Bunaldım, yoruldum. Ne yapmalıyım?

Öncelikle destek olduğunuz için teşekkürler çünkü abarttığımı düşünüyordum. Ben de sizlerden aldığım destekle eşimle bu konuyu bu akşam ciddi ciddi konuşmaya çalıştım. Ama sinirimden çatlayabilirim şu an. Abarttığımı söylüyor. Ne varmış yani bir kışı burada geçirmek istemelerinde. Gelmeyin diyemezmiş. Ben düşünüp düşünüp kurduğum için böyle oluyormus.
Onlar daha gelmeden ben konuşmaya başlamışım. Ben de git annenle yaşa o zaman, ayrılmıyorsan evlenmeseydin, anneni sürekli yanında istiyorsan da ben yokum dedim.
Eşimle ilgili inanın Asılsız şeyler yazmıyorum. Bizim bu konu dışında en ufak bir tartışmamız bile olmaz. Bana prensesler gibi davranır. Bir kere bile sesini yükseltmişliği yoktur. Ama bu konudan da yoruldum artık. Artık hiçbir iyiliğini gözüm görmüyor. O kadar uzun kalırlarsa galiba bu defa sonumuz çok iyi olmayacak çünkü ben artık kaldıramıyorum. Çok çaresizim inanın.

Öncelikle destek olduğunuz için teşekkürler çünkü abarttığımı düşünüyordum. Ben de sizlerden aldığım destekle eşimle bu konuyu bu akşam ciddi ciddi konuşmaya çalıştım. Ama sinirimden çatlayabilirim şu an. Abarttığımı söylüyor. Ne varmış yani bir kışı burada geçirmek istemelerinde. Gelmeyin diyemezmiş. Ben düşünüp düşünüp kurduğum için böyle oluyormus.
Onlar daha gelmeden ben konuşmaya başlamışım. Ben de git annenle yaşa o zaman, ayrılmıyorsan evlenmeseydin, anneni sürekli yanında istiyorsan da ben yokum dedim.
Eşimle ilgili inanın Asılsız şeyler yazmıyorum. Bizim bu konu dışında en ufak bir tartışmamız bile olmaz. Bana prensesler gibi davranır. Bir kere bile sesini yükseltmişliği yoktur. Ama bu konudan da yoruldum artık. Artık hiçbir iyiliğini gözüm görmüyor. O kadar uzun kalırlarsa galiba bu defa sonumuz çok iyi olmayacak çünkü ben artık kaldıramıyorum. Çok çaresizim inanın.

Haklısın hemde sonuna kadar benim eşimin ailesi de böyle insanlar olduğu için seni çok iyi anlıyorum fakat,

eşinin bunda bir suçu yok ailesine nasıl gelmeyin desin ki,

diyemez bu yüzden de arada kalır,ailenin anlayışlı olup gelmemesi gerek,

ama anlattığına göre hiç halde anlayan insanlar değiller.

umarım bu yüzden eşinle aran bozulmaz

Ben de mi bir sorun var, anlamıyorum gerçekten. Bu sorunun çözümü eşin ailesine gelmeyin demesi değil ki? Öyle olsa buradaki yorumların çoğundaki adam annesine nasıl gelme desin, denmez teması haklı olurdu ama eşin anne, babasına, kardeşine vs. demesi gereken bu kadar gelmeyin, bu kadar kalmayın, bizim de bir hayatımız var ve bu hayatta ikimiz yalnız vakit geçirmek de istiyoruz. Ne evden kovulacaklar ne de bir daha asla bu eve ayak basmayacaksınız denecek.

Oğulları bu şekilde anlattıktan sonra ühühü oğlumuz artık 12 ayın 5 inde onların evinde kalmamızı istemiyormuş diyebilecek ebeveynleri varsa zaten vicdan yapmanıza gerek yok yani konu sahibi.

Son düzenleme:
Haklısın hemde sonuna kadar benim eşimin ailesi de böyle insanlar olduğu için seni çok iyi anlıyorum fakat,

eşinin bunda bir suçu yok ailesine nasıl gelmeyin desin ki,

diyemez bu yüzden de arada kalır,ailenin anlayışlı olup gelmemesi gerek,

ama anlattığına göre hiç halde anlayan insanlar değiller.

umarım bu yüzden eşinle aran bozulmaz

Haklısınız ama eş kendi de götürüyor abuk sabuk zamanlarda ailesine. Olay sadece gelme diyememesi değil ki. Ayrıca nasıl bir insan herhangi birine benim evime 5 aylık gelmeyin diyemez?

