Bunalimdayim :'(

fatmasu

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
288
176
323
Selam kizlar.Bu aralar esimle aramiz hic iyi degil bir gun kotu olsak bir gun iyi oluyoruz.Aksam isten gelince cok yorgun oluyorum.Kizima yemek yedir,kendimize yemek hazirla, bulasiklar derken kizimin uykusu geliyor.Onu uyuturken benim de uykum geliyor ve saat on gibi uyuyorum genelde.Ama esim gece ikilere uclere kadar tv izlioo, netde geziyor.Asiri internete girmesine kizinca da senle vakit mi geciriyoruz da cinsel hayatimiz da kalmadi diye savunmaya geciyor.Boyle dusununce hakli geliyor ama bana hic ev islerinde yardimci olan birisi degil bikac kez soleyince de inat etti yapmiyor.Kisacasi hem kendime hem esime hem evime hem kizima vakit ayirip kendime ceki duzen vermek istiyorum ama yapamiorum :'( kendimi cok gucsuz hissediyorum ev islerini duzenli yapamiyorum, dogum kilolarini hala veremedim, araba surmeyi ogrenmeye kalktim onu da esimle kavga etmekten beceremedim sikintimm cokk :'( nerden baslamaliyim :'(

Canim bi suru bayan var hem calisip,hem cocuk buyuten,evine kocasina yetisen hemen girme oyle bunalima!calisma saatlerinize gore bi cizelge yapin mesela haftada bi dip kose evinizi temizleyin,esinize rica edin o sirada cocukla ilgilensin sizde acin soyle hareketli bi muzik canlanirsiniz hem esinizde sizi boyle gorunce keyiflenir,aksamlari mesela isten geldiniz,cok yorgun olmanizi anliyorum kolay degil ama biraz cabayla asabilirsiniz,pozitif olun guler yuzlu olun,eve girince opun esinizi guzellikle deyin ben yemek yaparken bebisimizle ilgilenirmisin babasi vs yedikten sonra beraber kaldirip isleri bolusup,birbirinize daha cok vakit ayirmayi deneyin,butun bu isleri yapinca cok yoruluyorum ve uyuyakaliyorum deyin esinize ondan size yardimci olmasini isteyin yani.valla inanin bazen benimde elimi kolumu kaldiracak halim kalmiyo valla insan hali yani ama yinede zorluyorum kendimi,cocuklari erken yatiriyorum sonra hemen bi dus,bi cay yada kahve yapiyorum atistirmalik biseyler esimle beraber tv karsisinda zaman geciriyoruz ee haliyle esimde ona zaman ayirmaya calistigimi gorunce daha da memnun oluyor biraz caba canim duzenli gunluk planlarla yola koyabilirsiniz cok zor degil

Peki cinsel hayatınız neden bitti? Sendemi sorun yoksa eşindemi? Sanki ondan dolayı biraz bosvermişlik sezdim ben eşinde, zaten cinsel hayatımızda yok seninlemi uğraşacağım demesinden. Evli değilim ama evlilik demek Bi yerde cinsellik demektir, önce bu sorunu çözmelisiniz sanki

Saat 10 çok erken ya. Siz de biraz oturun.
Uykuyu çok mu seviyorsunuz?
Gerekirse akşamları kahve için.
Bir şeyler yapın.
Tamam iş, çocuk, ev zor oluyordur tabii ki.
Ama tempoya ayak uydurmayı da öğrenmek lazım bence.
Kadınlığınızı unutmayın. Bu kadar çabuk bezmeyin, kendinizi bırakmayın.

Her şeye kendiniz yetişemezsiniz eşinizin yardımı şart.

Temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, çocuk bak, kendine bak, bakımlı ol, gülümse, çalış....a kimsenin enerjisi yetmez, kimse süper kadın değil.

Ev bütçesini eşit paylaşıyorsanız, ev işlerini de paylaşmalısınız. Bulaşığı eşiniz yapsın mesela. Temizliği bölüşün. Siz kıza yemek yedirirken eşiniz de yemeği hazırlayabilir mesela. Cinsel hayat diye vırvırlanırsa her şeye yetişemediğinizi söyleyin.

Günlük çalışma haytaının olumsuzluklarına kaptırma.yüzün gülsün sen mutlu olki mutlu edesin.Kendine zman ayır

Multivitamin kullanabilirsiniz. Gerekirse ev işi kalsın o vakti eşinize ayırın. Birlikte biraz daha verimli zaman geçirirseniz sorun ortadan kalkar gibi.

Araba kullanmak biraz yetenek biraz dikkat.Eşle aslaaaa...bende çok kavga ettim bu yüzden.Doğum sonrası kiloları vermek zooorrr heleki bünyen müsait değilse.Bende hava göbek var diğer bölgeler erimesine rağmen.Dahiliye doktoruna gidip ayrıntılı bir tahlil yaptırabilirsin.Birde pozitif ol.Eşin senle vakit geçirmez ise tv ye sarar tabi..kaliteli zman geçirin

Multivitamin kullanabilirsiniz. Gerekirse ev işi kalsın o vakti eşinize ayırın. Birlikte biraz daha verimli zaman geçirirseniz sorun ortadan kalkar gibi.
The Black yorumların her zaman kısa ve güzel.Yazarlar psikologlar gibi yazıyorsun.

Ben mutlu degilsem,mutlu da edemem arkadasprensibim bu!konusun esinizle yardimci olsun biraz sizde baktinizki yardimci oluyor,verin adamin hakkini fazlasiyla bak gorun sizin mutlu oldugunuzda onuda nasil mutlu ettiginizi,bi gorsun daha siz demeden pesinizde dolanir tecrube sabittir

Çok haklısn bende buna benzer sorunlar yaşadım ama aştım çok şükür eşinde sende buna istekliyseniz başarırsınız.Önce kendinden başla ve kendine spor diyet programı yap

Öyle büyük işler değil. Ama mesela çocuğa yemek yedirmek çocuğu uyutmak gibi işleri eşiniz den rica edin. Onlar yemek yerken siz bir kahve için. Uykunuz açılsın. Bu küçük işleri yaptığı zaman eşinize zaman ayırabildiğini görürse eşiniz. Seve seve yapacaktır daha sonra diye düşünüyorum

Çok haklısn bende buna benzer sorunlar yaşadım ama aştım çok şükür eşinde sende buna istekliyseniz başarırsınız.Önce kendinden başla ve kendine spor diyet programı yap
Canim guzel yorumlarin ve tavsiyelerin icin cok tesekkür ederim ama konu sahibi ben degilim tekrar konu basligina donersen konu sahibine yazabilirsin

Bu aralar bizde kedi köpek gibiyiz pufffff yaaa aynennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…