Bunalım, boşluk hissi

Bende ekseriyetle bu ruh halinde olurum. Dünya sıkıntısı çok fazla bizde altından kalkamıyoruz sanırım. Öyle kı çok mutlu olacağım zamanlarda bile üzgün oluyorum günüm güzel gectiysede eve gelip ağlıyorum Ama ne zaman dua etsem için çok rahat oluyor, huzurlu oluyoum. Boyle zamanlarda kendi başıma yürüyüşe çıkıp camide biraz vakit geçirip sonra bir parkta oturmak , çay içmek, kendime ufak hediyeler almak bu bile çok mutlu ediyor. Belki biraz manevi eksikligimizden bu bunalımlar. Size de tavsiye ederim kendinize zaman ayirmaniziUzun süreli olmasa da kısa süreli işe yarıyor diğerine bende çözüm bulamadım

Çok teşekkür ederim

Kalpleri Allahi zikrettikce huzur bulur.. ve inanin Elhamdulillah eskiye nazaran cok iyiyim.bundan bi iki sene once kendimi sokucak yer bulamiyrdm hic bir yere sigmiyordum,o kadar derdim vardi ki ve en kotusu Allahi unutmus vaziyetteydim, ve cok sukur ki bir adim attim ve dunyami degistirdm,haaa dert yokmu yine var ama eskisi kadar agir gelmiyr

valla düşünmekle hiçbişey hallolmuyor bana göre.. çünkü geçmişi değiştiremiyorsun, bu yüzdeng eleceğe odaklanmak lazım. boşver deyip geçmek, olanları hatırlamamaya çalışmak lazım.. ben önceden günlerce hatta haftalarca atamazdım aklımdan kötü bi anımı. şimdiyse amaaann herşey olacağına varıyor, niye kendime dert edip üzülüyorum ki, üzülünce olanları değiştirebiliyor muyum diyorum.. bikaç günde atıyorum kafamdan, tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…