Ben de zaten hiç gelmesinler demiyorum ki. En azından 1 ay kalsınlar. Kızkardeşine söyle o söylesin bari diyorum.şimdiden söyleyemem bi gelsinler bakarız diyor. Kadın kış hazırlıklarının tamamını buraya getirecekmiş ve kayınpeder o kadar uzun kalmak istemediği için hergün adamla tartışıyormuş. Ayrıca ben çocuğuma bakarım gelmenize gerek yok, dede buralarda yapamıyor hastalanıyor ölüp gidecek dedim. Çalışmayı düşünmüyorum çocuğumun biraz büyümesini bekleyeceğim de dedim. Yok anlamıyor. Ve inanın öyle samimi de değilim sadece saygılıyım. Ama suç bende en baştan önlerini kesmeliydim, susmamalıydım. Belki kötü bir gelin olurdum ama en azından bu kadar yıpranmazdım.çünkü 2 buçuk Yıldır sesimi çıkarmadım bugün konuştum ailesini istemiyor oldum.

Ben de zaten hiç gelmesinler demiyorum ki. En azından 1 ay kalsınlar. Kızkardeşine söyle o söylesin bari diyorum. şimdiden söyleyemem bi gelsinler bakarız diyor. Kadın kış hazırlıklarının tamamını buraya getirecekmiş ve kayınpeder o kadar uzun kalmak istemediği için her gün adamla tartışıyormuş. Ayrıca ben çocuğuma bakarım gelmenize gerek yok, dede buralarda yapamıyor hastalanıyor ölüp gidecek dedim. Çalışmayı düşünmüyorum çocuğumun biraz büyümesini bekleyeceğim de dedim. Yok anlamıyor. Ve inanın öyle samimi de değilim sadece saygılıyım. Ama suç bende en baştan önlerini kesmeliydim, susmamalıydım. Belki kötü bir gelin olurdum ama en azından bu kadar yıpranmazdım. çünkü 2 buçuk Yıldır sesimi çıkarmadım bugün konuştum ailesini istemiyor oldum.

Bütün kış hazırlıklarını size getireceğini kimden duyuyorsunuz?

Şimdiden söyleyemem gelsinler bakarız cevap olarak kabul edilmez, şimdiye kadar söyleyemeyen insan mı diyecek "geldiniz ama bir dahakine az kalın" diye. Öyle ya da böyle bu gelişlerinden önce bu sefer fazla hazırlıklı gelmeyin, o kadar süre kalamayacaksınız mesajının verilmesi şart, ondan sonrasında ister az gelirler, ister hiç gelmezler, ister evin önünde onların ev eşyası kamyonlarını bulursunuz.

Suç sizde değil tamamen ama büyüğü sizde, kendi ailenize gitmeyi kabahat olarak hissetmek beni şu durumda en çok sinirlendiren şey olurdu. Karanlık tarafa geçerdim ertesi gün, kötü gelinlikle yetinmezdim.

İ
Öncelikle merhaba,
Nerden nasıl başlamalıyım inanın bilmiyorum.
Ben 2 buçuk yıllık evliyim ve tam 3 aylık bir bebeğim var. Eşimi tanıdığımda İkimiz de henüz 13 yaşındaydık. Lisede aynı sınıftaydık,Üniversiteyi farklı şehirlerde okuduk ama ilk seneden itibaren görüşmeye başladık. Yani tam 9 yıllık sevgilimdi okul, iş be askerlik derken evlendik. ailelerimiz aynı şehirdeydi ama biz iş dolayısıyla istanbula yerleştik.evlendikten sonra İlk 1 ay kendi evimizde yaşadık. Eşim izinliydi, ben de ist da iş bakıyordum. 1 ay sonra Ramazan bayramında memlekete gittik. Benim ailem de orada ama genelde eşimin ailesinin evinde kaldık. Eşimin işi de oradaydı ama ayrılacaktı ,istanbulda çalısmaya başlayacaktı. Hemen ayrılamadı 2 buçuk ay daha kal öyle ayrıl dediler ve o da kabul etti. Yani ben evimize döndüm o kaldı.2 buçuk ay sonra ist a döndü ama maalesef yalnız değildi. Annesi, babası ve dedesiyle.yani sadece 1 ay beraber kalmışız, 2 buçuk aydır görüşmüyoruz ve o cümbür cemaat geldi. Neyse ailesi evimizi görmek istemiştir 25 günden birşey olmaz dedim sustum. Onlar gitti 1 ay sonra görümcem tatile yanımıza geldi 15 gün falan da o kaldı. Bu arada İkimiz de işe girdik çalışıyoruz. İş güç yemek çamaşır hepsi bende bunlardan hiç bahsetmiyorum. Neyse görümcem tatilini yaptı gitti. Ramazan bayramı geldi çattı ve biz tatile gitmek yerine yine onu. Ailesinin yanına gittik. Iznimize bu şekilde kullandık. Ve daha biz oradayken annesi ve babası kurban Bayramı'nda yanımıza gelmek için bilet almışlar. Anne, baba, dede ve teyzesi geldiler. 20 gün falan kalıp gittiler. Ve ben hala annesidir babasıdır birşey olmaz diyorum susuyorum. Ardından Şubat tatilinde yine görümcem geldi. Kayınpeder de geldi aynı dönemde yanında da eşimin kuzeniyle. 15 er gün kalıp gittiler. Bu arada hamileyim ben.

