• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan sonra nasil davranmaliyim bi fikir verin hanimlar

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
bana disariya cikip bi seyler icmeyi teklif eden biri vardi ve reddettim.sonrasinda aradan zaman gecti yine teklif etti yine reddettim.sonra yine..
sonra moralim bozuktu benim anlamis mesaj atti bende o gun konustum onunla o gece daha dogrusu.havadan sudan sohbet.ama ertesi gun devamini getirdiginde hayir ben size cok saygi duyuyorum ama gorusmeyi dusunmuyorum burada kalsin dedim.yazmayi surdurunce de seni yerim canim va muhabbetine girince de engelledim.sonra karaktersiz vs yazmis sosyal medyadan.bende bana degil degil mi va diyw mesaj attim atmasaydim keske.sonra hayir demis engwlimi kaldir ama vs demis.tamam dedim gece saat 11 de kaldirdim ve kaldirdim engeli ama rica ediyorum lutfen yazmayin diye mesaj attim.
cevap:ergen muhabbeti yapma bana biz ayni yerde olmasak ben seninle nasil konusulacagini bilirdim dua et gibi bisi.bende aynen ama ayni yerdeyiz bu kadari ywter yazdim.yazma isine bak yazmis.ya iyice saygisiz bi yazismayla konu kapandi ama ben pazartesi bu adamla is icin muhatap olmak zorundayim.ne yapmaliyim siz nasil davranirdiniz?

Adam da hakli gibi yani... siz niye yazdinizki ona sonrada yazma falan dediniz. Engelledeniz sonra niye geri yazdiniz falan... bence hic bisey olmamis gibi yapin bundan sonra. Profesyonel bir "iliskiniz" olsun yani
evet bak bende hak veriyorumdalaga gecer gibi oldu.yazistim butun gece sabahina normal devam ettim bisi olmamis gibi ve mesajlarina cevap vermedim.sonrada saygi duyuyorum ama gorusmek istemiyorum vs diye seviyeli bi sekilde yazdim.ama anlamadi.egosu yukarilarda bi adam.sen beni isteyemezsin olmaz ben istemem gibi sen gidemezsin ben giderim gibi..boyle bi adam zaten.sıkıldım artık capkinlik yapmaya gidiyorum vs her seyini yaziyor bir yere kadar katlanabildim beni de anla

Hayır adam zaten sana aleni yazıyormuş. Sen geceden sabaha kadar adamla yazışırsan sonra da hiç bişey olmadı dersen sinirlenir. Uslüp hoş değil tabi ama sen de biraz kaşınmışsın. Sosyal medyadan laf sokuyor sen de bana mı diye soruyorsun. Hiç nuhatap olma o zaman. Madem en başta istemediğin biri me görüşüyorsun konuşuyorsun. Çek çizgini koy mesafeni.

Hayır adam zaten sana aleni yazıyormuş. Sen geceden sabaha kadar adamla yazışırsan sonra da hiç bişey olmadı dersen sinirlenir. Uslüp hoş değil tabi ama sen de biraz kaşınmışsın. Sosyal medyadan laf sokuyor sen de bana mı diye soruyorsun. Hiç nuhatap olma o zaman. Madem en başta istemediğin biri me görüşüyorsun konuşuyorsun. Çek çizgini koy mesafeni.
oyle yapacagim da umarim saygisizlik etmeyi surdurmez

İş geregi mesafeli davran,gerisini unut gitsin,engelleme şuan tekrar fakat hala rahatsız ederse,engelle ve bir daha kesinlikle cevap verme

