- 15 Şubat 2018
- 41
- 27
- 3
- 27
- Konu Sahibi Beautybaby
-
Evet fazla hassasım galiba,bende öyle yapmaya çalışıyorum.teşekkür ederim yorumunuzdan ötürü :)Canım sen o konuda hassas olduğun için sana zor geliyordur ama dinle geç boşver kafana takip da eğitimini aksatma okulu falan bırakayım deme. Herkesin başından geçebilir böyle şeyler. Çok normal bence. Kimse ne yaşayacağını bilemez. Ayrılmış olmanda da bi gariplik yok yani öyle hissetme
Rica ederim, inşallah bundan sonra çok mutlu olursun :) eğitimine devam etmen çok önemli. Hayatın buna göre şekillenecektir emin ol.Evet fazla hassasım galiba,bende öyle yapmaya çalışıyorum.teşekkür ederim yorumunuzdan ötürü :)
Malesef ben açıktan lise okuduğumdan dolayı o bölüm yok,bi bu bide giyim var ordakilerde öyle..Kızların çoğunlukta olduğu bölümlerin hepsi kadınlar hamamı gibi maalesef
Calculus dersinde gıda müh.den kızlarla yan yana oturuyordum ders arasında aynen dediğin muhabbetler haftada 1 kere 2 kere olunca bir şekilde çekiliyor ama fazlası kafa ütüsü
Geçebiliyorsan makine müh.ne geç başka ne denir bilemedim
Ayy inşaallah İnşaallah umarım sizde çok mutlu olursunuz :))Rica ederim, inşallah bundan sonra çok mutlu olursun :) eğitimine devam etmen çok önemli. Hayatın buna göre şekillenecektir emin ol.
Meraba, Ben 21 yaşındayım,Bi evlilik yaşadım ayrıldım.Ayrılır ayrılmaz okula başladım açıktan önce dışardan okudum,sonra çocuk gelişimi bölümüne geçtim ve haftasonları derslere girmeye başladım.5,6 aydırgidiyorum.Fakat derslerde sürekli evlilikten,nişandan,erkek arkadaştan,evlilikle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü şeyden konışuyorlar,sınıfın hepsi kız,hocada dahil bazen bütün dersler bu konularla geçiyo düğünümde şöyle yapacağım,nişanda şöyle,evlenince şöyle yapılır vs.Ve ben bazen nereye düştüm diyorum,çok bunalıyorum,5 aydır çok sıkıldım bu konulardan.ister istemez geçmişi hatırlıyorum bazen sırf bu yüzden bu bölümü bırakmak istiyorum.Sizce ben mi büyütüyorum yoksa böyle hissetmem normal mi?
Doğrudur,beni çok sıkıyo ayrıca geçmişi hatrlattığından dolayı daha çok rahatsız ediyo,hamilesiniz sanırım.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi :)Sana konular saçma geliyo . Onlar hayatı tozpembe görüyor ama bunlar senin için yaşanmış iyi geçmemiş şeyler.
Arkadaşlarla otururken bekarlar sevgililerinden bahsedince bana o kadar saçma geliyo ki!
Eskiden hamilelik - çocuk konuları saçma gelirdi şuan içindeyim Benim de artık konuştuğum konu Bebek hamilelik..
Benimki açıktan lise çocuk gelişimi,bizdede kızlar hep bahseder sevgilim şöyle böyle falan filan..okulda erkek olsa bizdede öyle olurdu kesin :)) 4 sınıf var hepsi kız haftasonunu gidiyoruz sadece.Bu konular kizlarin oldugu her bolumde geciyor ve universite en iyi erkek arkadasi kapma yarisi haline geliyor.
Eger iyi bir erkek arkadasin varsa prestijin oluyor sinifta ne yazik ki durum boyle hatta yalniz olanlar erkek arkadas edinirse ortada tek basina kaliyorsun.
Bu devirde erkek olmak vardi...
Benimki açıktan lise çocuk gelişimi,bizdede kızlar hep bahseder sevgilim şöyle böyle falan filan..okulda erkek olsa bizdede öyle olurdu kesin :)) 4 sınıf var hepsi kız haftasonunu gidiyoruz sadece.
