Bunaldım, yoruldum. Ne yapmalıyım?

sen gercekmisin konusahibi ? Kac kadin buna dayanir bilemiyorum. Kayinvalidenin gozyaslarina uzuluyorsun ama emin ol, ilerde kendine daha cok aglarsin. Madem oglunu evlendirmeseymis, dizinin dibinde olunceye kadar oturtsaymis. Ne insanlar var yaa. Dusuncesizlik, bencillik diz boyu.

iyi niyeti kullanan insanlara anlam veremiyorum...
elbette annedir babadır başının üzerinde yeri vardır...
fakat yeni evlilere de biraz anlayış gösterilmeli yahu...

hadi kayın valideniz gelsin anladım bebek bakacak, beraberinde kayın peder ve dede de geliyor sonra görümce...
olay çocuk bakmaktan çıkıyor...
size iyilikten çok zarar verecekler...

gün boyu çalış, eve gelip bebeğimi seveceğim diye düşün.. o da ney.. ! evde bir dünya insan...

okurken utandım yemin ediyorum
"bak kızım millet yıllarca neler çekmiş sen çekemezdin" dedim kendime.
ben cidden çekemem ya. kuzenim geliyor çocuklarıyla, 3. günden sonra sıkılıyorum. onlara gittiğimizde de 3. günden sonra sıkılıyorum. çünkü neden? herkesin evi düzeni var.
ben evlenmeden konuşmayı planlıyorum, eşin ailesiyle ilgili bi durum da değil, uzun soluklu misafirlikleri genel olarak sevmiyorum. keşke siz de baştan böyle deseymişsiniz.
ama ben sizin yerinizde olsam, yatak odama girdiklerinde evden kovardım. ne işleri var? bi insan başka bi insanın yatak odasına ne hakla girebilir?
  • eşiniz yapamıyorsa siz yapın. arayın kayınvalidenizi, "bebeğim küçük, onunla ilgilenmek istiyorum, misafir ağırlayacak durumda değilim" deyin.

Kesinlikle bu cümle yeter. Bu yüzsüzlüğe bu cevap müthiş olur hakkaten. :KK9:

Yemin ederim , Ben okurken bjnaldim ve o evi terk etmeyi dusundum...

Ne bu ya oldu olasi , size tasinsinlar..

Helal olsun arkadasa masallah.. sabır dediginde biyere kadar esinle tatlı dille konusup bu duruma bi cozum bulmalısınız bence..

Önceki gece sizlerden aldığım destekle eşime patladığımı söylemiştim, hatta konuşmadım falan. Dün akşam işten geldikten sonra benimle konuştu. Diyor ki; Sonuna kadar Haklısın , ben de bunaldım istemiyorum. Ben de eve geldiğimde rahat etmek Kafamı dinlemek istiyorum. Annem kendi kafasına göre plan yapıyor, son zamanlarda iyice abarttı. Eğer şu an çalışmak yerine oğlumuzu büyütmeyi tercih edersen çok sevinirim. Senin üzülmeni istemiyorum... Ve daha bir Sürü şey. Ayrıca söz verdi uzun kalmayı düşünüyorlarsa kesinlikle konuşacağım. Anne , uzun kalmak istiyorsan da ev tutun diyeceğim, dedi. Burada kaldıkları sürede de annesini özellikle yatak odamıza girme konusunda uyaracağını da söyledi.
Bakalım umarım söylediği gibi olur çünkü ben daha fazlasını kaldırabileceğimi sanmıyorum. Çünkü onların geldiği yetmezmiş gibi, onlar geldiğinde hergün misafirleri geliyor görmeye. Yemekli 25 kişi ağırladığım oluyor. Bi de hem kayınvalidenin tüm akrabaları burda hem de kayınpederin. Lütfen dua edin, en azından bu yıl biraz rahat edeyim. Sevgiler

onlar sizde kalmıyorlar, size hiç gelmemişler bence yıllardır hep oradalarmış siz arada gözden kaçırmışsınız..
arada evlerine gidip çiçeklerini sulayıp dönmüşler..
pesss valla.. bu ne sevgi bu ne özlem.. pesss..
ama eşiniz az değil.. yeni evliyken 2,5 ay sizi yalnız bırakmış.. neden??? neden orada kaldı???
eşinize yatılı kalma yooook artık bittiiii diyeceksiniz.. bebeğe de yalnız bakarsınız herkesin yardımcısı mı var?
bebek büyüdükçe çatışmalar artar sadece emip uyumadığında.. hemen çözmelisiniz bu durumu..
ama onlar kadar eşiniz de yapışık onlara.. 9 yıllık ilişki tanımışsınızdır huylarını zaten..

Önceki gece sizlerden aldığım destekle eşime patladığımı söylemiştim, hatta konuşmadım falan. Dün akşam işten geldikten sonra benimle konuştu. Diyor ki; Sonuna kadar Haklısın , ben de bunaldım istemiyorum. Ben de eve geldiğimde rahat etmek Kafamı dinlemek istiyorum. Annem kendi kafasına göre plan yapıyor, son zamanlarda iyice abarttı. Eğer şu an çalışmak yerine oğlumuzu büyütmeyi tercih edersen çok sevinirim. Senin üzülmeni istemiyorum... Ve daha bir Sürü şey. Ayrıca söz verdi uzun kalmayı düşünüyorlarsa kesinlikle konuşacağım. Anne , uzun kalmak istiyorsan da ev tutun diyeceğim, dedi. Burada kaldıkları sürede de annesini özellikle yatak odamıza girme konusunda uyaracağını da söyledi.
Bakalım umarım söylediği gibi olur çünkü ben daha fazlasını kaldırabileceğimi sanmıyorum. Çünkü onların geldiği yetmezmiş gibi, onlar geldiğinde hergün misafirleri geliyor görmeye. Yemekli 25 kişi ağırladığım oluyor. Bi de hem kayınvalidenin tüm akrabaları burda hem de kayınpederin. Lütfen dua edin, en azından bu yıl biraz rahat edeyim. Sevgiler
bizden aldığın gazla iyi etmişsin bacım da inşallah kocan da senden aldığı gazla dediğinin arkasında durur,kocana güveniyorsan dediğini yap çocuğunu kendin büyüt bu kadar müdahale ettirme,aileleri hep ordaysa onlarda isizn oralardan ev tutsunlar sizin evi değil.

valla gerçekten allah sabır versin ne diyecegimi bilmiyorum.

bu snaırım her kayınvlide de var. ben de yeni evliyim birde üstüne üstlük vajinismus gibi bir problemim var.
ancak kayınvalidemler neymiş borç erkenden ödenecekmi de iki evde aş pişmeyecekmiş bana kalmaya gelicekler. inanın ben daha evlendim evleneli eşimle ilişkiye bile gremedim. ama gelicekler iş bu ya.
düşüncesiz nsanlardan nefret ediyorum gerçekten. bnm de kayınvalidem iyi ama gerçekten düşüncesiz.

Back
X