Esin çalışman konusunda baskı mi yapıyor ? Öyleyse şu dakika bırak işi ..Eşim bugün işi bırak dese koşarak eve giderim
sevmediğiniz bi işse bunun çözümü yok.
ya sevdiğiniz işi yapacaksınız ya da yaptığınız işi seveceksiniz.
Ne iş yapıyorsunuz merak ettim? Madem mutsuzsunuz bence çalışmayın işten ayrılın. Ya da seveceğiniz bir iş yapın. İş değiştirin.
İşyerinizi ve işyerinizdekileri sevmiyorsunuz belliki
Başka bir iş bulsanız
Eşim baskı yapmıyor iş konusunda. Sadece buranın olanakları ve imkanları baya iyi olduğu için çıkmamı istemiyorEsin çalışman konusunda baskı mi yapıyor ? Öyleyse şu dakika bırak işi ..
Başlarda severek geliyordum.Zaman geçtikçe inanılmaz bir isteksizlik oluştu.Sabahları sürünerek geliyorum desem yeridir.Tek umudum zamanla bu durumun geçmesi yoksa nasıl olur hiç bilmiyorumişinizi sevmiyorsunuz demek ki... başka bir iş düşünün yada iş ile ilgili değilde iç huzurunuzla ilgili bir durum söz konusu ise inanın zamanla geçecek...bende ilk 2-3 ay evimi kedimi köpeğimi özlüyordum acayip bir ruh haline bürünmüştüm... her işe gidişim aşıya gitmek istemeyen çocuk gibi saçma bir haldi. ama zamanla düzeldi şimdide evde durmak çok zor geliyor bana... sizinde zamanla düzelicek alışma süreniz belkide zaman alıyordur.
Kurumsal bir firmada çalışıyorum.İmkanları vs baya iyi yaşadığımız yer tatil beldesi olduğu için tekrar böyle kurumsal bir yerde iş bulma olanağım yok.Başta severek geliyordum sonra isteksizlik oluştu maalesef
Onu ilgilendiren bir durum değil ama ..ruh sağlığını etkileyecekse bırakmalısın. Şımarıklık ediyorsan da biraz dişini sıkıp alışmaya çalışmalısınEşim baskı yapmıyor iş konusunda. Sadece buranın olanakları ve imkanları baya iyi olduğu için çıkmamı istemiyor
Kurumsal bir firmada çalışıyorum.İmkanları vs baya iyi yaşadığımız yer tatil beldesi olduğu için tekrar böyle kurumsal bir yerde iş bulma olanağım yok.Başta severek geliyordum sonra isteksizlik oluştu maalesef
Burada da herkes çok memnuniyetsiz hep bir şeylerden şikayetçiler.Onlara söylenirken onlar gibi oldumbenımde odamdaki iş arkadaşlarım negatif enerjileriyle ruhumu öldürmeseler bende işe gelmekten çok keyfi alıyorum ,
ama şuan hepsinde bir karış surat nefretlikler resmen ,
senındemi öyle bir durum var acaba
Amacım zaten çıkayım evde oturayım değil ki.Kendimde para kazanmaktan katkı sağlamaktan çok mutluyum sadece son zamanlar da yaşadığım bu mutsuzluk isteksizlik durumunu yenebilmek.Başta nasıl geliyorsam yine aynı şekilde adapte olabilmekHepimiz zaman zaman sorumluluktan sıkılıyoruz,doğaldır.Kendinizi başkasının -ki eşiniz dahi olsa başka bir birey- vicdanına bırakmamak,finansal özgürlük yaşamak bu bunalımı kamufle eder.Belli bir yaşa gelen herkes bence çalışmalı.Eş kişisi dahi olsa ben kendimi parazit gibi hissederim açıkçası.
Şöyle ki bir arkadaşa da yazdım biraz önce.Kurumsal bir yer olduğu için kalabalık bir ortam sürekli insanların birbirini ezmeye çalışması, sürekli herkesin birbirinin arkasından konuşması, herkesin hep ben bilirim tavırları ve hiç kimsenin hiç bir şeyden memnun olmaması beni başta çok irite etmişti. Kendim çoğu şeyde dışarı da kalmak istedim ama o başta ki hevesim gitti açıkçası şimdi gelirken çok mutsuz hissediyorum kendimi buradan çıkıp başka bir yere girsem daha mı iyi olacak diyorum kendimePeki isteksizlik oluştu demişsiniz illa bi sebebi vardır.
Şöyle ki bir arkadaşa da yazdım biraz önce.Kurumsal bir yer olduğu için kalabalık bir ortam sürekli insanların birbirini ezmeye çalışması, sürekli herkesin birbirinin arkasından konuşması, herkesin hep ben bilirim tavırları ve hiç kimsenin hiç bir şeyden memnun olmaması beni başta çok irite etmişti. Kendim çoğu şeyde dışarı da kalmak istedim ama o başta ki hevesim gitti açıkçası şimdi gelirken çok mutsuz hissediyorum kendimi buradan çıkıp başka bir yere girsem daha mı iyi olacak diyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?