- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi dicerr
-
ya o bi arardı konuşurdduk ne bileyim heralde ömürlük olsun isterdi aradan zaman geçecekde uzun öyle konuşulacakdı.. melike nasıl bulmuş bak istediğini hekezin başına diyorum.. umarım halledersiniz probleminizi ama iyi düşün.. beni ağbim döndürmedi o da polis nede olsa anlarlar birbirinin piskolojisinden, nişanlısına şimdi bböyle yapan evlenince kim bilir ne yapar dedi.. sende bunu düşün. nişanlıyken böyle olan evliyken nasıl olur de karşılaştır..[/QUOTE
bebiş ben aramadımki bulayım hersey kısmet en kötü günümde karsıma çıkardı rabbim siz kalbinizi temiz tutun dualarınızı eksik etmeyin yeter zemuszemus
mafoldumbenmafoldumben
arayan da yok soran da yok
ah bu erkekler ah...
melikecim lafın gelişiydi.. zaten arayınca bulunmaz bulunursa da kıymeti kalmaz
yorumlarıyla yardıı olmaya calışan tum arkadaslara hayırlı seneler dılıyorum
mutluluk sızın olsun
cok tesekkurler
banada bu yıl iş hayatında başarı getirsin kaydirigubbakcemile3
dicerim canım üzme kendini belki çok yoğundur arayamıyordur. bilemezsin ki.
hep beraber olsun bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5
electra
ınadından aramaz bılıyorum sımdı restleştık ya yoksa wc ye gıder gene arar..
melıkecm
tesekkurler canım
oh ohh meıkecım ne guzel yasayın anacım sevgınızı
odunlar utansın
bizi bırakmazlar canım
daha sımdıden cekemeyenler yuzunden ayrıyız .. bana sahıp cıkamayan bırı demek ki bu haldeyız
bız o gunlerı goremeyız ...
ne demek bebişimmmm benide hüzünlendirdin zaten nolur üzülme tammmı yasasın türk polisleriiiiiiiiiiiiiiiiii polislerin en tatlı en karizmatigi en yakışıklısın canım askım mustafam seni çok ama çok seviyorummmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
allah sevginizi korusun. birbirinize bağlılığınızı artırsın.. daha iyisi dicerr ve nişanlısına olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?