Neyse gel zaman git zaman doğumum yaklaştı ve kayınvalidem ve annem geldiler doğumum için. 15 gün sonra doğumum gerçekleşti. Annem 10 gün daha kalıp gitti. Ama kayınvalidem 1 ay daha kaldı ve gitti. Yani toplamda 1 buçuk ay falan kaldı sağolsun.
Ve biz yine 2 aylık bebeğimizle yollara düşüp, eşimin isteğiyle tam 1300 km yola gittik. Bayramın nerdeyse tamamını eşimin ailesinin yanında geçirip, arada da ailemi gördüm. O da ailemle görüşürken sanki kabahat işliyormuş gibi hissettim kendimi.
Ve son olarak; şimdi yine bilet almışlar Kasım sonunda geliyorlar. Yine anne baba ve dede. Şubat tatilinde de görümcem eklenecekmiş. Ve sıkı durun tam 5 ay kalmayı düşünüyorlarmış. Ondan bundan duyduğum bu. Soramıyorum çünkü buna kalbim dayanmayabilir. Sebebi de , bebek varmış ben tek başıma bakamazmışım. (Hamilelikten önce işten ayrılmıştım,hamilelik olunca yeni işe başlayamadım). Annesi bebeğe bakacakmış ben işe girecekmişim. Mecburen geliyorlarmış.

Çok uzadı farkındayım ama süreç uzun

Sıkıntıma gelince; tamam kayınvalidem kötü bir insan değil, her işin ucundan tutar bebeğe de çok iyi bakar. Genel olarak da iyi bir insandır. Ama bana hiç kimse ne zaman işe gireceksin, çalışmayı düşünüyor musun ya da gelelim mi diye sormadı. Eşime de sormadı kendi kendi ocakta işe başlamam gerektiğine karar vermiş. Hadi tamam işe başlayayım ben de istiyorum. Ama ben artık eşimle biraz yalnız kalmak istiyorum. Annesi sürekli yatak odamızda. Doğumdan sonra gece gözümü açıyordum yatağımızın başında.bebeği kontrol ediyormuş. Yatak odamdaki herşeyin yerini biliyor. Yani kısacası benim evimi kendi evi sanıyor. Eşimle aramdaki bütün konuşmalara dahil oluyor. Bana doğumdan sonra bir kaç ay ayrı yatın diyordu. Oğlu gece bebek sesinden uyuyamazmış. Bebeğim ve ben salonda uyumalıymışız. Bunun gibi çok şey var.

Eşimi seviyorum o da beni çok seviyor, çok da mutluyuz. Ama annesine gelme diyemez tabi ki. Zaten aşırı düşkün. Ben dersem de eşimle aram bozulur. Ama ben de bunalıyorum. Nasıl söyleyebiliriz? Yoksa ben mi abartıyorum, bu kadar çok gelmeleri normal mi, Siz olsanız ne yapardınız?

Son olarak; okuyan herkese şimdiden teşekkürler. Her türlü soruya ve yoruma açığım. Yanlış düşünüyorsan lütfen söyleyin. Sevgiler...
İsyan bayrağını çoktaan dalgalandırmıştım. Memlekete kadar gidicem arada ailemi görücem senenin 9 ayı yatılı gelecek bide oğlum uyuyamaz ayrı yat diyecek. Neyse ben bir öneride bulunmayım size.bu en hayırlısı olur

Cnm ye yazk valla ne duyarszlarmş kendi evinde misafir olmussn. Çok yumuskyüzlüsün anlasılan ben gibi... imalarda bulun yüzüne yansısın... olmadı saka yollu söyle.belkide esin çağırmştır bilemezsin saf olma...

