Bunda kızılacak ne var?

Pasif agresif bir kocanız var o zaman.

Yani mantikli cevabi yok zaten bunun :) enteresanmis gercekten

Pasif agresif bir kocanız var o zaman.

Evet var biraz ondan. Bazen beynini okumami bekleyebiliyor. Ben konuskan olmasam çok acayip yerlere giderdi bu evlilik muhtemelen. Ama bu kadarda saçma ufak şeylere takılmaz, alınmazdi, öyle kızdım yok dışarı çıkayım huylari da yoktu. Çok saçma davrandi bu sefer

Bu aksam bu konu hakkında konuşasım gelmişti ama kaçtı açıkçası şuan zaten doğru dürüst verecek cevabı olduğunu sanmıyorum.

Oyun oynarken insana seslenilir mi asil bu benim icin trip sebebi

Ben olsam yanina gidip konusmam, tatsizlik cikaran o, gelsin konussun cozelim yani bir de pesinde gezmem.

Ben de alınırdım galiba. Normalde de oflamaya puflamaya pek tahammulum yok ee böyle olunca bu oflama bana gelirse morelim bozulur. Belki normalde alınganlık yapılacak bir şey değil gibi değerlendirilebilir ama eşiniz alınmış neticede bence tabiki konuşun eşinizin gönlünü alın . Yani kimse alınmasa bile o alınmış neticede iltifat değil :)) konuşup cozersiniz

Uff diyeceginize,duymadim hayatim efendimm deseydiniz.suan burda bu konuyu acmis olmazdiniz ...

Pubg mi oynuyosunuz:)) esimde oynarken transa geçiyor da ondan sordum :) ev yaniyo desem dur saldırı var ölmemek lazım filan der kizmayin bende eşime uyuz oluyorum öyle daldığı zaman filan .Gelince unursamamis,tribini anlamamis gibi davranin bence .Üstüne düşerseniz uzatabilir .

Oyun oynarken insana seslenilir mi asil bu benim icin trip sebebi

Ben olsam yanina gidip konusmam, tatsizlik cikaran o, gelsin konussun cozelim yani bir de pesinde gezmem.

Aynen bi de oyun hikayeye dayalı biyandan onu dinlemeye uğraşıyorum karışık bir görev ve baslamak uzere arkadan bişeyler söylüyor hangini anlayacagim.

Yok benimki başka zaten demiyorum bişey

Nebileyim. En sinir olduğum şeydir dışarı yürümeye gitmeler filan. Şimdi geldi eve " oyun oynamıyor musun?" Dedi. Oynamıyorum dedim o kadar.
Boşver evde kalıp sana sarsaydi belki daha kötü olurdu.

Belki canı baska birseye sıkılmıştır sizden ilgi bekledigi an göremediginde size patlamıstır

Belki canı baska birseye sıkılmıştır sizden ilgi bekledigi an göremediginde size patlamıstır

Yok yok yazdım onu. Canı bişeye sıkkın olunca eve geldiğinde anlıyorum zaten ya da kendi anlatıyor böyle böyle oldu diye. Zaten yemekten önce oturduk birlikte+ yemekte de sohbet ettik yani anormal bir hal yoktu.

Şu cümleden,

" ne var hayatım ya yine uffff" dedim.

Bunu nasıl çıkardı, helal olsun.

Eşim de kendisinin evde olmasını istemediğimi dusundu

Birde kadınlara alıngan derler.

Belki bir şeylere canı sıkılmıştır ve bu bahanesi olmuştur. Bence hiç konuşmama olayına girmeyin ama o size adım atmadan da tepki vermeyin.

Geldi kucağıma yattı sırtını açtı ben de kaşıdım ve sonra kalktı. konuşmadık hala

Geldi kucağıma yattı sırtını açtı ben de kaşıdım ve sonra kalktı. konuşmadık hala
Bu erkeklere şu sıralar bir haller oluyor. Bir atar gider, sonra kedi gibi gelip sırnaşıyorlar.

Benimkine de birkaç gündür bir haller oldu. Ayarları mı bozuldu ne olduysa, kendi kendine triplere giriyor. Takipteyim, uzarsa format atıcam.

İyi ki konuşmamisim kız. Konuşsak belki mevzu uzardi yoktan yere. Böyle susunca geldi kendi. Normalde cir cir konuşurum belki garibine gitmiştir. hahahha

İyi ki konuşmamisim kız. Konuşsak belki mevzu uzardi yoktan yere. Böyle susunca geldi kendi. Normalde cir cir konuşurum belki garibine gitmiştir. hahahha
Oo iyi yaptın tabii. Başına bir şey düştüğünden falan şüphe etmiştir

İlk evlendiğimizde neye sinir olsam susamazdım. Tüm tartışma sebeplerimiz üften püften sebeplerden olurdu.

Düşünsene büyük ihtimalle ömrünü aynı insanla geçireceksin. Her hoşumuza gitmeyen şeyde birbirimize girsek ömür geçer mi? O tartışmalar birikiyor sonra bir patlıyor darma duman. Şimdi kim sinirliyse karşı taraf veya sinirli olan ortamı terk ediyor. Yarım saat, bir saat tripleşip barışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…