- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
Bilemedim , onu en iyi sen anlarsin , o zaman oyun oynamamla ilgili bir derdin mi var diye sorardim ben olsamYok kadınlar günü filan kutlama, sadece doğum günü ve yıldönümü kutlar. Sanmıyorum süpriz olduğunu.
Derdin ne diye sorasim gelmiyor. Canı sıkkın olduğunda daha eve girince anlarım ya da kendi anlatır. Eve geldiğinde hersey normal rutinindeydi kendi kendine coştu.
Şimdide oturdu bilgisayarına, oyun oynamama bir gicikligi var galiba son zamanlarda.
Sizden beklemediği bir tepki almış,belki de çok sinirlendi ama sizi kırmamak için kendisini dışarı attı. Sakinleşince de döndü. Ben olsam,gider yanına konuşurum.Neden?
Bilemedim , onu en iyi sen anlarsin , o zaman oyun oynamamla ilgili bir derdin mi var diye sorardim ben olsam
Herzaman sorunlarin aninda cozulmesinden yanayim , pesini birakmazdim yani konununun
Sizden beklemediği bir tepki almış,belki de çok sinirlendi ama sizi kırmamak için kendisini dışarı attı. Sakinleşince de döndü. Ben olsam,gider yanına konuşurum.
Benimki nin her zaman ki hali.. Neyse ki sizinkinin huyu değilmiş..Akşam eşim eve geldi ve yemekten önce biraz oturduk sonra yemeğe geçtik. Yemekte de sohbet ettik daha sonra eşim işini yapmak için bilgisayarını açtı. Haliyle ben de oyun açtım oynuyorum derken o da kahve almaya kalktı ve o sirada makinayla ilgili bişey diyordu, ben duymadım tam ve oyunun en heyecanlı yerineyim tabi " ne var hayatım ya yine uffff" dedim. Eşim de kendisinin evde olmasını istemediğimi dusunduSonra da kalktı yürümeye dışarı gitti. Pek huyu değildir böyle bişey hatta bu kadar ufak alinganliklar yapmayiz normalde. Ben de bişey demedim ama sinir oldum çok. Gelince konuşmassam mi 1-2 saat? Niye bu kadar abartti şimdi...
Herşeye alınan bir tip olsa anlayacagim ama çok saçma bir hareket oldu bu. Konuşsam ne diyeyim ki? Bilemiyorum.
Yani tam bilemiyorum tabii ama,yine de ben olsam sorardım ona.Yok arada tersim tutar benim alışık, bu kadar alınca bişey yoktu bence ki normalde alınmıyordu. Zaten bağırmak sadece çok azıcık sert söylemiş olabilirim ama çok sınırlı degildim
O evdeyken oynuyorsunuz, yokken oynamıyorsunuz... Kuruyor da kuruyor bunun üzerine. Bence Eşiniz ihmal edildiğini düşünüyor. Erkekler ne içersin ne yersin bayılıyor. O herşeyle ilgilenebilir ama siz emre hazır bekleyeceksiniz.Nebileyim. En sinir olduğum şeydir dışarı yürümeye gitmeler filan. Şimdi geldi eve " oyun oynamıyor musun?" Dedi. Oynamıyorum dedim o kadar.
Yani tam bilemiyorum tabii ama,yine de ben olsam sorardım ona.
Hahaha1 saat daha filan geçsin laf atarım bakalım ne diyecek
Bu ne güzel bir düşünce ama hayır kızdığı için çıktı bence.Yarin kadinlar gunu belki sana sürpriz icin bahane aradi dışarı cikmak icin
Anladim sacmaymis bu dusuncesi , bas basayken bence de oyun oynamasin her iki taraf da ama o zaten bilgisayar basindayken ne alaka yani , neden oynamayacakmissin kiBen evdeyken oynama diyordu arada ama oturup sohbet ederken oynamıyorum sonuçta kendisi de bilgisayarda olmuş oluyor. O bilgisayardayken oynasam ne oluyorsa sanki.
Sırf bunun gicikligina yapmış gibi geliyor. Bunu söylesem kabul etmez bide.
O evdeyken oynuyorsunuz, yokken oynamıyorsunuz... Kuruyor da kuruyor bunun üzerine. Bence Eşiniz ihmal edildiğini düşünüyor. Erkekler ne içersin ne yersin bayılıyor. O herşeyle ilgilenebilir ama siz emre hazır bekleyeceksiniz.
Evet oyuna taktı. Kahve, meyve sormadınız diye kızdı. Konuşun bakalım merak ettim.O yokken de oynuyorum. Ama kendisi bilgisayardayken ben niye oyun oynamayayim anlam veremiyorum. Az once eve gelince ilk sorusu "oyun oynamıyor musun" olduğu için lafıma alınmaktan çok oynadığım icin giciklik yapmıs gibi geliyor.
Anladim sacmaymis bu dusuncesi , bas basayken bence de oyun oynamasin her iki taraf da ama o zaten bilgisayar basindayken ne alaka yani , neden oynamayacakmissin ki
Evet oyuna taktı. Kahve, meyve sormadınız diye kızdı. Konuşun bakalım merak ettim.
İşi az sürecekti belki sizin oyuna girip orada kalacağını düşünmüş olabilir.
Yalnız konuşmayacağım 1-2 saat trip atacağım demişsiniz de okuyunca direkt bu aklıma geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?