- 18 Ekim 2018
- 8.193
- 33.963
- 548
Pasif agresif bir kocanız var o zaman.Az surmuyor onun işi. Hiç az sürdüğünü görmedim kaldı ki işini bitirince doğru dürüst söylese ben çıkardım zaten oyundan, deli deli şeyler yapıyor durduk yere sinir etti beni.
Hayır ne tartışmalar yaşadık bu kadar afra tafra olmadı. Kalkmış bunun için yürümeye gitti geldi. Sanki bişey oldu.
Yani mantikli cevabi yok zaten bunun :) enteresanmis gercektenSorsam kendisi bile mantıklı cevap veremez işte buna :)))) Az önce eve geldiğindeki ilk sorusu "oynamıyor musun" olduğu için daha çok buna taktiğini düşünüyorum.
Oyunu açınca laf söylememisti ama uyuzluk yapmaya yer aramış işte.
Pasif agresif bir kocanız var o zaman.
Ben de alınırdım galiba. Normalde de oflamaya puflamaya pek tahammulum yok ee böyle olunca bu oflama bana gelirse morelim bozulur. Belki normalde alınganlık yapılacak bir şey değil gibi değerlendirilebilir ama eşiniz alınmış neticede bence tabiki konuşun eşinizin gönlünü alın . Yani kimse alınmasa bile o alınmış neticede iltifat değil :)) konuşup cozersinizAkşam eşim eve geldi ve yemekten önce biraz oturduk sonra yemeğe geçtik. Yemekte de sohbet ettik daha sonra eşim işini yapmak için bilgisayarını açtı. Haliyle ben de oyun açtım oynuyorum derken o da kahve almaya kalktı ve o sirada makinayla ilgili bişey diyordu, ben duymadım tam ve oyunun en heyecanlı yerineyim tabi " ne var hayatım ya yine uffff" dedim. Eşim de kendisinin evde olmasını istemediğimi dusunduSonra da kalktı yürümeye dışarı gitti. Pek huyu değildir böyle bişey hatta bu kadar ufak alinganliklar yapmayiz normalde. Ben de bişey demedim ama sinir oldum çok. Gelince konuşmassam mi 1-2 saat? Niye bu kadar abartti şimdi...
Herşeye alınan bir tip olsa anlayacagim ama çok saçma bir hareket oldu bu. Konuşsam ne diyeyim ki? Bilemiyorum.
Uff diyeceginize,duymadim hayatim efendimm deseydiniz.suan burda bu konuyu acmis olmazdiniz ...Akşam eşim eve geldi ve yemekten önce biraz oturduk sonra yemeğe geçtik. Yemekte de sohbet ettik daha sonra eşim işini yapmak için bilgisayarını açtı. Haliyle ben de oyun açtım oynuyorum derken o da kahve almaya kalktı ve o sirada makinayla ilgili bişey diyordu, ben duymadım tam ve oyunun en heyecanlı yerineyim tabi " ne var hayatım ya yine uffff" dedim. Eşim de kendisinin evde olmasını istemediğimi dusunduSonra da kalktı yürümeye dışarı gitti. Pek huyu değildir böyle bişey hatta bu kadar ufak alinganliklar yapmayiz normalde. Ben de bişey demedim ama sinir oldum çok. Gelince konuşmassam mi 1-2 saat? Niye bu kadar abartti şimdi...
Herşeye alınan bir tip olsa anlayacagim ama çok saçma bir hareket oldu bu. Konuşsam ne diyeyim ki? Bilemiyorum.
Oyun oynarken insana seslenilir mi asil bu benim icin trip sebebi
Ben olsam yanina gidip konusmam, tatsizlik cikaran o, gelsin konussun cozelim yani bir de pesinde gezmem.
Pubg mi oynuyosunuz:)) esimde oynarken transa geçiyor da ondan sordum :) ev yaniyo desem dur saldırı var ölmemek lazım filan derkizmayin bende eşime uyuz oluyorum öyle daldığı zaman filan .Gelince unursamamis,tribini anlamamis gibi davranin bence .Üstüne düşerseniz uzatabilir .
Uff diyeceginize,duymadim hayatim efendimm deseydiniz.suan burda bu konuyu acmis olmazdiniz ...
Boşver evde kalıp sana sarsaydi belki daha kötü olurdu.Nebileyim. En sinir olduğum şeydir dışarı yürümeye gitmeler filan. Şimdi geldi eve " oyun oynamıyor musun?" Dedi. Oynamıyorum dedim o kadar.
Tebrik ederimBelki canı baska birseye sıkılmıştır sizden ilgi bekledigi an göremediginde size patlamıstır
Belki canı baska birseye sıkılmıştır sizden ilgi bekledigi an göremediginde size patlamıstır
" ne var hayatım ya yine uffff" dedim.
Eşim de kendisinin evde olmasını istemediğimi dusundu
Şu cümleden,
Bunu nasıl çıkardı, helal olsun.
Birde kadınlara alıngan derler.
Belki bir şeylere canı sıkılmıştır ve bu bahanesi olmuştur. Bence hiç konuşmama olayına girmeyin ama o size adım atmadan da tepki vermeyin.
Bu erkeklere şu sıralar bir haller oluyor. Bir atar gider, sonra kedi gibi gelip sırnaşıyorlar.Geldi kucağıma yattı sırtını açtı ben de kaşıdım ve sonra kalktı.konuşmadık hala
Bu erkeklere şu sıralar bir haller oluyor. Bir atar gider, sonra kedi gibi gelip sırnaşıyorlar.
Benimkine de birkaç gündür bir haller oldu. Ayarları mı bozuldu ne olduysa, kendi kendine triplere giriyor. Takipteyim, uzarsa format atıcam.
Oo iyi yaptın tabii. Başına bir şey düştüğünden falan şüphe etmiştirİyi ki konuşmamisim kız. Konuşsak belki mevzu uzardi yoktan yere. Böyle susunca geldi kendi. Normalde cir cir konuşurum belki garibine gitmiştir.hahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?