• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldım :(

Kadın bağırdı ''Ya yeter artık niye ağlıyorsun, ben de insan evladıyım uyusana'' diye sinir krizi geçirdi. Ardından babası ''Bağırma çocuğa'' diye bağırdı, bebeğin yanında kavgaya tutuştular 10 saniyelik. Bebek şu an sustu. :KK53:
Konu sahibi rahatlamak için buraya yazıp naklen yayın yapacağım yoksa sinir krizi geçireceğim üzgünüm..:KK14:

Not: Bebek geri başladı ağlamaya :KK46:

Kadın bağırdı ''Ya yeter artık niye ağlıyorsun, ben de insan evladıyım uyusana'' diye sinir krizi geçirdi. Ardından babası ''Bağırma çocuğa'' diye bağırdı, bebeğin yanında kavgaya tutuştular 10 saniyelik. Bebek şu an sustu. :KK53:
Konu sahibi rahatlamak için buraya yazıp naklen yayın yapacağım yoksa sinir krizi geçireceğim üzgünüm..:KK14:

:KK45::KK45::KK53::KK53::KK70::KK70::KK70:

Vakana-pan Vakana-pan seni cok iyi anliyorum bizde 4 aydir deniyoruz olmuyor sen kac yasindasin bu arada
her ay hayrl kirikligi yasamak o kadar zor ki offff of annemde ikide bir oluruna birak diyo

Gittim doktora hiçbir sorunun yok yumurtalıkların tertemiz dedi:) Rabbim de nasip ederse..
eşinizdede bir hastalık yoksa tamamen zamana bırakın herkesin nasibi var ,farklı zamanlarda da olabilir ilk geceden hamile olanda var seneler sonra kalanda hayırlısını isteyin şükürler olsunki bir rahatsızlığınız yok hem çocuk olunca uykusuz geceler dinlenememeler olacak şimdiden vaktiniz tadını çıkartın bebek olduğunda zamanında iyiki yapmışım dersiniz =)

Ne kadar suredir istiyorsunuz ilk başlarda korunma olunca sonra biraz zor oluyor arkadaslarimdan biliyorum bi doktora gitseniz iyi olabilir canim ins en kisa zamanda hayirli bir evladin olur uzulme stresden uzak dur nasipden öte yol yoktur

Kızlar hadi deyince bebek olmuyor , bir senedir istiyorsanızda olmuyorsa önce bi doktora gidin, benim ilk kızım evlendigim ay hahmile kaldım , ikinci çocugumu da 4 yıldır istiyoz olmuyor, nezaman ikinci olsun dedik adetim 2 ayda bir olmaya başladı ve tüm tahlillere ragmen bişey çıkmadı, baktıktık ki sorun eşimde çıktı tüp bebek tedavisine geçtik şu an sonucu bekliyoruz. Hemen pes etmeyin Allah büyük zamanı gelince olur inş.

Siz sağlıklısınız hamile kalabilirsiniz, bu durumda 2 ihtimal var. Ya eşinizde bir sorun var, ya da ikiniz de sağlıklısınız ama siz strese girdiğiniz için olmuyor. Stres hormonu vücuda salgılanınca her şeyinizle olumsuz etkilenir. E böyle bir vücuda bebek nasıl tutunsun yakın zamanın tatlı anne adayı? :)
''Korunmuyoruz ve ben kısa sürede hamile kalacağım, her şeyin doğru bir zamanı var. Nasıl olsa çok yakında olacak,'' deyin aklınıza bebek düştüğünde. Ki bence olacak :KK66:

Edit: Alt komşunun bebeği sabahtan beri kendini yırta yırta ağlıyor, Allah'ım sen bana sabır ve dayanma gücü ver... :KK53:

Oluruna bıraktık artık. Allah hayırlı zamanda nasip eder zaten yani inşallah :)

Bak şimdi ağlama falan dedin bir bir tırstım :KK53:

Ne kadar suredir istiyorsunuz ilk başlarda korunma olunca sonra biraz zor oluyor arkadaslarimdan biliyorum bi doktora gitseniz iyi olabilir canim ins en kisa zamanda hayirli bir evladin olur uzulme stresden uzak dur nasipden öte yol yoktur

4 aydır deniyoruz canım daha yeni :)

Kızlar hadi deyince bebek olmuyor , bir senedir istiyorsanızda olmuyorsa önce bi doktora gidin, benim ilk kızım evlendigim ay hahmile kaldım , ikinci çocugumu da 4 yıldır istiyoz olmuyor, nezaman ikinci olsun dedik adetim 2 ayda bir olmaya başladı ve tüm tahlillere ragmen bişey çıkmadı, baktıktık ki sorun eşimde çıktı tüp bebek tedavisine geçtik şu an sonucu bekliyoruz. Hemen pes etmeyin Allah büyük zamanı gelince olur inş.

İnşallah canım ya dua edin :(
Sizinde tez zamanda olur İnşaaallahhh

Biz 1, buçuk sene denedik olmadı..her ay aynı stres mahvetti beni...ikimizde hiçbi sorun yok..aşılama dahi yaptırdık olmadı. Sonra eşimle karar verdik olursa olur olmazsa olmaz allahın takdiri dedik..herşeyi oluruna bıraktık..iyikide bırakmısız 1 ay sonra hamile kaldım :anneadayı: herşeyi oluruna bırak gerçekten stres çok önemli..oluruna bırak ve inşallah benim gibi ummadığın anda hamile kal :KK54:

Süpriz olur inşallahh burda da açıklarımm.
Rabbim en kısa sürede nasip eder umarım.
Artık daha az düşünerek iyice stresten kurtulacağım :)

Sen rahatladın ama ben bir tuhaf oldum ya :D
Şimdi artık iyice düşünmemeye başladım bebeği :D
Önce kendimi bunlara alıştırmam gerekecek sanırım

Vakana-pan Vakana-pan seni cok iyi anliyorum bizde 4 aydir deniyoruz olmuyor sen kac yasindasin bu arada
her ay hayrl kirikligi yasamak o kadar zor ki offff of annemde ikide bir oluruna birak diyo

25 yaşındayım canım, aynen bizde 4 aydır deniyoruz :)
İnşallah en kısa sürede ikimizde güzel haberleri alrız

eşinizdede bir hastalık yoksa tamamen zamana bırakın herkesin nasibi var ,farklı zamanlarda da olabilir ilk geceden hamile olanda var seneler sonra kalanda hayırlısını isteyin şükürler olsunki bir rahatsızlığınız yok hem çocuk olunca uykusuz geceler dinlenememeler olacak şimdiden vaktiniz tadını çıkartın bebek olduğunda zamanında iyiki yapmışım dersiniz =)

Tabiii en güzel dua zamanında olması :)
Doğru zaman şimdi değil demek ki. Neyse bekliyoruz artık :)

Süpriz olur inşallahh burda da açıklarımm.
Rabbim en kısa sürede nasip eder umarım.
Artık daha az düşünerek iyice stresten kurtulacağım :)
Aynen canımm..tez zamanda güzel haberi alırız inşallah..allah gönlüne göre versin..

Oluruna bıraktık artık. Allah hayırlı zamanda nasip eder zaten yani inşallah :)

Bak şimdi ağlama falan dedin bir bir tırstım :KK53:
He valla sabah 5 başlıyor bir ağlamaya, sonra öğle akşam gece her öğün kendini yırtıyor annesi de kriz geçiriyor :KK53: Bir de o sabah 5 gibi ağlamalarına kalkmıyor kimse, kendi kendine ağlıyor sonra susuyor :KK53:

Back
X