Regl döneminde mi ne?
Aman boşver trip atası gelmiştir :) onu boşverde ne oynuyordun?Akşam eşim eve geldi ve yemekten önce biraz oturduk sonra yemeğe geçtik. Yemekte de sohbet ettik daha sonra eşim işini yapmak için bilgisayarını açtı. Haliyle ben de oyun açtım oynuyorum derken o da kahve almaya kalktı ve o sirada makinayla ilgili bişey diyordu, ben duymadım tam ve oyunun en heyecanlı yerineyim tabi " ne var hayatım ya yine uffff" dedim. Eşim de kendisinin evde olmasını istemediğimi dusunduSonra da kalktı yürümeye dışarı gitti. Pek huyu değildir böyle bişey hatta bu kadar ufak alinganliklar yapmayiz normalde. Ben de bişey demedim ama sinir oldum çok. Gelince konuşmassam mi 1-2 saat? Niye bu kadar abartti şimdi...
Herşeye alınan bir tip olsa anlayacagim ama çok saçma bir hareket oldu bu. Konuşsam ne diyeyim ki? Bilemiyorum.
SkyrimAman boşver trip atası gelmiştir :) onu boşverde ne oynuyordun?
Her şeye alınan bir tip değilmiş.Eğer öyle olsaydı umursamayın derdim ama demekki gerçekten alınmış adam.Onu umursamıyormuşsunuz gibi hissetmiştir bence.Çünkü bende bişey söylediğim zaman karşımdaki dinlemeyince çok sinir oluyorum.Konuşmamanızı gerektiren bişey göremedim ben. :)
Ben olsam , hayirdir hayatim bir sorunun mu var , canin birseye mi sıkkın derim, cunku gercekten ortada alinacak birsey yok
Bence uzatma hic , git yanina bir sorFırsat vermedi ki, hemen üstünü giydi neymiş yuruyecekmis dışarda. Niye böyle saçma sapan davranıyorsun dedim. Gitti.
Az önce geldi eve diyor. " Oyun oynamıyor musun?" Hayır dedim. Konusmayacagim bir iki saat...
Durduk yere insanı geriyor.
Bence uzatma hic , git yanina bir sor
Hani hep boyle tripli bi adam olsa alttan alma derim ama ilk defa yaptigina gore bir sorunu var demek ki
Yarin kadinlar gunu belki sana sürpriz icin bahane aradi dışarı cikmak icin
Ben eşinizin haklı olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?