Buna cimrilik denir mi?

İşte kendin diyorsun maaşın iyi olmasa seninle olmayacağını demekki sende onun parası için onunlasin gerçekler acıdır.alan memnun satan memnun o zaman mutluluklar:) ne demeye fikir soruyorsun böyle dusunup
Aa hiç bu açıdan düşünmemiştim.
Doğru belki de ben de onun gibi yaklaştım ona

Biraz sakin lütfen mesajlarınız çok sorgulayıcı bence siz bi sakinleşin benim konumdan bi çıkın üslublarımız uyuşmadı
Doğruyu söylüyor,neden bu kadar rahatsız oldunuz ki?Biz de açılan konulara yorum yazıp,fikirlerimizi belirtmekte özgürüz yani.

Doğruyu söylüyor,neden bu kadar rahatsız oldunuz ki?Biz de açılan konulara yorum yazıp,fikirlerimizi belirtmekte özgürüz yani.
Üslup hoş değildi bi tek o kişiye yazdım bunu fark ederseniz.
Online platformda olsa belirli saygı çerçevesinde konuşulması gerektiğini düşünenlerdenim.

Üslup hoş değildi bi tek o kişiye yazdım bunu fark ederseniz.
Online platformda olsa belirli saygı çerçevesinde konuşulması gerektiğini düşünenlerdenim.
Cherry buradaki en kaliteli yorumculardan biridir kanımca,bayağı sinirlendi sanırım.Ben de aynı fikirdeyim ama karar verecek olan sizsiniz.Bu adam ultra çıkarcı bir tip,cimriliği konusunda bir şey diyemem.

Yoo sanmıyorum. Bulma ihtimalimiz çok yüksek ve konu bu değil. Zaten onun bir işi var. Ben gidersem benim bulmam gerekecek diyelim.

Asıl sorun, ortada bir iş yokken; adamın 2 maaş üzerinden hayal kurması ve plan yapması.

Eşi yabancı olan ve balkan ülkelerinden birinde yaşayan bir üye, yakın zamanda açtığı konusunda bakın ne diyor : Eşim çalışmazsan ayrılırız diyor

Cimri değil ama neyi ne zaman konuşacağını bilmiyor bence. İlişkinin ilk zamanları ortak yatırım hayalleri kurulmaz ki. Güzel şeyler konuşulur, karşıdakini tanımaya çalışırsın, kim olduğunu nasıl bir insan olduğunu neler yaşadığını merak edersin. Pek hayır görmüyorum ben bu işte.

Bana normal geldi, gelecek planı yapmasında sakınca yok bence. Ama siz maaşınız için sizinle olduğunu düşünüyorsanız iş değişir, güven vermemiş demek ki. Bana mevcut duruma göre plan yapıyor gibi geldi buraya yazdığınız kadarıyla.

İş yokken değil olay iş olacak o kesin de. Zaten tanışmak noktamız o benim yurtdışı planımın olması üzerine bu kişiyle görüşmeye başladım diyim. Direkt maaş maaş ev alırız ev fotoğrafları gönderiyor o beni sinir etti.

Cherry buradaki en kaliteli yorumculardan biridir kanımca,bayağı sinirlendi sanırım.Ben de aynı fikirdeyim ama karar verecek olan sizsiniz.Bu adam ultra çıkarcı bir tip,cimriliği konusunda bir şey diyemem.
Sinirlendiğinden o zaman bilemedim olabilir.

Erkek arkadaşınız dakika bir gol bir maaş muhabbeti yapmış. O da yetmemiş sanki evli gibi yatırım muhabbeti yapmış. Adam hesapçı hem de çok. İlerisi için illa ki yatırım vs planı yapılır ama ilk aylar değil. Evliliğe yakın veya evlendikten sonra bu planlar konuşulur. Hele yürüyüp yürümeyecegi belli değilken değil. İşi olduğunu biliyorsan, kişiliği nasıl, hayat görüşü karakter uyumu nasıl, etkilenme çekim duygu kıvılcımı var mı vs bunlara bakılır. Sende bu var bende şu var. Bak bu şu yapılır diye ilk andan hesap kitap yapılmaz.
Ilk andan maddi olarak hesap kitap yapılıyorsa sizinle 'sadece maaş, para, statü' vs için beraber oluyordur. Bu beni sizin yerinizde olsam çok rencide ederdi istemezdim. Benim maaşım kadar alıp aynı statüde olan başkasi da olabilirdi, benim farkım ne, yok o zaman, duygu yok diye bakardım istemezdim. Öyle biri beni iterdi. Keza eşimle evlenirken işi gücü olduğunu biliyordum. Ama daha ilk dakikadan ne o ne ben hesap kitap yapmadık. Eğer o yapsa ben onu istemezdim. Bu kendine para ortağı arıyor derdim. Karar sizin adam net hesapçı. Sizle yürürse mantık evliliği yapacak. Maaşınızı da ister. Hepsini bile isteyebilir. Hesapçı çünkü. O aldığı parfümde İngiltere'de uygundur. Buradaki gibi 2 bin 3 bin tl olsa asla almazdı.. ingilterede 100 birim para olunca alır tabi. Sudan ucuz orası için. Şaşırmayın yani.

Bilemedim
Sizin beklentiniz ne şekilde peki?
Gelir durumu nasıl? Sizin geliriniz nasıl? Bunlara göre cevap verilebilir.

Ben eşimle evlenmeden önce herkes kendi hesabını öderdi, ikimiz de benzer maaşları alıyorduk.

Evlenince altınlarla araba alırız diyen mi ararsın iki maaş biriktirir ev alırız diyen mi ararsın kk da neler okuyorum ben.
Evlenince gezeriz, seninle şu hayalim var yaparız, senin hayalin ne onu da gerçekleşltiririz diyeceklerine erkekler maddiyat konuşmaya başlamış.
Eğer bu kişi ile evlenirseniz yediğiniz içtiğiniz, giydiğiniz, gittiğiniz yerlerin bile kısıtlanıp sürekli maddiyat hesapları yapıp ev alma hayaliniz varsa devam edin. Yoksa yol yakınken ayrılın.
Ayrıca sterlin üzerinden kazanıp tr ye geldiğin de hesabı size ödeten erkek de adamım diye gezmesin ortada bi zahmet

Ya olmazsa' yı da düşünmelisiniz. Yurtdışı planınızın olmasıyla, bu adamla görüşmenizin ilgisi nedir ?

"Oraya gidersem" diyerek aşk hayatınıza yönelik mi çalışmaya başladınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…