Teşekkürler inşallah :) sende önüne bak dersine bak. Allah yolunu açık etsin iyi insanlarla karşılaşırsınDoğrudur,beni çok sıkıyo ayrıca geçmişi hatrlattığından dolayı daha çok rahatsız ediyo,hamilesiniz sanırım.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi :)
Bide biz nerdeyse ders çok az işliyoruz,öğretmenimiz nişanlanacak hep bu konular hep baya ileride gidiyorlar,bazen dinlememeye çalışıyorum öyle yapmaya devam edicem sanırım..Senin ki daha iyi bak olumlu acidan bak kizlarin da meslek yerine baska seylerden konusmasini da iyi gormedim.
Ben sirgfuniversiteyi iyi okumus goruculet gelsin diye okudum diyeni gordum ve sok olmustum.
Bide biz nerdeyse ders çok az işliyoruz,öğretmenimiz nişanlanacak hep bu konular hep baya ileride gidiyorlar,bazen dinlememeye çalışıyorum öyle yapmaya devam edicem sanırım..
Kimseye karamsarlık bulaştırdığım yok benim ne tepki verdiğimi onları hep bozmaya çalıştığımı nereden gördünüz her yerde gözleriniz var sanırım,ben sınıftakiler öyle düşünmesin anlamasın diye hep gülümsüyorum sadece içime atıyorum bunalıyorum ama kendi içimde. kimseye demedim aman saçmalamayın falan filan diye,sakin olun Tamm mı sizi zamanında çok bozmuşlar sanırım,bütün hayatınız film gibi önünüzden geçti.Siz fazla alinganlik yapiyorsunuz tabiki. Gencecik yasinda bekar kizlarin bunlari konusmasindan daha dogal ne var? Siz kotu tecrube etmis olabilirsiniz. Aklima bir arkadasim geldi. Yurtta biz kizlarla genelde bu konuları konusup hayaller kirardik. Aramizdan bir tanesi de hep bizi bozmaya calisirdi, sizin tahmin ettiginiz gibk olmaz. Tum erkekler aldatir. Cok sıkıcısiniz. Hemen evlenip coluk cocuk yapip hayatinizi karartmak istiyorsunuz falan derdi.kendi guya mezun olunca kariyer kadini olacak, 30 larina cok basarili bir sekilde girecek ve 30 undan sonra evlenecekti eger kafasina gore birini bulursa. Sonuc? Suan 31 yasinda, daha okulu bitmedi ve hala bekar. Ben ise karnimda bebegimle tam hayallerini kurdugum sekilde guzel bir hayat yaşıyorum. Bazen gerçekleri ertelememek gerekiyor. Bu gercekleri yasamayak isteyenlere, buna hevesli olanlara da lütfen karamsarlik bulastirmayin. Herkes kotu tecrube edecek diye bir sey tok.
Çok teşekkürler destekleyici yorumunuz için :)))Sen de ayrilmadan once boyle dusunmezdin.Evlilik genel olarak cok ozenilecek bir sey degil biz kizlar icin farkli geliyor seviyorsak da gozumuz bir sey gormuyor.
Ne guzel bir adim atmissin sen o yolda ilerlemene bak yolun acik olsun.
Çok teşekkürler destekleyici yorumunuz için :)))
Meraba, Ben 21 yaşındayım,Bi evlilik yaşadım ayrıldım.Ayrılır ayrılmaz okula başladım açıktan önce dışardan okudum,sonra çocuk gelişimi bölümüne geçtim ve haftasonları derslere girmeye başladım.5,6 aydırgidiyorum.Fakat derslerde sürekli evlilikten,nişandan,erkek arkadaştan,evlilikle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü şeyden konışuyorlar,sınıfın hepsi kız,hocada dahil bazen bütün dersler bu konularla geçiyo düğünümde şöyle yapacağım,nişanda şöyle,evlenince şöyle yapılır vs.Ve ben bazen nereye düştüm diyorum,çok bunalıyorum,5 aydır çok sıkıldım bu konulardan.ister istemez geçmişi hatırlıyorum bazen sırf bu yüzden bu bölümü bırakmak istiyorum.Sizce ben mi büyütüyorum yoksa böyle hissetmem normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?