Bunalınca Napıyosunuz

oturup bekliyorum cogu Zaman, bazen agliyorum.. sürekli bunalim takildigim icin gercekten gülmeyi ve mutlulugu, huzuru unuttugum icin alistim sanirim artik, bos bos bakiyor ve oturuyorum..

ben sadece ölecegim günü bekliyorum, umudum yok yarina..

Hepinize çook teşekkür ederim. mordolunay sayesinde kalktım kendime güzel bi kahve yaptım. M modyad zaten tam bir üstad sagolsun varolsun. AkarGider ayrıca teşekkürler. Oyuna başlarsam sana direk yazıcam
Ay herkesi tek tek sayamadım ama hepinize çok teşekkür ederim modunuzu nasıl yükseltiyosunuz a yeni tavsiye buldum. Kadınlar kulübüne yazın onlar sizi toplarlar
Yarına kadar keyfim yerine geldi cok sagolun

Söylemeyin öyle ya nolursunuz. Neyiniz var niye üzgünsünüz?

sen de sağoool

oooooffffff bir gazoz patlat da ben dinleyim seni. piyasada ölmeyi hak eden bi sen mi kaldın bacım !

oooooffffff bir gazoz patlat da ben dinleyim seni. piyasada ölmeyi hak eden bi sen mi kaldın bacım !

ne biliyim umudum kalmadi yani, hayata tutunmaya calistikca Hayat beni itiyor kendinden.. günden güne eriyorum ben.. cogu Zaman kendimi kandirdigimi fark ettim hersey güzel olacak derken.. dag gibi sorunlar beni bekliyor gelecekte.. mutluluk degil.. huzur bana uzak.. mutlu bir gelecek icin umudumu yitiriyorum.. sagligimi kaybedecegim artik.. sigara üstüne sigara..kahve üstüne kahve.. günlerdir yemek yemegi kestim.. canim istemiyor.. yalniz yemek yemek istemiyorum bogzimdan gecmiyor..

Yemek yiyorum abur cubur çikolata ne varsa götürüyorum
Bu gidişle ne olacak sonum bilmiyorum

Bunaldigmda moralimi yukseltemiyorum maalesef o durumun düzelmesi gerekiyor
Dedim önce bi kendimi toplayayım, sonra durumları toplarım bi sekilde. Yolsa hayatımdaki her sey güllük gülistanlık olsun düzelsin diye beklersem bi daha 80 yaşında falan gülerim herhalde. Onda da çarpıntı yapar çok gülemem kihkihkih yaparım

Bebeğim çok yaramaz bunalıma girip Battaniyeme sarılıp elimde kahvem tv seyretmeyi veya camdan dışarıyi izlememe bile izin vermiyor

bekarsın sanırım

Bebeğim çok yaramaz bunalıma girip Battaniyeme sarılıp elimde kahvem tv seyretmeyi veya camdan dışarıyi izlememe bile izin vermiyor
Ay kıyamam minnoş ya. Ben ne zaman bebek görsem yüzüm güler ne sıkıntı kalır ne bi sey. Ama tabi gülerken sevip aģlayınca annesine verme lüksü var insanın kendi bebegi olmayınca. Kolay gelsin mutlulukla büyütün kuzuyu :)

Red bul iciyorum)))). Saka saka)))))

Bi kahve yapib cikiyorum balkona, aciyorum muzigi...vee hayallerimi dusunuyorum, iyi seyler ciziyorum kafamda

Tek bi hayatımız tek bi şansımız var o da son nefesimize kadar devam ediyo. Savaşmayıp vazgecme şansımız yok yani. Ne kadar mutsuz olursak olalım önümüzde mutlu olmak için tek bi hayat var ve o süre git gide kısalıyo.
Her zaman yaşanacak daha güzel bi an vardır. Şen şakrak olun demiyorum ama o anı aramaya devam edin. Umutsuzluk edip icinize kapanmayın. Bazı dertler digerlerinden cok daha ciddidir. Belki sizinki de o ciddi dertlerden. Ama her ne olursa olsun beyaz bi sayfada tekrar yüzünüzün gülecegi bi an var nolur böyle yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…