- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
1 yıl yalvardım bisiklet sürmeye gidelim diye30 yasinda olunca noluyormus. Benimki 33 yasinda daha bugun bisiklet kiraladik surmeye ciktik. Havalar soguyunca benimde fildir fildir gezesim gelmez ama daha o kadar sogumadi.
Bir ara dolu yagarken biz motosiklet tepsindeydik
Kötü biri değildir elbette. Huy da önemli. Çok sıkılıyosundur. 30 da yaşlı bi yaş değilki 50lelirini merak ettim adamın spatulayla koltuktan kazırsın :)Zaten şimdiye kadar ayrılmama sebebim nankörlük etmemekti. Yani zor zamanımda çok çok destek oldu hastalığımda çok baktı bana ama resmen beni hakir görmeye başladı
Ben hiç merak etmiyorum artık valla allah göstermesinKötü biri değildir elbette. Huy da önemli. Çok sıkılıyosundur. 30 da yaşlı bi yaş değilki 50lelirini merak ettim adamın spatulayla koltuktan kazırsın :)
1 yıl yalvardım bisiklet sürmeye gidelim diye
Orası kalabalık
Orası taşlık
Yağmur yağdı çamur
Ve birsürü aptalca bahane saydı
İlla hastamı olmanız lazım görüşmeniz icinÇünkü ona vefa borcum var(bence)
Zor zamanımda kimsenin ilgilenmediği gibi baktı, hastalığımda bir dk başımdan ayrılmadı vs bunlar hep iyi yönleri ama öküzlük defteri çok kabardı
Piii arkadaşlarla sosyal; size gelince asosyal yani. Bunun dışında mükemmel ötesi değilse kaçın derim.Ya bu böyle emekli dayı modunda konuşuyor bana ama arkadaşlarıyla sabaha kadar alem yapar yani.
Beni yüzeysellikle itham ediyor kendisi. Sevgi edilen hoşbeşle ölçülmezmiş onu herkes yaparmış.İlla hastamı olmanız lazım görüşmeniz icin
Ki genelde ilişkiler böyledir bi taraf hasta oldugunda diğeri hastanede basını bekler meyveler ilaclar getirir yeri gelir atletine kadar değiştirir vs vs
Şu an o kadar gıcığım ki sadece gıcık olduğum şeyleri geliyo aklıma öfke doluyum şu an sinirden gülüyorum ağlıcam biraz sonraPiii arkadaşlarla sosyal; size gelince asosyal yani. Bunun dışında mükemmel ötesi değilse kaçın derim.
Daha bir yıllık cıtırsınız yahuBeni yüzeysellikle itham ediyor kendisi. Sevgi edilen hoşbeşle ölçülmezmiş onu herkes yaparmış.
Keşke bu mesajın alnı olsa da öpebilsemBoşanın, şaka bir yana ayrilin:) gencliginin baharında ne demeye cekeceksiniz böyle bir adamı. Kendi paranızla kafanıza göre gezin. Zamanında size çok emek vermiş olabilir, siz de ona ve ilişkinize çok emek vermissinizdir. Her şey karşılıklı olur ilişkilerde. Vefa borcum var diye dusunmeyin, birbirini seven her insan fedakarlık yapar ; fakat bir yerden sonra olmuyorsa olmuyordur. En çok kendinizi düşünün, başkasını değil.
Sinir anında bile aklınıza iyi yönleri gelmiyorsa...Şu an o kadar gıcığım ki sadece gıcık olduğum şeyleri geliyo aklıma öfke doluyum şu an sinirden gülüyorum ağlıcam biraz sonra
Tatlım bu adam seni sevmiyo ve bu hareketleri artık sana katlanamadığını gösteriyo.Erkek arkadaşımın hödüklüklerinden artık midem bulanıyo. Şu an henüz kavga ettik ondan mı bilmiyorum ama gerçekten midem bulanıyo. Dolar alır aldıktan sonra düşer, beni azarlar
“ya ne var zaten dolar düştü ne!!”
Bi şey okur okuduğu yeri anlamaz beni azarlar
“Ya ne var zaten anlamıyorum bi de sen gelip bölüyosun ne var!”
Elimde kahveyle arkasından gelirken kapıyı tutmaz
Dışarı çıkalım derim(özellikle son 1 aydır) şunları der:
Çok soğuk
Çok soğuk hasta olurum
Hasta oldum çok soğuk
Evden çıkmak istemiyorum
Dışarı çıkmak istemiyorum
Soğuk
Ama kendi arkadaşlarıyla zıkkımlandığı barlara topuklarını kıçına vura vura gider.
Olurrrr da eğer baş başa dışarı çıkabilirsek olanlar;
Susmak
Telefonda doları kontrol etmek
Dolarla ilgili beni ilgilendirmeyen açıklamalar yapmak
Susmak
Yarım saat dolar dolmaz kalkalım mı demek.
Ve ben bunlar yüzünden sesimi yükseltip söylendiğim zaman da şunları duyuyorum:
Tamam
Haklısın
Abartıyosun
30 yaşındayım ben 30. Sen de 30 yaşına gel anlarsın
Evden çıkmak istemiyor olabilirim
Ee ne var bunda
Ya artık midemi bulandırıyor. Ve bana sürekli çocukluk ediyorsun diyor kendimden şüphe ediyorum. Yani bunlar normal mi allah aşkına?
Resmen beni hor görüyo, hakir görüyo. Haksız mıyım abartıyo muyum nolur söyleyin hiçbi şekilde kendinde hata kabul etmiyo çünkü. Yıldım bu kaba saba tavırlardan
değil mi ya aynen katılıyorum koca olsa neyse o iş zor biraz işte puha haaaSevgili değiştirmesi kolay.
Güle güle gönder, rahat et.
değil mi ya aynen katılıyorum koca olsa neyse o iş zor biraz işte puha haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?