeği bağlasam zihniyeti gelişir Avrupalı eşşek olur ama bu adamda o da yok. Türkiyedeyse haydi bir nebze kabul edilebilir hayat pahalı ama elinde sterlin olan nitelikli bir göçmen bunu yapıyorsa açççç köpek ötesi adamda kalite yok asla almazdım.
Kesinlikle ben de bir yorum yapmadım sessiz kaldım nasıl ne demeliyim bilmiyorum
Bunları konuşmak için erken. Henüz birbirimizi tanıma aşamasındayız. Eğer evlenirsek maaşımı vermem, ortak hesap açarız. Neticede başkalarının hayallerini gerçekleştirmek için çalışmıyorum. Zamanı gelince bu konularda ortak kararlar alırız deyinKesinlikle ben de bir yorum yapmadım sessiz kaldım nasıl ne demeliyim bilmiyorum
Biraz sakin olup üslubunuzu düzeltir misiniz
Üslup çirkinliğinden okuyamadım
Valla bulabileceğin en berabt erkeği bulmuşsun. Elinde Sterlin, Euro, dolar olan insan karşı tarafa hesap ödetiyorsa kalite yerlerdedir. Ben arkadaşlarıma bile ödetmem max 20Euroyu koyarım masaya olur biter. Elinde sterlin olan adam sana hesap ödetiyorsa soğu bir zahmet. Biraz kendine saygın, kendi gözünde değerin olsun yahhhuuu. Adam max 40sterlin koyup en kral yerde yemeği yedirir kalkar gider. yazık yani, adam aşırı kalitesiz. Ayrıl bundan, o uçak biletlerini de sen alıyorsundur şimdi parana yazık canına yazık.
Ayda bir buluşuyoruz şimdilik
Sizinle planlarını paylaşıp birlikte şunu bunu yaparız demiş bunda kötü bir şey yok ama sizi rahatsız ediyor olması sıkıntı.Sonrasinda yani evlilikte olursa zaten konuşulup yapılacak şeyler bunlar ama demek ki adam para konusunda dile gelen bir tip.İstediginiz bu değilse başka bir şeyi bahane edip ayrılın benceArkadaşlar biriyle görüşüyoruz daha yeni yeni. Uzak mesafe ilişkisi. Buluştuğumuzda hesabı bi o bi ben ödüyoruz. Parasal mevzuları biraz fazla dile getiriyor gibi işte şu kadar kenara koyuyorum filan. Evlenirsek iki maaşlar şu kadar ödeyerek ev alırız vs. Bunlar cimrilik mi? Ben sanırım daha cömert birini istiyormuşum. Hediye olarak da parfüm aldı. İyi bir marka. Ben ona birşey almadım henüz.
zaten iyi olmasa benimle olmaz bence.
İş buluruz her türlü o da gelse ben de gitsem donanımlıyız.Siz Türkiye'de devlet memurusunuz. Adam Londra'da yaşıyor. Evlenmeye karar verirseniz; birinizden biri, diğerinin yanına gidecek. Siz giderseniz iş bulabilecek misiniz , çalışma izni vb ne olacak belirsiz. Adam gelse onun da iş bulma durumu ve ne tür bir iş bulabileceği veya is bulup bulamayacağı belirsiz.
Bu şartlar altında neye dayanarak 2 maaş muhabbeti yapıyor ki ?
Biraz sakin lütfen mesajlarınız çok sorgulayıcı bence siz bi sakinleşin benim konumdan bi çıkın üslublarımız uyuşmadıbence de, konu da aynen bu. Adam parani hesap yapa yapa seninle olmus, paran olmasa seninle olmazdi, sen kabul ediyor musun boyle bir durumu? Boyle sevgi mi olur?
İşte kendin diyorsun maaşın iyi olmasa seninle olmayacağını demekki sende onun parası için onunlasin gerçekler acıdır.alan memnun satan memnun o zaman mutluluklar:) ne demeye fikir soruyorsun böyle dusunupUçak biletlerini almıyorum tabiki daha neler o her türlü fazla harcadi daha çok geldi filan öyle bişey yapsa asla görüşmem zaten. benim maaşımda iyi bu arada tr de olmama ragmen zaten iyi olmasa benimle olmaz bence. Ben yurt disina gidince ayni kazanicaz.
İş buluruz her türlü o da gelse ben de gitsem donanımlıyız.
Biraz sakin lütfen mesajlarınız çok sorgulayıcı bence siz bi sakinleşin benim konumdan bi çıkın üslublarımız uyuşmadı
Yoo sanmıyorum. Bulma ihtimalimiz çok yüksek ve konu bu değil. Zaten onun bir işi var. Ben gidersem benim bulmam gerekecek diyelim.İşsiz nüfusun tamamının, donanımsız insanlar olduğunu mu sanıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?