Buna takılır mıydınız

Cokokuyanbilir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
1.235
2.195
53
31
Herkese merhaba
Diyelim ki 5 yıl olmuş bir ilişkiniz var. Karşı tarafın ailesi ile bu 5 yılda 5 kez görüşmüşsünüz. (Anne ve abla ile ) Fakat hiç evlerine davet edilmemişsiniz. Yalnızca 5 kez görüşmüş olmak ve eve davet edilmemiş olmak sizi rahatsız eder mi ?

Herkese merhaba
Diyelim ki 5 yıl olmuş bir ilişkiniz var. Karşı tarafın ailesi ile bu 5 yılda 5 kez görüşmüşsünüz. (Anne ve abla ile ) Fakat hiç evlerine davet edilmemişsiniz. Yalnızca 5 kez görüşmüş olmak ve eve davet edilmemiş olmak sizi rahatsız eder mi ?
İlişkinin resmiyeti adına ortada bir şey yoksa, rahatsız etmezdi. Ama beklentilerinizin uyuşması lazım. İleriki aşamaları konuştunuz mu sevgilinizle?

Herkese merhaba
Önemli olan sevgilinle olan diyalogunuz ve ileriye dönük ne düşğndügünüz iş resmiyete dökülmeden kimse kolay kolay cagırmaz

Herkese merhaba
5 yil surmesinin anlami su;demek ki evlilik niyeti yok, dolayisi ile devamli aile ile gorusmeyede gerek olmamıs

Etmez 5 senedir ilişkim var ve ailesiyle hiç yüz yüze görüşmedim Erkek arkadasım da bu sene yüz yüze görüstü ilk kez Ancak bu biraz da sizin ilişki dinamiklerinizle alakalı

Adamin isi bile yok ki. Takilmaniz gereken son sey bence.
Ben normalde hiç takılmadım. Ama arkadaşlarım ile görüşürken onlara sohbet esnasında ben hiç gitmemiştim deyince şok oldular. Ben o zamana dek bunu bir sorun olarak dahi görmemiştim. Benim de kafama takıldı

Ben normalde hiç takılmadım. Ama arkadaşlarım ile görüşürken onlara sohbet esnasında ben hiç gitmemiştim deyince şok oldular. Ben o zamana dek bunu bir sorun olarak dahi görmemiştim. Benim de kafama takıldı

Ben sizin konunuzu hatirliyorum. Dedigim gibi oraya gelene kadar takilacaginiz cok sey var.

Back
X