Bunda kızılacak ne var?

Bilemedim , onu en iyi sen anlarsin , o zaman oyun oynamamla ilgili bir derdin mi var diye sorardim ben olsam
Herzaman sorunlarin aninda cozulmesinden yanayim , pesini birakmazdim yani konununun

Bilemedim , onu en iyi sen anlarsin , o zaman oyun oynamamla ilgili bir derdin mi var diye sorardim ben olsam
Herzaman sorunlarin aninda cozulmesinden yanayim , pesini birakmazdim yani konununun

Ben evdeyken oynama diyordu arada ama oturup sohbet ederken oynamıyorum sonuçta kendisi de bilgisayarda olmuş oluyor. O bilgisayardayken oynasam ne oluyorsa sanki.
Sırf bunun gicikligina yapmış gibi geliyor. Bunu söylesem kabul etmez bide.

En büyük sorununuz bu olsun İçimden ay ne tatlısınız demek geldi

Sizden beklemediği bir tepki almış,belki de çok sinirlendi ama sizi kırmamak için kendisini dışarı attı. Sakinleşince de döndü. Ben olsam,gider yanına konuşurum.

Yok arada tersim tutar benim alışık, bu kadar alınca bişey yoktu bence ki normalde alınmıyordu. Zaten bağırmak sadece çok azıcık sert söylemiş olabilirim ama çok sınırlı degildim

Benimki nin her zaman ki hali.. Neyse ki sizinkinin huyu değilmiş..

Yok arada tersim tutar benim alışık, bu kadar alınca bişey yoktu bence ki normalde alınmıyordu. Zaten bağırmak sadece çok azıcık sert söylemiş olabilirim ama çok sınırlı degildim
Yani tam bilemiyorum tabii ama,yine de ben olsam sorardım ona.

Nebileyim. En sinir olduğum şeydir dışarı yürümeye gitmeler filan. Şimdi geldi eve " oyun oynamıyor musun?" Dedi. Oynamıyorum dedim o kadar.
O evdeyken oynuyorsunuz, yokken oynamıyorsunuz... Kuruyor da kuruyor bunun üzerine. Bence Eşiniz ihmal edildiğini düşünüyor. Erkekler ne içersin ne yersin bayılıyor. O herşeyle ilgilenebilir ama siz emre hazır bekleyeceksiniz.

Anladim sacmaymis bu dusuncesi , bas basayken bence de oyun oynamasin her iki taraf da ama o zaten bilgisayar basindayken ne alaka yani , neden oynamayacakmissin ki

O yokken de oynuyorum. Ama kendisi bilgisayardayken ben niye oyun oynamayayim anlam veremiyorum. Az once eve gelince ilk sorusu "oyun oynamıyor musun" olduğu için lafıma alınmaktan çok oynadığım icin giciklik yapmıs gibi geliyor.

Evet oyuna taktı. Kahve, meyve sormadınız diye kızdı. Konuşun bakalım merak ettim.

Anladim sacmaymis bu dusuncesi , bas basayken bence de oyun oynamasin her iki taraf da ama o zaten bilgisayar basindayken ne alaka yani , neden oynamayacakmissin ki

Sorsam kendisi bile mantıklı cevap veremez işte buna :)))) Az önce eve geldiğindeki ilk sorusu "oynamıyor musun" olduğu için daha çok buna taktiğini düşünüyorum.
Oyunu açınca laf söylememisti ama uyuzluk yapmaya yer aramış işte.

İşi az sürecekti belki sizin oyuna girip orada kalacağını düşünmüş olabilir.

Yalnız konuşmayacağım 1-2 saat trip atacağım demişsiniz de okuyunca direkt bu aklıma geldi...

İşi az sürecekti belki sizin oyuna girip orada kalacağını düşünmüş olabilir.

Yalnız konuşmayacağım 1-2 saat trip atacağım demişsiniz de okuyunca direkt bu aklıma geldi...

Az surmuyor onun işi. Hiç az sürdüğünü görmedim kaldı ki işini bitirince doğru dürüst söylese ben çıkardım zaten oyundan, deli deli şeyler yapıyor durduk yere sinir etti beni.
Hayır ne tartışmalar yaşadık bu kadar afra tafra olmadı. Kalkmış bunun için yürümeye gitti geldi. Sanki bişey oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…