Mmmmm ben de antep fıstıklı çikolata severim. Çikolata olmasa kadınlar napardı ya ölürdük benceçikilata yiyorum bu aralar favorim bu bak Eki Görüntüle 1294900
Ohh o da olur çikilatalı olsun taştan olsunYok ben mutluyken puding yerim şimdi bi kase bitirdim.
Yok ben mutluyken puding yerim şimdi bi kase bitirdim.
Konu sahibesini acıktırmak yasaktır lütfen ama pudingler cikolatalar havada ucusuyo ama ben su anda en yakın cikolataya 2 saat uzaklıktayım. Daha 2 saat blok dersim varOhh o da olur çikilatalı olsun taştan olsun
çok zor durumun Allah yardımcın olsun kötü günler için yanında bulundur mutlakaKonu sahibesini acıktırmak yasaktır lütfen ama pudingler cikolatalar havada ucusuyo ama ben su anda en yakın cikolataya 2 saat uzaklıktayım. Daha 2 saat blok dersim var
Ahahahhah allah kimseye vermesin cok zor cokçok zor durumun Allah yardımcın olsun kötü günler için yanında bulundur mutlaka
Uyumak güzeldiruyuyorum ben oh miss
inan bende aradımUyumak güzeldiray niye uyuyan bi smiley yok burda ya simdi fark ettim neden ki ama neden neden? Burda kk ya sesleniyorum uyuyan smiley istiyoruz
Ferdi tayfur? Seriously? Ahahah şaka şaka tüm müzik zevklerine saygım var. Ferdi tayfur hangisiydi ya bıyıklı olan mı? Fotosunu atar mısınız?ferdi tayfur dinlerim.
yada kitap okurum.
gugula yazın cıkar.Ferdi tayfur? Seriously? Ahahah şaka şaka tüm müzik zevklerine saygım var. Ferdi tayfur hangisiydi ya bıyıklı olan mı? Fotosunu atar mısınız?
Özür dilerim örtmenim baktım tanıdım simdi kendisinigugula yazın cıkar.
nasıl tanımazsınız benim ferdicimi
VayyyBuraya yazamam. Ban alirim.
Ahahahha onu yaparken çok fena basıldım bi kere. En utanc verici lise anılarımda ilk 5 e oynat yani. Bagır çagır küfrederken ayyy hatırlayınca bile utandımKüfür ediyorum .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?