Esin madem annemdir gelme diyemem onun anlamasi lazim diyomusya
Peki onlar evlerine gittikten sonra hemen arkalarindan niye sizde onlara gidiyosunuzki.
Siz alistirmissiniz.
Kv kendi anlamiyosa anladigi dilden konusun.tavirlarinizla belli edin.gerekirse laf sokun.
Benm kvyle kp 2haftadir bizdeler.enson bundan 3sene once gelmislerdi.ama ben bile nezmn gitcekler diye gozlerine bakiyorum.
Ayiptir ya.
Esinizle hiiic kotu olmayin.tartismayin ama rahat edemediginizi soyleyip yanastirmayinda yaniniza.bebek durmuyo sen utuyamazsin deyip ayri yatin.onlarada rahat vermeyin.geldiklerindede bukadar uzun sure kalamicaklarini anlatmanin yollarina bakin.
Yazdiklarim bana bile vicdansizca geldi ama hakkettiler

okurken utandım yemin ediyorum
"bak kızım millet yıllarca neler çekmiş sen çekemezdin" dedim kendime.
ben cidden çekemem ya. kuzenim geliyor çocuklarıyla, 3. günden sonra sıkılıyorum. onlara gittiğimizde de 3. günden sonra sıkılıyorum. çünkü neden? herkesin evi düzeni var.
ben evlenmeden konuşmayı planlıyorum, eşin ailesiyle ilgili bi durum da değil, uzun soluklu misafirlikleri genel olarak sevmiyorum. keşke siz de baştan böyle deseymişsiniz.
ama ben sizin yerinizde olsam, yatak odama girdiklerinde evden kovardım. ne işleri var? bi insan başka bi insanın yatak odasına ne hakla girebilir?
eşiniz yapamıyorsa siz yapın. arayın kayınvalidenizi, "bebeğim küçük, onunla ilgilenmek istiyorum, misafir ağırlayacak durumda değilim" deyin.

Öncelikle merhaba,
Ben 2 buçuk yıllık evliyim ve tam 3 aylık bir bebeğim var. Eşimi tanıdığımda İkimiz de henüz 13 yaşındaydık. Lisede aynı sınıftaydık,Üniversiteyi farklı şehirlerde okuduk ama ilk seneden itibaren görüşmeye başladık. Yani tam 9 yıllık sevgilimdi okul, iş be askerlik derken evlendik. ailelerimiz aynı şehirdeydi ama biz iş dolayısıyla istanbula yerleştik.evlendikten sonra İlk 1 ay kendi evimizde yaşadık. Eşim izinliydi, ben de ist da iş bakıyordum. 1 ay sonra Ramazan bayramında memlekete gittik. Benim ailem de orada ama genelde eşimin ailesinin evinde kaldık. Eşimin işi de oradaydı ama ayrılacaktı ,istanbulda çalısmaya başlayacaktı. Hemen ayrılamadı 2 buçuk ay daha kal öyle ayrıl dediler ve o da kabul etti. Yani ben evimize döndüm o kaldı.2 buçuk ay sonra ist a döndü ama maalesef yalnız değildi. Annesi, babası ve dedesiyle.yani sadece 1 ay beraber kalmışız, 2 buçuk aydır görüşmüyoruz ve o cümbür cemaat geldi. Neyse ailesi evimizi görmek istemiştir 25 günden birşey olmaz dedim sustum. Onlar gitti 1 ay sonra görümcem tatile yanımıza geldi 15 gün falan da o kaldı. Bu arada İkimiz de işe girdik çalışıyoruz. İş güç yemek çamaşır hepsi bende bunlardan hiç bahsetmiyorum. Neyse görümcem tatilini yaptı gitti. Ramazan bayramı geldi çattı ve biz tatile gitmek yerine yine onu. Ailesinin yanına gittik. Iznimize bu şekilde kullandık. Ve daha biz oradayken annesi ve babası kurban Bayramı'nda yanımıza gelmek için bilet almışlar. Anne, baba, dede ve teyzesi geldiler. 20 gün falan kalıp gittiler. Ve ben hala annesidir babasıdır birşey olmaz diyorum susuyorum. Ardından Şubat tatilinde yine görümcem geldi. Kayınpeder de geldi aynı dönemde yanında da eşimin kuzeniyle. 15 er gün kalıp gittiler. Bu arada hamileyim ben.

