Bunaldım artık!

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicerr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mafoldumbenmafoldumben

arayan da yok soran da yok

ah bu erkekler ah...
melikecim lafın gelişiydi.. zaten arayınca bulunmaz bulunursa da kıymeti kalmaz

öylee walla ama alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler boşver yapan yaptıgıyla kalır zalimin zulmu warsa sevenin alllahı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

electra tşk. ederim canım.. ama kendin için dilekde bulunmamışın

yorumlarıyla yardıı olmaya calışan tum arkadaslara hayırlı seneler dılıyorum
mutluluk sızın olsun
cok tesekkurler

banada bu yıl iş hayatında başarı getirsin kaydirigubbakcemile3

dicerim canım üzme kendini belki çok yoğundur arayamıyordur. bilemezsin ki.

yorumlarıyla yardıı olmaya calışan tum arkadaslara hayırlı seneler dılıyorum
mutluluk sızın olsun
cok tesekkurler

hep beraber olsun bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5

banada bu yıl iş hayatında başarı getirsin kaydirigubbakcemile3

dicerim canım üzme kendini belki çok yoğundur arayamıyordur. bilemezsin ki.

yawru kusum allah seninde gönlüne göre versin saol bugün beni hiç yalnız bırakmadın haa bide güldürdügün için :ecrin_bebek:

electra
ınadından aramaz bılıyorum sımdı restleştık ya yoksa wc ye gıder gene arar..

melıkecm
tesekkurler canım

electra
ınadından aramaz bılıyorum sımdı restleştık ya yoksa wc ye gıder gene arar..

melıkecm
tesekkurler canım

ne demek bebişimmmm benide hüzünlendirdin zaten nolur üzülme tammmı yasasın türk polisleriiiiiiiiiiiiiiiiii polislerin en tatlı en karizmatigi en yakışıklısın canım askım mustafam seni çok ama çok seviyorummmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

oh ohh meıkecım ne guzel yasayın anacım sevgınızı
odunlar utansın

oh ohh meıkecım ne guzel yasayın anacım sevgınızı
odunlar utansın

amin bitanem bin kere masalllah düşmanlarım çatlıyo zaten sorma kaydirigubbakcemile3 sende öyle olursun insallah herkes sana ve esine imrenir ben gibi gülümmm kaydirigubbakcemile5

bizi bırakmazlar canım
daha sımdıden cekemeyenler yuzunden ayrıyız .. bana sahıp cıkamayan bırı demek ki bu haldeyız
bız o gunlerı goremeyız ...

bizi bırakmazlar canım
daha sımdıden cekemeyenler yuzunden ayrıyız .. bana sahıp cıkamayan bırı demek ki bu haldeyız
bız o gunlerı goremeyız ...

öyle söleme işte degiştir kendini eger onu kaybetmek istemiyosan madem seviyosun sevgine sen sahip çık o utansın bak simdi ben sana iki sey sölim öle davran şimdi bişi dediginde eger senin işine gelmiyosa bile seslenme ikincisi bişi anlatırken gözlerine bak ve iyi dinle benim eşim buna önem verir 3.diklesme ne derse tamam canım sen nasıl istiyosan de 4.ailesine kendinden çok deger verdigini her defasında görsel olarakta göster 5.artık onla olacagınız günler için hayal kur ve gerceklestir bu püf noktalarından bazısı beni dinlersen eger su gururuda kaldır tamam hiç bişşii olmamış gibi davran şimdi sonra güzül güzel dedigim sekilde hangi konuda anlaşamıyosan sana ters gelen hareketleri vs anlat ok bebişşşşş kaydirigubbakcemile5

allah sevginizi korusun. birbirinize bağlılığınızı artırsın.. daha iyisi dicerr ve nişanlısına olsun

canım böyle düşünüp içini karartma. moralini yüksek tutmaya çalış.
güzel düşünelim ki güzel olsun. bazen öyle oluyor ki insanın eli kolu tutuluyor birşey yapamıyor.
belki o anda nişanlında öyle oldu. tahmin etmediği birşey birden olunca şaşırdı ne yapacağını bilemedi
senden durumu idare etmeni istedi. nazı sana geçti en çok belki. zaman ver biraz kendine. durumu iyice
çöz .üzme kendini.

insallahh dedıgınız gıbı olur
ama melıke ben de o huy yok cevap vermeden duramıyorum durtukluyor bı sey benıı ..

m_sude .. bızı en ıyı bılenlerdensın kızım bos bos okuma ordan

allah sevginizi korusun. birbirinize bağlılığınızı artırsın.. daha iyisi dicerr ve nişanlısına olsun

amin canım benim darısı herkese olsun bütün dertler 2009 da kalsın inşallahhhhhhhhh hep böle beraber olalaım bizde burada destek olalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…