Bundan 5 yıl önceki "sen" gelse karşına ona ne söylerdin ?

kate_34

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
4.665
892
773
İşte şimdi hayat başlıyor adımlarını aynen at ama herkese güvenme bu hayatta bir 'SEN' daha yok unutma :enbuyukkk:klava:

geçmişe mazi derim önemli olan gelecektir geçmişten ders alıp aynı hataları yapmamak önemli olan ama yinede yapıyoruz işte bir film izlemiştim adamın sevdiği ölüyo zaman makinası yapıyo tekrar aynı zamana gidiyo gidiyo bi şekilde sevdiği yine ölüyo en sonunda adamgeleceğe gidiyo ordaki insanlar zor durumda gitmiyo ordakilere yardım ediyo orda bir anneyle kız var onlarla kalıyo naparsak yapalım geçmiş geçmiştir geçmişte kalıyo önemli olan gelecek

5 yıl sonrasını merak etme!!
Fazla bir şey yok gelecekte!Fazla da ümitlenme!!Akıllı ol1!!

Dünle beraber gitti düne ait ne varsa bugün yeni şeyler söylemek gerek derdim."Mevlananın" çok güzel bir sözü ve herkese değeri kadar değer vermeyi öğren derdim bunu hala öğrenemedimde:1no2:

vazgeçmek ne kadar zor olsa da '' vazgeç'' derdim...

bak guzuuum bak yavruuuum :roflol:
hatalarından ders çıkarmayı bil, insanlara güvenme, kimseyi kendin gibi sanma ve asla pes etme derdim klava:

05.08.08
23.07.08
03.09.07
bu tarihler seni çok zorlayacak dikkat et...

Son düzenleme:
çocukmusun kızım sen biraz büyü aç gözünü , amma safsın saflığına doyma emi:mymeka: bir on yıl sonra tekrar bu test karşıma çıksa yine aynı şeyi söylerim herhalde:ecrin_bebek:

öyle bir fırsatım olamsını çok isteridm.
çokkkkkkk hemde çokkkkkkkkkk
sakın yapma diyeceğim çok şey olurdu.

kulağını bi büküverirdim haylazın önceklava:
sonra da kimseyi hayatının merkezine koyma,ederinden fazla değer verme derdim
ama dinlermiydi bilemiyorum,asiydim azıcık o yıllardakaydirigubbakcemile3

5 yıl önceki sen aynı kaldığın için çok iyi oldu derim heralde

hiç akıllanmayacakmısın kafasız...yetmedimi sana yaptıkları derdim....

canını sıkma
ağlamayı bırak
sadece dua et
olumsuzlara çok üzülüp yıpratma kendini
hayallerine kavuşacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…