Neyse gel zaman git zaman doğumum yaklaştı ve kayınvalidem ve annem geldiler doğumum için. 15 gün sonra doğumum gerçekleşti. Annem 10 gün daha kalıp gitti. Ama kayınvalidem 1 ay daha kaldı ve gitti. Yani toplamda 1 buçuk ay falan kaldı sağolsun.
Ve biz yine 2 aylık bebeğimizle yollara düşüp, eşimin isteğiyle tam 1300 km yola gittik. Bayramın nerdeyse tamamını eşimin ailesinin yanında geçirip, arada da ailemi gördüm. O da ailemle görüşürken sanki kabahat işliyormuş gibi hissettim kendimi.
Ve son olarak; şimdi yine bilet almışlar Kasım sonunda geliyorlar. Yine anne baba ve dede. Şubat tatilinde de görümcem eklenecekmiş. Ve sıkı durun tam 5 ay kalmayı düşünüyorlarmış. Ondan bundan duyduğum bu. Soramıyorum çünkü buna kalbim dayanmayabilir. Sebebi de , bebek varmış ben tek başıma bakamazmışım. (Hamilelikten önce işten ayrılmıştım,hamilelik olunca yeni işe başlayamadım). Annesi bebeğe bakacakmış ben işe girecekmişim. Mecburen geliyorlarmış.

Sıkıntıma gelince; tamam kayınvalidem kötü bir insan değil, her işin ucundan tutar bebeğe de çok iyi bakar. Genel olarak da iyi bir insandır. Ama bana hiç kimse ne zaman işe gireceksin, çalışmayı düşünüyor musun ya da gelelim mi diye sormadı. Eşime de sormadı kendi kendi ocakta işe başlamam gerektiğine karar vermiş. Hadi tamam işe başlayayım ben de istiyorum. Ama ben artık eşimle biraz yalnız kalmak istiyorum. Annesi sürekli yatak odamızda. Doğumdan sonra gece gözümü açıyordum yatağımızın başında.bebeği kontrol ediyormuş. Yatak odamdaki herşeyin yerini biliyor. Yani kısacası benim evimi kendi evi sanıyor. Eşimle aramdaki bütün konuşmalara dahil oluyor. Bana doğumdan sonra bir kaç ay ayrı yatın diyordu. Oğlu gece bebek sesinden uyuyamazmış. Bebeğim ve ben salonda uyumalıymışız. Bunun gibi çok şey var.

Eşimi seviyorum o da beni çok seviyor, çok da mutluyuz. Ama annesine gelme diyemez tabi ki. Zaten aşırı düşkün. Ben dersem de eşimle aram bozulur. Ama ben de bunalıyorum. Nasıl söyleyebiliriz? Yoksa ben mi abartıyorum, bu kadar çok gelmeleri normal mi, Siz olsanız ne yapardınız?

Son olarak; okuyan herkese şimdiden teşekkürler. Her türlü soruya ve yoruma açığım. Yanlış düşünüyorsan lütfen söyleyin. Sevgiler...

sabır taşısınız mübarek...
öyle şey olur mu gel en fazla 1 ay kal git ne 5 ay kalıyorlar.
hem daha bebeğiniz çok küçük neden hemen işe başlamayı düşüneceksinizki.
kusura bakmayın ama siz işe başladığınız takdirde kayınvaliden artık bebeğe ben bakıyorum bi yere ayrılamam diyecek ve sonuç olarak çekirdek aileyken geniş bir aileye dönüşeceksiniz. eşinizle konuşun gelmelerine hiç bir şey demiyorum ama ev ev üstüne olmaz deyin...
eşiniz ne diyor bu duruma o istiyor mu ailesini sürekli yanında...?

sabrınıza hayran kaldım gerçekten. bence bu işi eşinizin çözmesi gerek sonuçta onun ailesi. ben çocuğa bakayım sen işe başla ne demek bunun kararını kayınvalide mi vermeli şaşkınım. ben olsaydım çalışmaz çocuğumu en azından 2 yaşına kadar büyütürdüm ya da bakıcı tutardım. birde cümbür cemaat geliniyor. bu işin önünü almazsanız çok sıkıntı yaşarsınız. iyi gelin olacağınıza kötü olun ama huzurunuz olsun bence açık açık söyleyin kayınvalideye.

