Bende o hiç işe yaramıyo ya. Yani yapmayı deniyorum aslında ama hicbi olumlu etkisi olmuyo. Yani ne zaman kendimden kötü durumda birine baksam bi yanda onun icin de üzülüyorum kendimi o duygulara kaptırıp iyice kötü oluyorum bi yandan da onun dertleri olması benim dertlerim olmasını engellemiyo diye düsünüyorum. Hani grip var kanser var mesela. Ama ay kanser degilim gribim o zaman çok mutlu olmam lazım nasıl diyemiyosak desek de bi ise yaramıyo yine akan burun, sis bogaz yüksek atesle yatıyosak o zaman dertleri kıyaslamanın bi anlamı yok diye düsünüyorum. Her biri kendine has cünkü.10 aylık bebek,3 yaşında çocuk...sabahtan akşama kadar temizlikti,yemekti,çocuklardı inan hergün bunalıyorum yıpranıyorum ama sonra kendime kızıyorum...99 deperemini,madencilerin göçük altında kalmasını,çaresizce ilik nakli bekleyen kanser hastalarını düşünüyorum..kendimi onların yerine koyuyorum..çaresizliğin tükenmişliğin umutsuzluğun ne olduğunu anlıyorum..hemen şükrediyorum halime..acaba onlara tekrar bir yaşama şansı verseler neler yaparlardı kimbilir..sonra benimkide dertmi diyorum..hemen toparlanıyorum..öyle işte
Keşke yakmasanız. Sıkıntı gelir geçer de sigaranın bedeninize verecegi zararlar kalır. Hıc bırakmayı düsündünüz mü?Bi cuvara yakıyom bacım.
Vay be elinizden de her iş geliyo. Hamarat olmak böyle bi sey istekolye yaparım
bakmışım elımde şiş atkı örerim
oda olmadı pasta tarifi öğrenip mutfaktan çıkmam
baktım bunlarda işe yaramadı banyo yapıyorum ne var ne yok unutuyorum sonrada uyurum bakarım sabah olmuş.
E mutlu olunca napıyosunuz o zamanGöbek atıyorum
Bırakıcam inşallah.Şimdi azalttım günde 5-6 anca.Bende birden bire olmuyorKeşke yakmasanız. Sıkıntı gelir geçer de sigaranın bedeninize verecegi zararlar kalır. Hıc bırakmayı düsündünüz mü?
Kolay gelsin size. Zor tabi bi anda bırakmak. Ben hic kullanmadım ama çevremde bırakıp tekrar başlayan çok insan oldugu icin tahmin edebiliyorum. Umarım başarırsınız.Bırakıcam inşallah.Şimdi azalttım günde 5-6 anca.Bende birden bire olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?