• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan sonra nasil davranmaliyim bi fikir verin hanimlar

Sonuç Ne oldu merak ettim ?
ertesi gun gordum karsi karsiya geldik surati bes karisti merhaba dedim merhaba dedi gectim.sonra yemek yerken geldi bende corbami ictim afiyet olsun dedim kalktim.bugun de evrak icin gittik once yuzume bakmadi bende ciktim odasindan diger kisi kaldi.sonra cagirdi bana fotokopi cektirttisonra gitti kalanlari kendi cekti.oyle tesekkur ettik iyi gunler diledik ciktim odadanbeni whatsaptan silmis oyle bi sorun yok sanirim

su an benim suratima bakmiyr isi yokusa surup surekli sorun cikartiyor:(costu resmen anlamadim sali gunu iyiydik birden geldiler adama

evet bak bende hak veriyorumdalaga gecer gibi oldu.yazistim butun gece sabahina normal devam ettim bisi olmamis gibi ve mesajlarina cevap vermedim.sonrada saygi duyuyorum ama gorusmek istemiyorum vs diye seviyeli bi sekilde yazdim.ama anlamadi.egosu yukarilarda bi adam.sen beni isteyemezsin olmaz ben istemem gibi sen gidemezsin ben giderim gibi..boyle bi adam zaten.sıkıldım artık capkinlik yapmaya gidiyorum vs her seyini yaziyor bir yere kadar katlanabildim beni de anla
RESMEN ARANAN BİR TİP eger
sende onla oyalanmak oynamak istiyorsan aynı onun gibi yaz devam et neymiş anlasın manyak

RESMEN ARANAN BİR TİP eger
sende onla oyalanmak oynamak istiyorsan aynı onun gibi yaz devam et neymiş anlasın manyak
ya yok bela ..ne isim olur ..ben o kadar konustuguma bile pismanim.bugun ne kadar kadin varsa pesinde dolaniyordu yine:P benim islerimi yokusa suruyor sorun o.surekli bahane buluyo begenmiyi fenalik geldi

bana disariya cikip bi seyler icmeyi teklif eden biri vardi ve reddettim.sonrasinda aradan zaman gecti yine teklif etti yine reddettim.sonra yine..
sonra moralim bozuktu benim anlamis mesaj atti bende o gun konustum onunla o gece daha dogrusu.havadan sudan sohbet.ama ertesi gun devamini getirdiginde hayir ben size cok saygi duyuyorum ama gorusmeyi dusunmuyorum burada kalsin dedim.yazmayi surdurunce de seni yerim canim va muhabbetine girince de engelledim.sonra karaktersiz vs yazmis sosyal medyadan.bende bana degil degil mi va diyw mesaj attim atmasaydim keske.sonra hayir demis engwlimi kaldir ama vs demis.tamam dedim gece saat 11 de kaldirdim ve kaldirdim engeli ama rica ediyorum lutfen yazmayin diye mesaj attim.
cevap:ergen muhabbeti yapma bana biz ayni yerde olmasak ben seninle nasil konusulacagini bilirdim dua et gibi bisi.bende aynen ama ayni yerdeyiz bu kadari ywter yazdim.yazma isine bak yazmis.ya iyice saygisiz bi yazismayla konu kapandi ama ben pazartesi bu adamla is icin muhatap olmak zorundayim.ne yapmaliyim siz nasil davranirdiniz?
Bence baştan konuşarak hata yapmışsınız. Epey bir yüz bulmuş sonra da geri çevrilmeyi hazmedememiş. İlk engellediğinizde engeli kaldırmamalıydınız bence. İş yerinde de mesafeli olurdunuz mümkün olduğunca konuşmamaya çalışırdınız. Konuşma çok saygısızca bitmiş. Bence engelleyin ve bir daha muhatap olmayın. Cevap vermeyin. İş dışında konuşmayın.

istediğini alamayınca çirkinleşmiş ama sende olayı hiç iyi idare edememişsin. bi an lisedesiniz filan sandım.

Back
X