Bunlar ayrılmak için yeterli mi ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Merhaba arkadaşlar ben eski sevgilimle barıştım 1 bucuk ay oldu kendisi çocukluk arkadaşım aynı zamanda kankaydık ama bi türlü olduramamıştık o dik kafalı ben dik kafalı olmamıştı yani. Aradan 1 sene geçti ve biz yeniden denemeye başladık 1 bucuk ay oldu
1. Ben gittiğim bi şehirden ona ufak bi hediye olarak çakmak aldım çakmakta kız çakmagı gibi ama üstünde kadir inanır ve türkan şoray var evet belki birqz komik karikatür gibi ama hediye sonuçta gördü güldü biraz fln ve bi teşekkür bile etmedi . Bugun buluştuk çakmağı naptın dedim “ onu yanımda taşısam bana gülerler duruyo evde “ dedi
2. ben 1 haftadır agır bi şekilde tonsilit geçiriyorum aynı zamanda işe gidiyorum ama ondan bi ilgi göremiyorum ilk başta zaten hiç ciddiye almadı sonra işte dikkat et izin al kötüysen fln ama yanımızda hastane var kibarlık olsun diye hastaneye gidelim yada me biliyim insan hisseder onu düşünmedi hiç bugun biz biraz hava alalım diye yürüyüş parkına gittik bi arkasaşı var yaşı biraz büyük bizden yanımıza uğradı işte kız arkadaşı hastaymış onu anlattı evhamlı evhamlı ben biraz üzüldüm tabi ayrılırkende sevgilime dedi ki ozaman arabayı alda kırmızıruju eve bırak dedi
Sevgilimde yok arka sokakta oturuyo o gider kendi dedi arkadaşı da tekrar ozaman sen yürüyerek bırak ben bekleyim dedi sevgilimde tekrar yok yakın kendi gider dedi o da olmaz sen bırak dedi oda iyi hadi gidelim dedi
Akşam vakti zaten karanlık heryer okadar alındımki elin adamı düşünüyo ama o düşünmedi
Çok küçük detaylar ama bana büyük geliyo sizce ben bi konuşmalımıyım yoksa bitirmeli miyim hiç bi tavır yapmadım ?

Ben hep tanıdıgım için huyunun böyle oldugunu düşündüm sevgisinden de eminim ama karakter galiba uyuşmuyoruz zaten bunları ona anlatsam çok saçma bulur
Anlatma yine umursamaz. Olmuyor istediğim bu değildi de kâfi.

Ona desemki sen böyle böyle beni düşünmedin hastalıgımı desem ne alaka düşündüm birsürü mesaj attım kaç kere sordum diyecek
Arkadaşının bırak diyip onun bırakmadıgını söylesem zaten bi karşıya geçcen o yüzden uzak biyer mi diyecek gerçekten anlatsam bile anlayacagını hiç düşünmüyorum
Hıcte kucuk detay degıl sankı sızı sevmıyorda kız bulamayınca sızle takıluyor gıbı geldı bana olmayan bıseyı oödurmaya calısıp zaman harcama arkadas kal yada sıl gıtsın bence sımdıden bıde tekrar denerken boyleyse evlenınce ne olur dusun

Ben hep tanıdıgım için huyunun böyle oldugunu düşündüm sevgisinden de eminim ama karakter galiba uyuşmuyoruz zaten bunları ona anlatsam çok saçma bulur
Sevgisinden nasil eminsin?
Seninle arka sokağa kadar gelmeye bile tenezzül etmemiş.
Şuraya konu açanlar hep sevgiden emin ama dertler derya o_O

Sevgısınden neye bakarak emın oluyorsun?
Hediyenı kullanmayabılır ama "mıllet güler" demez, kırarım diye korkar seven adam.
Hediye almıs dusunmus incitmeyim der,kaybederim diye yanımda tasımıyorum der seven adam...

Hastayken sevdıgı yle ilgilenir, sekıl a yanınıza gelen arkadası.. Endısesını sen hıssetmıssın gordun mu, sevince insan oyle endıselenır iste.

Ve yolda sana bir sey olur diye degıl, el ele yurumek nezaket geregı sevdıgısın ya yakınsa hele ev seve seve bırakır.
Seven adama bak, eve bırak dıye ısrar etmıs.
Sevmek oyle olur.

Sevdıgıne eminim lafın havada kaldı yani.

Neye bakıp eminsin, yine de merak ettim ben?

İnsanları zaten bu "çok küçük" dediğiniz detaylarla tanırız.

Çakmak konusuna takılmadım.Beğenmese de nezaketen teşekkür etmeliydi ama yanında taşımamasına bişi demem.

Amaaaaaaa hastayken hastaneye sizle gitmeyi teklif etmemesi , eve tek başınıza gitmenizi normal karşılaması vs. işte bu küçük detay dediğiniz şeyler sizi önemsemediğini gösteren kocaman örnekler aslında.

Ayrılın, size gereken değeri gösterecek biri ile birlikte olun.Hiç ikazla ya da kırıldığınızı dile getirerek düzeltmeye çalışmakla falan uğraşmayın.Çünkü bunlar değişebilecek davranış falan değil,içten gelen şeyler.Sizi önemsemiyor maalesef.

Back
X