Teşekkür ederim değerli görüşlerin içinGittim zaten sen bilirsin hayat senin ister alırsın adamı ister almazsın ben fikrimi yazdım valla hiç beğenmedim bu adamı.
Aa hiç bu açıdan düşünmemiştim.İşte kendin diyorsun maaşın iyi olmasa seninle olmayacağını demekki sende onun parası için onunlasin gerçekler acıdır.alan memnun satan memnun o zaman mutluluklar:) ne demeye fikir soruyorsun böyle dusunup
Maaşınız iyi diye sizinle ve bu durum içinize siniyor mu?benim maaşımda iyi bu arada tr de olmama ragmen zaten iyi olmasa benimle olmaz bence.
Doğruyu söylüyor,neden bu kadar rahatsız oldunuz ki?Biz de açılan konulara yorum yazıp,fikirlerimizi belirtmekte özgürüz yaniBiraz sakin lütfen mesajlarınız çok sorgulayıcı bence siz bi sakinleşin benim konumdan bi çıkın üslublarımız uyuşmadı
Hayir tabiki:)Maaşınız iyi diye sizinle ve bu durum içinize siniyor mu?
Üslup hoş değildi bi tek o kişiye yazdım bunu fark ederseniz.Doğruyu söylüyor,neden bu kadar rahatsız oldunuz ki?Biz de açılan konulara yorum yazıp,fikirlerimizi belirtmekte özgürüz yani.
Cherry buradaki en kaliteli yorumculardan biridir kanımca,bayağı sinirlendi sanırım.Ben de aynı fikirdeyim ama karar verecek olan sizsiniz.Bu adam ultra çıkarcı bir tip,cimriliği konusunda bir şey diyemem.Üslup hoş değildi bi tek o kişiye yazdım bunu fark ederseniz.
Online platformda olsa belirli saygı çerçevesinde konuşulması gerektiğini düşünenlerdenim.
Yoo sanmıyorum. Bulma ihtimalimiz çok yüksek ve konu bu değil. Zaten onun bir işi var. Ben gidersem benim bulmam gerekecek diyelim.
İş yokken değil olay iş olacak o kesin de. Zaten tanışmak noktamız o benim yurtdışı planımın olması üzerine bu kişiyle görüşmeye başladım diyim. Direkt maaş maaş ev alırız ev fotoğrafları gönderiyor o beni sinir etti.Asıl sorun, ortada bir iş yokken; adamın 2 maaş üzerinden hayal kurması ve plan yapması.
Eşi yabancı olan ve balkan ülkelerinden birinde yaşayan bir üye, yakın zamanda açtığı konusunda bakın ne diyor : Eşim çalışmazsan ayrılırız diyor
Sinirlendiğinden o zaman bilemedim olabilir.Cherry buradaki en kaliteli yorumculardan biridir kanımca,bayağı sinirlendi sanırım.Ben de aynı fikirdeyim ama karar verecek olan sizsiniz.Bu adam ultra çıkarcı bir tip,cimriliği konusunda bir şey diyemem.
Erkek arkadaşınız dakika bir gol bir maaş muhabbeti yapmış. O da yetmemiş sanki evli gibi yatırım muhabbeti yapmış. Adam hesapçı hem de çok. İlerisi için illa ki yatırım vs planı yapılır ama ilk aylar değil. Evliliğe yakın veya evlendikten sonra bu planlar konuşulur. Hele yürüyüp yürümeyecegi belli değilken değil. İşi olduğunu biliyorsan, kişiliği nasıl, hayat görüşü karakter uyumu nasıl, etkilenme çekim duygu kıvılcımı var mı vs bunlara bakılır. Sende bu var bende şu var. Bak bu şu yapılır diye ilk andan hesap kitap yapılmaz.Arkadaşlar biriyle görüşüyoruz daha yeni yeni. Uzak mesafe ilişkisi. Buluştuğumuzda hesabı bi o bi ben ödüyoruz. Parasal mevzuları biraz fazla dile getiriyor gibi işte şu kadar kenara koyuyorum filan. Evlenirsek iki maaşlar şu kadar ödeyerek ev alırız vs. Bunlar cimrilik mi? Ben sanırım daha cömert birini istiyormuşum. Hediye olarak da parfüm aldı. İyi bir marka. Ben ona birşey almadım henüz.
Ya bu adam Londra da iyi bir işi olmasa yüzde yüz eminim gorusmezdin bile.sevgi yok sadece çıkar ve mantıkAa hiç bu açıdan düşünmemiştim.
Doğru belki de ben de onun gibi yaklaştım ona
İş yokken değil olay iş olacak o kesin de. Zaten tanışmak noktamız o benim yurtdışı planımın olması üzerine bu kişiyle görüşmeye başladım diyim. Direkt maaş maaş ev alırız ev fotoğrafları gönderiyor o beni sinir etti.
Oğlunu evlendirmek için memur gelin adayı arayan kaynana namzetleri gibiYa bu adam Londra da iyi bir işi olmasa yüzde yüz eminim gorusmezdin bile.sevgi yok sadece çıkar ve mantık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?