- 10 Nisan 2014
- 43.733
- 116.310
- 798
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
bügün kü ruh halimle bir ahhh da ben çekeceğimAyy bir an çok zavallı hissettim
Gözünü sevdiğimin özgürlüğü ahh!
Evet bu tarz planları var ama ben bu planlara katılım göstermeyi düşünmüyorumErkek arkadaşınızin sizinle evlenmek gibi bir niyeti var mı
Sevglinin agzina dolarli terlikle vurmak geldi icimden. kusura bakma guzellik ama sen bu hanzoya iyi bile dayanmissin evlenmeden boyle evlendikden sonrasini dusunmek istemiyorum evlerden irak :)Erkek arkadaşımın hödüklüklerinden artık midem bulanıyo. Şu an henüz kavga ettik ondan mı bilmiyorum ama gerçekten midem bulanıyo. Dolar alır aldıktan sonra düşer, beni azarlar
“ya ne var zaten dolar düştü ne!!”
Bi şey okur okuduğu yeri anlamaz beni azarlar
“Ya ne var zaten anlamıyorum bi de sen gelip bölüyosun ne var!”
Elimde kahveyle arkasından gelirken kapıyı tutmaz
Dışarı çıkalım derim(özellikle son 1 aydır) şunları der:
Çok soğuk
Çok soğuk hasta olurum
Hasta oldum çok soğuk
Evden çıkmak istemiyorum
Dışarı çıkmak istemiyorum
Soğuk
Ama kendi arkadaşlarıyla zıkkımlandığı barlara topuklarını kıçına vura vura gider.
Olurrrr da eğer baş başa dışarı çıkabilirsek olanlar;
Susmak
Telefonda doları kontrol etmek
Dolarla ilgili beni ilgilendirmeyen açıklamalar yapmak
Susmak
Yarım saat dolar dolmaz kalkalım mı demek.
Ve ben bunlar yüzünden sesimi yükseltip söylendiğim zaman da şunları duyuyorum:
Tamam
Haklısın
Abartıyosun
30 yaşındayım ben 30. Sen de 30 yaşına gel anlarsın
Evden çıkmak istemiyor olabilirim
Ee ne var bunda
Ya artık midemi bulandırıyor. Ve bana sürekli çocukluk ediyorsun diyor kendimden şüphe ediyorum. Yani bunlar normal mi allah aşkına?
Resmen beni hor görüyo, hakir görüyo. Haksız mıyım abartıyo muyum nolur söyleyin hiçbi şekilde kendinde hata kabul etmiyo çünkü. Yıldım bu kaba saba tavırlardan
Sevglinin agzina dolarli terlikle vurmak geldi icimden. kusura bakma guzellik ama sen bu hanzoya iyi bile dayanmissin evlenmeden boyle evlendikden sonrasini dusunmek istemiyorum evlerden irak :)
Teşekkür ederimTrauma seni ve yorumlarını seviyorum. Aranızda 10 yaş var çocukluk etme demesi çok normal aslında ikiniz de haklısınız. Sorununuz yaş farkı
Hımm.. cevap burada yatıyor. Azıcık fedakarlık yaptı diye alttan aldın, görmezden geldin, kıyamadın vs. Şimdi seni beğenmez oldu. Hep aynı hataları yapıyoruz aslında kendim de dahil.Zaten şimdiye kadar ayrılmama sebebim nankörlük etmemekti. Yani zor zamanımda çok çok destek oldu hastalığımda çok baktı bana ama resmen beni hakir görmeye başladı
Sıkıldı mı bilmiyorum hep evde olalım istiyor sürekli ağzında seni seviyorum seni seviyorum ama bebişşş beni o kadar seviyosan bi de kapıyı tutuver geçerken yavGezmeyle yasin ne ilgisi var? Ben 15 tede gezmeyi seviyodum hala seviyorum yani:)) bu adam bence sklmis senden .. hic hos davranmiyi sana.. ibsan kankisine bile daga kibar davranir
En son bire bir ayni sebeplerden birine vefa borcum var diye kalp kirmicam diye kirk takla attim zorla devam ettirdim en son yok bizden olmucak diyince 3 ay takip etmeli kapilara dayanmali taciz ve tehdit edildimÇünkü ona vefa borcum var(bence)
Zor zamanımda kimsenin ilgilenmediği gibi baktı, hastalığımda bir dk başımdan ayrılmadı vs bunlar hep iyi yönleri ama öküzlük defteri çok kabardı
Off off offff evetHımm.. cevap burada yatıyor. Azıcık fedakarlık yaptı diye alttan aldın, görmezden geldin, kıyamadın vs. Şimdi seni beğenmez oldu. Hep aynı hataları yapıyoruz aslında kendim de dahil.
Erkek arkadaşımın hödüklüklerinden artık midem bulanıyo. Şu an henüz kavga ettik ondan mı bilmiyorum ama gerçekten midem bulanıyo. Dolar alır aldıktan sonra düşer, beni azarlar
“ya ne var zaten dolar düştü ne!!”
Bi şey okur okuduğu yeri anlamaz beni azarlar
“Ya ne var zaten anlamıyorum bi de sen gelip bölüyosun ne var!”
Elimde kahveyle arkasından gelirken kapıyı tutmaz
Dışarı çıkalım derim(özellikle son 1 aydır) şunları der:
Çok soğuk
Çok soğuk hasta olurum
Hasta oldum çok soğuk
Evden çıkmak istemiyorum
Dışarı çıkmak istemiyorum
Soğuk
Ama kendi arkadaşlarıyla zıkkımlandığı barlara topuklarını kıçına vura vura gider.
Olurrrr da eğer baş başa dışarı çıkabilirsek olanlar;
Susmak
Telefonda doları kontrol etmek
Dolarla ilgili beni ilgilendirmeyen açıklamalar yapmak
Susmak
Yarım saat dolar dolmaz kalkalım mı demek.
Ve ben bunlar yüzünden sesimi yükseltip söylendiğim zaman da şunları duyuyorum:
Tamam
Haklısın
Abartıyosun
30 yaşındayım ben 30. Sen de 30 yaşına gel anlarsın
Evden çıkmak istemiyor olabilirim
Ee ne var bunda
Ya artık midemi bulandırıyor. Ve bana sürekli çocukluk ediyorsun diyor kendimden şüphe ediyorum. Yani bunlar normal mi allah aşkına?
Resmen beni hor görüyo, hakir görüyo. Haksız mıyım abartıyo muyum nolur söyleyin hiçbi şekilde kendinde hata kabul etmiyo çünkü. Yıldım bu kaba saba tavırlardan
UyuyamazAmmmmaaaan ben çekemem sahsen öyle adamı evli değilsin bişey değilsin kardeşim konuşun uzlaşın desem. Ayrıl gitsin 30 yaşına gelmiş olmak bişey değiştirmiyor ki kendini dolarla borsayla geliştirsin ilerde dolarlara sarılır uyur..
€ $ :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?