Bundan 5 yıl önceki "sen" gelse karşına ona ne söylerdin ?

aklını başına devşir gızım ..yolun yoool deel senin derdim -tatlicadiarzu-

bana bak üç kuruş bulursan altına yatır dolardan uzak dur
derdim bide üç sene önceki öss soru ve cevaplarını gönderirdim napiim çok duygusalım>

oha ya ınsanı aklı bı karıs havada olmazkı
dünyanın merkezi sen degilsin kızım hayat senin etrafında dönmüyo
sımarıksın hippisin:mymeka:yerimseniben
derdim
şimdi hersey farklı 5 senede neler oluyo neler şutarafagitti

hey sen bugünün kıymetini bil 5 yıl sonra 35 yaşında olacaksınmirmirmirmir kendine birşeyi dert etme derdimşakkıdı

kimse için kimseden vazgeçme:mymeka:

hayatta kendinden başka hiç kimseye güvenme, kimsenin kuklası olma

derdim...

Herşeyi bırak herşeyden vazgeç, annenin dizinin dibinde otur ,bugünleri çok özleyeceksin derdim.........

gerizekalılık yapma akıllı ol. önümüzdeki 5 sene içinde dünyanın hatasını yapmışsın bacaklarını kıracam. hade şimdi hata yaparsan gözüme görünme derdim. bide pataklardım kendimi:))

susma haksızlığa boyun eğme derdim, herkesin lafına kanma derdim ve unutamıycağımı sandığım kişiyi unutucamı söylerdim şimdilik aklıma gelenler bunlar .....he birde üç sene sonra yaz tatilinde sakin ist.a gitme derdim senağlama

Daha az hata yap,bu ya$ın keyfini çıkart,kız arkada$larınla tatile çık,enerjini bo$ insanlarla harcama derdim

Son düzenleme:
yaşının değerini bil çocukluğun tadını çıkar olduğundan büyük göstermek için çaba harcama derdim:)

5 sene sonra da evlenemıyon ve baska bı gelısme olmuyo sahıcı bı ıs kazanmaya bak gerısı hıkaye derdım kmse destek olmucak sana ılerde bu arkadaslarından da kımse kalmıcak kendı basınasın derdım.

acaba bes yıl sonra ne oluyo, herkes eskıssıne gıdıp hayatını yasa bosver kımseyı takma deger verme demıs, hep aynı seyler denılıyo demekkı

istediğin şeylerin olmamasına üzülme
hayatın ne getireceğini bilmiyorsun derdim :lepi:
bazı şeyler için boşu boşuna üzülüyorsun diyebilseydim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…