Merhaba,
Nedir mesleğiniz ve hangi okul? Ayıptır sorması düşük dediğiniz ne kadar? Az da olsa birşeyler söylerseniz yorum yapalım?
Eğer işiniz sizi mutlu etmiyorsa çıkın.
Eğitim düzeyi düşüktür ama işi yapabilecek ışığı almışlardır.
Korkularınızın üzerine gidin.
Belki ocak ayında daha sevinçli durumlarla karşılaşırsınız.
Negatif olmayın
İnşallah dediğiniz gibi olur. Ocakta çocuğum olmayacak orası kesin ama belki güzel bir işim olur. İşimi oturtuktan sonra da bir dahaki Ocak'ta doğum olur inşallah. Düşüncesi bile mutlu etti.
Hım evet maaş ve nitelikler uyumsuz gerçekten. Bilmiyorum kaç senedir çalışıyorsunuz ama şuan benim şirketimde, bu niteliklere sahip 5-6 yıllık çalışan biri ortalama 4500-5000 bin net maaş alıyordur. başvurulara devam edin, ama piyasa çok çok kötü
Nacizane tavsiyem.
Olumlu düşününce daha güzel gidiyor sanki herşey.
İş konusu sizi muhtemelen strese sokuyor.
Hiç sevmediğim bir mesleği uzun süre yapmıştım.
Yıllarımı verdim çıkmamalıyım demiştim ve çıktım eninde sonunda.
Şuan çok mutluyum farklı bir işteyim.
Korkmayın adım atın.
Hiçbirşey sizin canınızdan bu değerli zamanlarınızı kabus gibi geçirmenize neden olmamalı.
Herşey gönlünce olur umarım
aslında en büyük problemin işin. insanın ayakalarının geri geri gitmesi kadar kötü birşey yoktur, bilirim.
bence işini önce sağlama al. ya şu anki işinde mutlu olmaya bak, çözüm üret ya da iş değişikliği yap. tabi bu arada çocuk işini rafa kaldır. stresli dönemde olduğundan çocuk olmuyordur muhtemelen.
ocak ayı gelecek, her yıl geleceği gibi. belli ki gebeliğinde karnındaki yavru sağlıklı değilmiş ki düşmüş. senin için de hayırlısı buymuş. geçmişe takılıp kalma önüne bak.
misal, Allah'tan bişey olmazsa benim işi kalıcı gibi. memurum ben. ama doğum ve sonra izinler yüzünden şubem değişir mi sorun yaşar mıyım döndüğümde diye ben de erteliyorum çocuk işini. bu da diğer sebeplerinden biri. tabi benim bir evladım daha var çok şükür Rabbim ömürler versin inş. o yüzden çocuk ve iş ikilisinde esnekliğin olması gerektiğini biliyorum. bunun için işini hallet önce diyorum.
Canım sağol yorumların için. İnşallah önce güzel bir iş bulurum, sonra da bir çocuğum olur. Eşim de baya bir çocuk istiyor, şimdi ona da "Erteleleyim." desem onda da bir hayal kırıklığı olacak. Bir de onu düşünüyorum.Şu buhranlı dönem çabuk geçer inşallah.
Amin canım. İnşallah.inşallah çorap söküğü gibi çözülür sorunlar. çocuk dünyanın en güzel şeyi. dünyanın en büyük iyi ki olmuş denilecek şeyi. amaaaaa bakımı, büyütme dönemi de dünyanın en zor meşakkatli işi. o dönem hiçbir sorun olmamalı. en azından gözle görülür, gücün yettiği sorunlar çözülmeli. en azından tecrübem bu yönde bilginiz olsun. inş sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim hayırlı vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?