Bunaldım

Benim evime gelene gidene kim karışabilir? Hele de annem babama!!! Öyle bir durum olduğu gibi hemen taşının ordan yada böyle birşey olursa ben burda kalmam diye eşinize söyleyin kv asla böyle bir şeye kalkışmaz(eğer ordan taşınmanızı istemiyorsa)

Cok haklisiniz maalesef. Ah bi taşınmayada yanaşsa. Neymis ev varken taşınılırmıymış millet gülermiş. Bıktım artık

Ya aslında arkalarında tabiki dururum ama gelirlerse ve o kv olacak kadın bi kavga cıkarır benim aileme bi laf söylerse ben bu evde duramam annemlerle beraber giderim. Kısaca bu evlilik biter cünkü eş taşınmaya yanaşmıyor...
Eşin bu evliliğin bitmesinden bu kadar korkmuyor da sen niye korkuyorsun. Eşin adam olsun da anasına sahip çıksın maden taşınmıyor. Evime annem babam gelemeyecekse ben o evin kadını değil hizmetçisiyimdir ancak.

Kızlar gene bi sorunla karşınızdayım. Sorunların içinde boğuldum çözemiyorum artık.
Şimdi biz evlenirken benim ailemle esimin ailesi baya kavga çıktı birbirlerine girdiler. Ondan beri gıcıklar ve biz altlı üstlüyüz. Annem arada bi geliyordu pek sorun olmuyodu ama kv onuda sorun etmeye başladı şimdi bende kv ile küsüm zaten.
Biz ayda 3-4 kere gidiyoruz ama daha gittikten 1-2 gün sonra hemen ailemde bize gelmek istiyor. Açıkca söyleyemiyorum da.
Bugünde gelmişler hiç haber vermeden oturduğum semte, evde değildik aradım söyledim çok bozuldular felan. Oturdum 2 saat ağladım bu şekilde yaşamak zoruma gidiyo artık.
Annemde az önce mesaj attı yük mü olduk size baban ağladı felan yazmış cok kötüyüm bilmiyorlar ki hiçbisey...
Artık bu yüzden boşanmayı düşünüyorum 15 aylıkta kızım var Cesaret edemiyorum. Eşimde diyor gelseler kavga çıkacak biliyorum.
Bende biliyorum kv rahat durmaz. Onun kadar kinci bi insan görmedim bizi ayırmak için bile yapar. Kavgayı çok sever kendisi. Tasınsak ne kavgamız olur ne gürültü ama taşınmayada yanaşmıyor eş kişisi.
Ama aileme çok üzülüyorum cok bunaldım içimi dökmek istedim günlerim böyle mutsuz geçiyor çok doluyum...
Pardon da ailenizin evinize gelmesine hangi hakla karışıyor yazık diil mı babana da ağlıyor adam ara herşeyi anlat kv defolsun gelmesin evinize bu ne rahatlık

Gitsem ailemde arkamda olur maddi manevi sıkıntım da olmaz. Kvnin yanında annem demişti başka biri hakkında. yürümüyosa bi evlilik kimse mecbur değil herkes boşanabilir ölüm değil ya dedi.
Evlenmeden öncede demişti bana mutsuz olursan hep arkandayız diye.babamda aynı şeyi söyledi geçen.
Şimdi pek dediğini duymuyorum her konusmamızda cocuguna eşine sahip çık kimse kimseden iyi değil eşin iyi size sahip çıkıyor felan diyor hep. Tabi burdaki yaşadığm hiçbi sorunuda bilmiyor bi duysalar şok geçirirler sanırım.
Benim düşüncem acaba pişman olur muyum evlilğimi bitirdiğim için. Bide kızımın velayetini felan alabilirler mi. Ondan 1 gün bile ayrı duramam :KK43:
Öncelikle ailen arkanda ne güzel olması gereken de o , birçok kadının ailesi arkasında olmadığı için boşanamıyor eğer ailen şimdiye kadar olan olayları bilse seni 1 dk tutmazlar,ayrıca boşanmak istersen çocuğunu kimse alamaz sana verir mahkeme senin bu evlilikte mutlu olduğunu düşünmüyorum artık çocuğun henüz 1 yaşında sanırım ama biraz büyüme başlayınca oda anlıyacak senin mutlu olmadığını evde ki olayları ileride sana sorabilir bile eğer boşanmazsan anne neden devam ettin diye,en azından bir süre ailenin yanına git kafanı dinle çocuğunu ve geleceğini düşün ona göre kar.

Besle büyüt danayı tanımasın anayı derler ya sizinki o hesap. Yazik.

babanın ağlamasına nasıl göz yumabildin?
neden ezdiriyorsun aileni çok üzüldüm :kahve:

Back
X