Bunlar ayrılmak için yeter mi sizce yoksa tamamen benim hüsnükuruntukarım mı?

Sevglinin agzina dolarli terlikle vurmak geldi icimden. kusura bakma guzellik ama sen bu hanzoya iyi bile dayanmissin evlenmeden boyle evlendikden sonrasini dusunmek istemiyorum evlerden irak :)

Trauma seni ve yorumlarını seviyorum. Aranızda 10 yaş var çocukluk etme demesi çok normal aslında ikiniz de haklısınız. Sorununuz yaş farkı

Anacım içi geçmiş onun.
30'u geçeli epey oldu hâlâ kalk gidelim diyen olsa da gezsem modundayım.
Ki buna aşırı yorucu bir iş,ev,çocuk üçgenini de göze alma durumu dahil

Off yerinde olsaydım da bir güzel kıçına tekmeyi bassaydım. Tam ayrılınası erkek modeli. Evlendikten sonraki versiyonu tadından yenmez.

Sevglinin agzina dolarli terlikle vurmak geldi icimden. kusura bakma guzellik ama sen bu hanzoya iyi bile dayanmissin evlenmeden boyle evlendikden sonrasini dusunmek istemiyorum evlerden irak :)
dolarlı terlik detayı beni benden aldı
3 kuruş birikimi vardı onu da dolar peşinde eritti resmen dangalak

Gezmeyle yasin ne ilgisi var? Ben 15 tede gezmeyi seviyodum hala seviyorum yani:)) bu adam bence sklmis senden .. hic hos davranmiyi sana.. ibsan kankisine bile daga kibar davranir

Zaten şimdiye kadar ayrılmama sebebim nankörlük etmemekti. Yani zor zamanımda çok çok destek oldu hastalığımda çok baktı bana ama resmen beni hakir görmeye başladı
Hımm.. cevap burada yatıyor. Azıcık fedakarlık yaptı diye alttan aldın, görmezden geldin, kıyamadın vs. Şimdi seni beğenmez oldu. Hep aynı hataları yapıyoruz aslında kendim de dahil.

Gezmeyle yasin ne ilgisi var? Ben 15 tede gezmeyi seviyodum hala seviyorum yani:)) bu adam bence sklmis senden .. hic hos davranmiyi sana.. ibsan kankisine bile daga kibar davranir
Sıkıldı mı bilmiyorum hep evde olalım istiyor sürekli ağzında seni seviyorum seni seviyorum ama bebişşş beni o kadar seviyosan bi de kapıyı tutuver geçerken yav

Çünkü ona vefa borcum var(bence)
Zor zamanımda kimsenin ilgilenmediği gibi baktı, hastalığımda bir dk başımdan ayrılmadı vs bunlar hep iyi yönleri ama öküzlük defteri çok kabardı
En son bire bir ayni sebeplerden birine vefa borcum var diye kalp kirmicam diye kirk takla attim zorla devam ettirdim en son yok bizden olmucak diyince 3 ay takip etmeli kapilara dayanmali taciz ve tehdit edildim
ondandir bi daha kimseye borclu hissetmem, yapmak istiyormuş yapmis yapmasaymis banane der gecerim

Hımm.. cevap burada yatıyor. Azıcık fedakarlık yaptı diye alttan aldın, görmezden geldin, kıyamadın vs. Şimdi seni beğenmez oldu. Hep aynı hataları yapıyoruz aslında kendim de dahil.
Off off offff evet
İlk dışarı çıkalım mı dediğimde reddederken utana sıkıla çekinerek çıkmasak mı benim azcık boğazım ağrıyo dedi. Ben de tabi hemen ‘kurban olurum boğazın mı ağrıyo yiğidim aslanım paşam al bu portakal suyu iç al bu mandalina ye al bu da ballı süt içersin iyi gelir yeter ki sen iyi ol’ gibi gerizekalı gibi cefakar ana moduna girdim. İşte bugün geldiğimiz nokta:
“NE VAR YA ÇIKMAK ZORUNDA MIYIM HER GÜN İSTEMİYORUM İŞTE İS TE Mİ YO RUM”

Ammmmaaaan ben çekemem sahsen öyle adamı evli değilsin bişey değilsin kardeşim konuşun uzlaşın desem. Ayrıl gitsin 30 yaşına gelmiş olmak bişey değiştirmiyor ki kendini dolarla borsayla geliştirsin ilerde dolarlara sarılır uyur..
€ $ :)))

Uyuyamaz
Hepsini kaybetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…