böylelerine bir kere çirkeflik yapmak lazım bir kere kovacaksın deliliği ele alacaksın bi kavga çıkarıp yol vereceksin eşinle aran bozulmayacaksa tabi baska çözümü yok

Allah sabir versin sana. Esinin sana prensesler gibi davranmasinin en onemli sebebinin kesinlikle onun ailesine karşi bu kadar sabirlı ve hoşgorulu olmandan dolayi. Kesinlikle boyle dusunuyorum. Baska cocuklari yokmu birazda orda kalsinlar. Valla iyi dayanmissın sabir tası olsa catlardı

Çok zor bir durum ya, eşinizin de işine geliyor demek ki, yoksa kırmadan söylerdi. Benim görümcem de balıkesirden istanbula annesine gelince çoook fazla kalıyor,çocukları da var.Evi çok büyükmüş,ısıtamıyormuş.Senenin çoğu buradalar.Akrabaları genel anlamda böyle aslında ama Allahtan bizim eve kalmaya gelen yok,gelseler de tek gün.
Bence eşinizle ciddi anlamda konuşun,sizi bu kadar yönetmeye hakları yok.Hatta annesi de absürt konuşursa cevap verin,saygı yüzünden kendinizi ezdirmeyin

Öncelikle merhaba,

Sizin eviniz yazlık bir yerdemi? Maaile tatili sizde geçiriyorlar. Onlar gelmeyince siz gidip günlerce kalıyorsunuz. Valla sabırlı insanmışsınız takdir ettim. Ben bu kadarına katlanamazdım. Çocuk konusunda da sizinle iş konusunu konusmadan nasıl karar veriyorlar anlamadım? Dahada kötüsü gelip kalınca eşyalarınızın yerinden, nerede uyumanız gerektiğine kadar karar veriyorlar. Son olarak sizin anneniz neden kalmıyor? Dönüşümlü baksınlar olabiliyorsa maaile yaşamak delirtir insanı oldu olacak taşınsınlar size,gidip gelme masrafı olmasın. Ki eminim ilerde böyle bir mevzuda açılır. Hazırlıklı olun.
Kolaylıklar dilerim.

ben olsam açık açık direk kayın valideme söylerim
ben henüz çalışmayı düşünmüyorum çalışmayacağım da oğluma-kızıma kendim bakacağım
bizi düşündüğünüz için sağ olun ama gerek yok
oğlum-kızım 3 kişilik hayata alışık belli düzenimiz var ve bu düzenin bozulmasına izin veremem teşekkür ederim anlayışınız için der kaparım konuyu
bu kadar basit yani nedir bu çok sinirlendim sizin eve postu sermeye yemin etmişler
herkes işine bakacak
ben asla kabul etmem aylarca kalacak misafir
misafirliğin 3 günü makbuldür ötesi beni bozar

Zaman ayırıp okuyup yorumladığınız için teşekkürler. Tek tek cevap vermek isterdim ama bebeğim var, toplu bir cevap yazmak istedim.
Eşimle bunu defalarca konuştum. Her defasında senede bir gelsinler me olacak , oğullarının evini görmek istiyorlar, hatırım için sabret dedi. Son durumdan sonra kaç defa tartıştık. Kendini her türlü kötü sona hazırla bile dedim. Istemiyorum bu kadar uzun kalmalarını, en azından 1 ay kalsınlar ve daha bi Sürü şey söyledim. Öyle sinirli bir insan değildir, hak da veriyor bana. Ama nasıl gelmeyin diyeyim, Annem düşünmeli diyor. O da arada kalıyor ama ben de bunalıyorum. O çok Sabırlı benim annemler de gelse aylarca kalsa sesini çıkarmaz. Doğumdan sonra annem erken gidiyor diye de çok sinirlendi. Bu kısır bir döngü ve bu döngüde ben yok olup gideceğim sanırım:KK43:(( ayrıca annemler de sinirleniyor artık. Bu ne durmadan geliyorlar diyor annem ve babam.

peki eşine şunu sor bakalım
kayınvaliden karar verdi senin çalışma vaktin geldi
sen işe girecen o 5 ay çocuğuna bakacak peki sonra sonra ne olucak
ben söyleyeyim yol yapmışlar 5 ay diye gelip yanınıza yerleşme niyetindeler sanki
dikkatli ol

Back
X