İş geregi mesafeli davran,gerisini unut gitsin,engelleme şuan tekrar fakat hala rahatsız ederse,engelle ve bir daha kesinlikle cevap verme
etmez rahatsiz bi daha..su an ben onun dusuncesini biliyorum su an ben onun gozunde ......yim.ama gorussem cok degerli olurdum emin ol.bi daha aramaz ama is yerinde nasil olacak hic bilmiyorum profesyonel olmayabilir.ustum benim.insanlara kotu davranan bi tip bana da aynisini yaparsa susamam ben ve kiyamet kopar
nasil davransam bilemiyorum o nedenle.isi baskasiyla mi gondersem hic yanina gitmesem mi bilmiyorum

etmez rahatsiz bi daha..su an ben onun dusuncesini biliyorum su an ben onun gozunde ......yim.ama gorussem cok degerli olurdum emin ol.bi daha aramaz ama is yerinde nasil olacak hic bilmiyorum profesyonel olmayabilir.ustum benim.insanlara kotu davranan bi tip bana da aynisini yaparsa susamam ben ve kiyamet kopar
nasil davransam bilemiyorum o nedenle.isi baskasiyla mi gondersem hic yanina gitmesem mi bilmiyorum
Muhatap olmama şansınız varsa kullanın.
Yoksa da kendinize biraz hakim olun, hiç bir şey olmamış gibi davranın.
İş hayatınızda resmî ilişkileriniz olan kişilerle hele de olumlu niyetiniz yokken, özelinizde görüşmeyin.

Adamla sabaha kadar mesajlas sonra da gorusmicem de ilginc.Adam sana hakaret ediyor ve engelimi kaldir diyor sende engeli kaldiriyorsun.o_O ilk basta durusunu bozmamaliydin .

Adamla sabaha kadar mesajlas sonra da gorusmicem de ilginc.Adam sana hakaret ediyor ve engelimi kaldir diyor sende engeli kaldiriyorsun.o_O ilk basta durusunu bozmamaliydin .

Bir erkeğe nasılsın yazsan hemen farklı anlar zaten en sabah akşam konuşmak da asamı baya cesaretlendirmiş .tam zirvedeyken bana yazma demişsiniz .daha fazla hakaret etmediğine dua edin bence AMannn boşver hiç tanımıyormuş gibi

evet bak bende hak veriyorumdalaga gecer gibi oldu.yazistim butun gece sabahina normal devam ettim bisi olmamis gibi ve mesajlarina cevap vermedim.sonrada saygi duyuyorum ama gorusmek istemiyorum vs diye seviyeli bi sekilde yazdim.ama anlamadi.egosu yukarilarda bi adam.sen beni isteyemezsin olmaz ben istemem gibi sen gidemezsin ben giderim gibi..boyle bi adam zaten.sıkıldım artık capkinlik yapmaya gidiyorum vs her seyini yaziyor bir yere kadar katlanabildim beni de anla
Anladim ne tip bir insan oldugunu. Yani dedigim gibi hic bisey olmamis gibi yapicaksiniz, ne olabilir ki en fazla

ya hu hakaret ettigi ben degilim bir olay vardi ona uazildi ben ondan eminim.karaktetsizi bana yazmadi.o net..ama evet keske hic yazismasaydim bu konuda haklisin

Bir erkeğe nasılsın yazsan hemen farklı anlar zaten en sabah akşam konuşmak da asamı baya cesaretlendirmiş .tam zirvedeyken bana yazma demişsiniz .daha fazla hakaret etmediğine dua edin bence AMannn boşver hiç tanımıyormuş gibi
ya kesinlikle ben hic kknusmayacaktim adamin bana saygisi vardi ama artik kalmadi agzina geleninsoyleyebilecek cesareti var su an..bu durum nasil toparlanir onun icin akil alayim diye soruyorum ama haklisiniz

Anladim ne tip bir insan oldugunu. Yani dedigim gibi hic bisey olmamis gibi yapicaksiniz, ne olabilir ki en fazla
hicbi sey olmamis gibi yaparsam da laf soyledim yarabbi sukur dedi deyip daha cok yapar.ya oyle zek8ce bisi yapmaliyim ki bana ne bi daha yaklasabilsin ne de beni kucumsemeye kalkacak cesareti bulabilsin ama ne

ya kesinlikle ben hic kknusmayacaktim adamin bana saygisi vardi ama artik kalmadi agzina geleninsoyleyebilecek cesareti var su an..bu durum nasil toparlanir onun icin akil alayim diye soruyorum ama haklisiniz
Yani eğer konuşma fırsatı olur da konu açılırsa bu aralar gerginim siz iyi bi arkadaşsınız falan filan diye geçiştir

Back
X