- 27 Mayıs 2021
- 134
- 160
- 23
- 45
- Konu Sahibi Minikterminator
-
Sürekli deprem oluyor her an gidebilir.Işyerleriniz saglam mi, ayakta mi?
Emin olun bunu bu psikolojiyle söylüyorsunuz.evladiniz ve eşiniz varsa herşey olur hiç merak etmeyin.bende sizin gibiydim deprem yaşamadım belki ama hiçbir şeyim yoktu herşeyimi kaybetmiştim.esim ve çocuğundan başka.Bir insan herşeyini kaybedebilirmi? Ben ettim. Dünya ya dair evladimdan eşimden başka hicbirseyim yok. Yok yok nasıl söylenir bilmiyorum hafizamdaki tek kelime Yok...
Teşekkür ederim böyle bir durumda bile kendimde hata arıyorum. Çok değil depremden bir gün önce bize birşey olsa evladimizi garantiye aldık diyordum, kimseye muhtaç olmaz sanıyordum sonraki gün herşey tuzla buz oldu...Emin olun bunu bu psikolojiyle söylüyorsunuz.evladiniz ve eşiniz varsa herşey olur hiç merak etmeyin.bende sizin gibiydim deprem yaşamadım belki ama hiçbir şeyim yoktu herşeyimi kaybetmiştim.esim ve çocuğundan başka.
Çok ağladım üzüldüm ki bizimki eşimin yaptığı hatalardan dolayı kayip maddi kayıp lar bu dahada acı verici.sizinki Allah'tan.
İnanın daha az acı verir.
Dibi gördük biz.simdi ki durumumu anlatmak bile istemiyorum çok şükürdiyorum.emin olun herşey oluyor.esiniz ve çocuğunuz saglikliysa hicbirseye ama hicbirseye üzülmeyin
muhtaclik böyle bir şey değil,Hep hüzünlü şeyler yazdık biraz gulumsetelim Mart ayına girmişiz kediler serena
Teşekkür ederim böyle bir durumda bile kendimde hata arıyorum. Çok değil depremden bir gün önce bize birşey olsa evladimizi garantiye aldık diyordum, kimseye muhtaç olmaz sanıyordum sonraki gün herşey tuzla buz oldu...
Hayatta herşey gelip gecici ve hayat çok kısa.benim herzaman hayat felsefemKendi adıma çok dersler çıkardım artık mükemmelliyetci olmayacağım, herşeyin en iyisi yapmak için hirslanmayacagim, mutlu yaşama odaklı olacagim,
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz icinHayatta herşey gelip gecici ve hayat çok kısa.benim herzaman hayat felsefem
hayat kısa ve mutlu eşinle çocuklarımla mutlu ol.
İnsanlar herzaman daha kötüsünü düşünüp ibret almamızi istiyor ama ben bunu taşıyabilecek durumda değilim, sahip olduğum herşey bir anda yok olmuş, bitap düşmüşüm o haldeyken bile teselli edeceğiz diyip canımızı daha çok acitanlar oluyorBu konuda sizi yargilayacak insanin aklindan şüphe ederim, yaşadiklariniz çok zor, allah bidaha göstermesin, umarim cocuklarinizla daha iyi bi hayatiniz olur
Rica ederim.emin olun üç beş seneye herşey ama herşey değişir.buna emin olun hayat insana çok farklı şeyler yaşatıyor ve kazandırıyor.uc beş yılda çok ama çok şey değişir.ve siz herkseden daha şanslısınız h maddi hem manevi.yakin zamanda toparlarsiniz ev verilir işiniz düzelir mesleğiniz var herşey olur.simdi bunu avutuyorum sizi gibi düşünmeyin vallahi de billahide düzene girersiniz ölümden başka herşeyin çaresi varTeşekkür ederim iyi dilekleriniz icin
Ben hep destek olan tarafta olmuştum, bunları yasayabilecegim ihtimali hiç ama hiç aklımdan gecmezdimuhtaclik böyle bir şey değil,
hepimiz insanız birbirimize ihtiyacimiz var
herkes hayatının bir döneminde düşüyor ve çevresinden destek görüyor.
olay sadece budur
insan olmak böyle bir şey işteBen hep destek olan tarafta olmuştum, bunları yasayabilecegim ihtimali hiç ama hiç aklımdan gecmezdi
Bu durum can acitilacak bi durum degil,bunu siz istemediniz biz bir birimize destek olmaliyiz ki acilariniz azalsinİnsanlar herzaman daha kötüsünü düşünüp ibret almamızi istiyor ama ben bunu taşıyabilecek durumda değilim, sahip olduğum herşey bir anda yok olmuş, bitap düşmüşüm o haldeyken bile teselli edeceğiz diyip canımızı daha çok acitanlar oluyor
İnsan düşer kalkar.dusmez kalkmaz bir Allah'tır.olsun bişey olmaz siz hep veren eldiniz yine olur yine verirsiniz bunların karşılığı dönerBen hep destek olan tarafta olmuştum, bunları yasayabilecegim ihtimali hiç ama hiç aklımdan gecmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?