Bunlar ayrılmak için yeter mi sizce yoksa tamamen benim hüsnükuruntukarım mı?

30 yasinda olunca noluyormus. Benimki 33 yasinda daha bugun bisiklet kiraladik surmeye ciktik. Havalar soguyunca benimde fildir fildir gezesim gelmez ama daha o kadar sogumadi.
Bir ara dolu yagarken biz motosiklet tepsindeydik
1 yıl yalvardım bisiklet sürmeye gidelim diye
Orası kalabalık
Orası taşlık
Yağmur yağdı çamur
Ve birsürü aptalca bahane saydı

Zaten şimdiye kadar ayrılmama sebebim nankörlük etmemekti. Yani zor zamanımda çok çok destek oldu hastalığımda çok baktı bana ama resmen beni hakir görmeye başladı
Kötü biri değildir elbette. Huy da önemli. Çok sıkılıyosundur. 30 da yaşlı bi yaş değilki 50lelirini merak ettim adamın spatulayla koltuktan kazırsın :)

Bence haklısın...
İşte yaş farkı böyle zamanlarda ortaya çıkıyor. Siz en enerjik yaslardasiniz o 'evimde uzatayim ayaklarımi' çağlarında.
gençliğimin o zamanlarini böyle adamların mizmizlanmalarini çekmek yerine kendimi mutlu edecek şeyler yaparak, seyehat ederek geçirdim. Bence sen de öyle yap.
Dediği gibi zaten 30 yaşında bu kadar enerjik olmayacaksın. Bu bir gerçek. Peki neden güzelim yirmilerini bu evde ona ayak uydurmakla geçiriyorsun?

1 yıl yalvardım bisiklet sürmeye gidelim diye
Orası kalabalık
Orası taşlık
Yağmur yağdı çamur
Ve birsürü aptalca bahane saydı

Valla yasi bahane etmesin hic 50-55 yasinda amcalar hanimini da alip ulke turu yapiyor. Adamin yapisi boyle, 30 yasina gelmeyle ilgili degil. Evlenince daha beter olabilir bebce ona gore.

Çünkü ona vefa borcum var(bence)
Zor zamanımda kimsenin ilgilenmediği gibi baktı, hastalığımda bir dk başımdan ayrılmadı vs bunlar hep iyi yönleri ama öküzlük defteri çok kabardı
İlla hastamı olmanız lazım görüşmeniz icin
Ki genelde ilişkiler böyledir bi taraf hasta oldugunda diğeri hastanede basını bekler meyveler ilaclar getirir yeri gelir atletine kadar değiştirir vs vs

İlla hastamı olmanız lazım görüşmeniz icin
Ki genelde ilişkiler böyledir bi taraf hasta oldugunda diğeri hastanede basını bekler meyveler ilaclar getirir yeri gelir atletine kadar değiştirir vs vs
Beni yüzeysellikle itham ediyor kendisi. Sevgi edilen hoşbeşle ölçülmezmiş onu herkes yaparmış.

Boşanın, şaka bir yana ayrilin:) gencliginizin baharında ne demeye cekeceksiniz böyle bir adamı. Kendi paranızla kafanıza göre gezin. Zamanında size çok emek vermiş olabilir, siz de ona ve ilişkinize çok emek vermissinizdir. Her şey karşılıklı olur ilişkilerde. Vefa borcum var diye dusunmeyin, birbirini seven her insan fedakarlık yapar ; fakat bir yerden sonra olmuyorsa olmuyordur. En çok kendinizi düşünün, başkasını değil.

Keşke bu mesajın alnı olsa da öpebilsem

Tatlım bu adam seni sevmiyo ve bu hareketleri artık sana katlanamadığını gösteriyo.

Yapısı böyledir dicem de zira benim yaşım 25 ruhum 50lerde enerjik falan değilimdir hiç
Ama adam arkadaşlarına enerjik sana hali yok
Muhtemelen aynı evde yaşamaktan rahatlığa bağlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…