Canim bi suru bayan var hem calisip,hem cocuk buyuten,evine kocasina yetisen hemen girme oyle bunalima!calisma saatlerinize gore bi cizelge yapin mesela haftada bi dip kose evinizi temizleyin,esinize rica edin o sirada cocukla ilgilensin sizde acin soyle hareketli bi muzik canlanirsiniz hem esinizde sizi boyle gorunce keyiflenir,aksamlari mesela isten geldiniz,cok yorgun olmanizi anliyorum kolay degil ama biraz cabayla asabilirsiniz,pozitif olun guler yuzlu olun,eve girince opun esinizi guzellikle deyin ben yemek yaparken bebisimizle ilgilenirmisin babasi vs yedikten sonra beraber kaldirip isleri bolusup,birbirinize daha cok vakit ayirmayi deneyin,butun bu isleri yapinca cok yoruluyorum ve uyuyakaliyorum deyin esinize ondan size yardimci olmasini isteyin yani.valla inanin bazen benimde elimi kolumu kaldiracak halim kalmiyo valla insan hali yani ama yinede zorluyorum kendimi,cocuklari erken yatiriyorum sonra hemen bi dus,bi cay yada kahve yapiyorum atistirmalik biseyler esimle beraber tv karsisinda zaman geciriyoruz ee haliyle esimde ona zaman ayirmaya calistigimi gorunce daha da memnun oluyor biraz caba canim duzenli gunluk planlarla yola koyabilirsiniz cok zor degil
Araba kullanmak biraz yetenek biraz dikkat.Eşle aslaaaa...bende çok kavga ettim bu yüzden.Doğum sonrası kiloları vermek zooorrr heleki bünyen müsait değilse.Bende hava göbek var diğer bölgeler erimesine rağmen.Dahiliye doktoruna gidip ayrıntılı bir tahlil yaptırabilirsin.Birde pozitif ol.Eşin senle vakit geçirmez ise tv ye sarar tabi..kaliteli zman geçirinSelam kizlar.Bu aralar esimle aramiz hic iyi degil bir gun kotu olsak bir gun iyi oluyoruz.Aksam isten gelince cok yorgun oluyorum.Kizima yemek yedir,kendimize yemek hazirla, bulasiklar derken kizimin uykusu geliyor.Onu uyuturken benim de uykum geliyor ve saat on gibi uyuyorum genelde.Ama esim gece ikilere uclere kadar tv izlioo, netde geziyor.Asiri internete girmesine kizinca da senle vakit mi geciriyoruz da cinsel hayatimiz da kalmadi diye savunmaya geciyor.Boyle dusununce hakli geliyor ama bana hic ev islerinde yardimci olan birisi degil bikac kez soleyince de inat etti yapmiyor.Kisacasi hem kendime hem esime hem evime hem kizima vakit ayirip kendime ceki duzen vermek istiyorum ama yapamiorum :'( kendimi cok gucsuz hissediyorum ev islerini duzenli yapamiyorum, dogum kilolarini hala veremedim, araba surmeyi ogrenmeye kalktim onu da esimle kavga etmekten beceremedim sikintimm cokk :'( nerden baslamaliyim :'(
The Black yorumların her zaman kısa ve güzel.Yazarlar psikologlar gibi yazıyorsun.Multivitamin kullanabilirsiniz. Gerekirse ev işi kalsın o vakti eşinize ayırın. Birlikte biraz daha verimli zaman geçirirseniz sorun ortadan kalkar gibi.
Çok haklısn bende buna benzer sorunlar yaşadım ama aştım çok şükür eşinde sende buna istekliyseniz başarırsınız.Önce kendinden başla ve kendine spor diyet programı yapBen mutlu degilsem,mutlu da edemem arkadasprensibim bu!konusun esinizle yardimci olsun biraz sizde baktinizki yardimci oluyor,verin adamin hakkini fazlasiyla bak gorun sizin mutlu oldugunuzda onuda nasil mutlu ettiginizi,bi gorsun daha siz demeden pesinizde dolanir tecrube sabittir
The Black yorumların her zaman kısa ve güzel.Yazarlar psikologlar gibi yazıyorsun.
Canim guzel yorumlarin ve tavsiyelerin icin cok tesekkür ederim ama konu sahibi ben degilimÇok haklısn bende buna benzer sorunlar yaşadım ama aştım çok şükür eşinde sende buna istekliyseniz başarırsınız.Önce kendinden başla ve kendine spor diyet programı yap
Selam kizlar.Bu aralar esimle aramiz hic iyi degil bir gun kotu olsak bir gun iyi oluyoruz.Aksam isten gelince cok yorgun oluyorum.Kizima yemek yedir,kendimize yemek hazirla, bulasiklar derken kizimin uykusu geliyor.Onu uyuturken benim de uykum geliyor ve saat on gibi uyuyorum genelde.Ama esim gece ikilere uclere kadar tv izlioo, netde geziyor.Asiri internete girmesine kizinca da senle vakit mi geciriyoruz da cinsel hayatimiz da kalmadi diye savunmaya geciyor.Boyle dusununce hakli geliyor ama bana hic ev islerinde yardimci olan birisi degil bikac kez soleyince de inat etti yapmiyor.Kisacasi hem kendime hem esime hem evime hem kizima vakit ayirip kendime ceki duzen vermek istiyorum ama yapamiorum :'( kendimi cok gucsuz hissediyorum ev islerini duzenli yapamiyorum, dogum kilolarini hala veremedim, araba surmeyi ogrenmeye kalktim onu da esimle kavga etmekten beceremedim sikintimm cokk :'( nerden baslamaliyim :'(
Bu aralar bizde kedi köpek gibiyiz pufffff yaaa aynennnn
Bence kendinize bir konu açın. Bu sizi gördüğüm ikinci konu. Sıkıntınızı konunuzda açık açık yazarsanız fikirler bulmanıza yardımcı olunabilir yada dertleşirdinizBu aralar bizde kedi köpek gibiyiz pufffff yaaa aynennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?