başta delilik gibi görünebilir ama o an yapılabilecek en mantıklı hareket olduğunu sonradan anlıyorsunuzay çok hoşsun hehe
Söylemeyin öyle ya nolursunuz. Neyiniz var niye üzgünsünüz?oturup bekliyorum cogu Zaman, bazen agliyorum.. sürekli bunalim takildigim icin gercekten gülmeyi ve mutlulugu, huzuru unuttugum icin alistim sanirim artik, bos bos bakiyor ve oturuyorum..
ben sadece ölecegim günü bekliyorum, umudum yok yarina..
sen de sağooolHepinize çook teşekkür ederim.mordolunay sayesinde kalktım kendime güzel bi kahve yaptım. M modyad zaten tam bir üstad sagolsun varolsun . AkarGider ayrıca teşekkürler. Oyuna başlarsam sana direk yazıcam
Ay herkesi tek tek sayamadım ama hepinize çok teşekkür ederim modunuzu nasıl yükseltiyosunuz a yeni tavsiye buldum. Kadınlar kulübüne yazın onlar sizi toplarlar
Yarına kadar keyfim yerine geldi cok sagolun
oooooffffff bir gazoz patlat da ben dinleyim seni. piyasada ölmeyi hak eden bi sen mi kaldın bacım !oturup bekliyorum cogu Zaman, bazen agliyorum.. sürekli bunalim takildigim icin gercekten gülmeyi ve mutlulugu, huzuru unuttugum icin alistim sanirim artik, bos bos bakiyor ve oturuyorum..
ben sadece ölecegim günü bekliyorum, umudum yok yarina..
oooooffffff bir gazoz patlat da ben dinleyim seni. piyasada ölmeyi hak eden bi sen mi kaldın bacım !
Ben balkondan gelip gecene tükürüyorum..
Anlık aksıyon sağlıyor..
Dedim önce bi kendimi toplayayım, sonra durumları toplarım bi sekilde. Yolsa hayatımdaki her sey güllük gülistanlık olsun düzelsin diye beklersem bi daha 80 yaşında falan gülerim herhalde. Onda da çarpıntı yapar çok gülemem kihkihkih yaparımBunaldigmda moralimi yukseltemiyorum maalesefo durumun düzelmesi gerekiyor
Bebeğim çok yaramaz bunalıma girip Battaniyeme sarılıp elimde kahvem tv seyretmeyi veya camdan dışarıyi izlememe bile izin vermiyorHer şey üstünüze üstünüze gelince napıyosunuz?
Yani hani bazı zamanlar vardır: öyle ölüm kalım mevzusu ciddi bi meseleniz yoktur ama her yerde ufak ufak aksilikler vardır, hiçbi işiniz, insanlarla ilişkileriniz istediginiz gitmiyodur, işleriniz prosedür üstüne prosedür çıkarıyodur, canınız sıkkındır.
İşte böyle anlarda modunuzu moralinizi nasıl yükseltiyosunuz? Ben bunaldım baya. İnsanlara dönüp" I hate all of you "diye bagırasım falan var
Bak insanların ne dertleri var gör de ibret al diye buralara bakiim dedim daha da depresiflestim pek bi işe yaramadı. Çol sevdigim kitapların güzel/heyecanli kısımlarını okudum tık yok.
Hadi günlük moral nasıl toplanıyo bana biraz tavsiye verin.
bekarsın sanırımne biliyim umudum kalmadi yani, hayata tutunmaya calistikca Hayat beni itiyor kendinden.. günden güne eriyorum ben.. cogu Zaman kendimi kandirdigimi fark ettim hersey güzel olacak derken.. dag gibi sorunlar beni bekliyor gelecekte.. mutluluk degil.. huzur bana uzak.. mutlu bir gelecek icin umudumu yitiriyorum.. sagligimi kaybedecegim artik.. sigara üstüne sigara..kahve üstüne kahve.. günlerdir yemek yemegi kestim.. canim istemiyor.. yalniz yemek yemek istemiyorum bogzimdan gecmiyor..
Oyy ben bu tavsiyeye uyarsam bi ay sonra diyet başlıklarına tasınmam gerekir. 100 kiloyum 50 sini nasıl verebilirim :/ diyeYemek yiyorum abur cubur çikolata ne varsa götürüyorum
Bu gidişle ne olacak sonum bilmiyorum
Ay kıyamam minnoş ya. Ben ne zaman bebek görsem yüzüm güler ne sıkıntı kalır ne bi sey. Ama tabi gülerken sevip aģlayınca annesine verme lüksü var insanın kendi bebegi olmayınca. Kolay gelsin mutlulukla büyütün kuzuyu :)Bebeğim çok yaramaz bunalıma girip Battaniyeme sarılıp elimde kahvem tv seyretmeyi veya camdan dışarıyi izlememe bile izin vermiyor
Disari cikip karsimiza cikan ilk erkegi gidiklasak olur mu acaba ?))))Bende koca yok onu napıcaz ?
Tek bi hayatımız tek bi şansımız var o da son nefesimize kadar devam ediyo. Savaşmayıp vazgecme şansımız yok yani. Ne kadar mutsuz olursak olalım önümüzde mutlu olmak için tek bi hayat var ve o süre git gide kısalıyo.ne biliyim umudum kalmadi yani, hayata tutunmaya calistikca Hayat beni itiyor kendinden.. günden güne eriyorum ben.. cogu Zaman kendimi kandirdigimi fark ettim hersey güzel olacak derken.. dag gibi sorunlar beni bekliyor gelecekte.. mutluluk degil.. huzur bana uzak.. mutlu bir gelecek icin umudumu yitiriyorum.. sagligimi kaybedecegim artik.. sigara üstüne sigara..kahve üstüne kahve.. günlerdir yemek yemegi kestim.. canim istemiyor.. yalniz yemek yemek istemiyorum bogzimdan gecmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?