nevresimleirni çok beendiiiimmmmmmmmmm
havluların ne de çok öyle
Aşk'la
çamaşır makinası şeklinde olan deterjanlık fln mı canım?:26:
teşekkürler canım daha güzelleri senin olsun :))
evet tatlım deterjanlık o çok şeker dimi :)
markafoniden aldım 40 tl ye tefal smart hepsiburadan.com dan yorumları okudum herkes çok memnun kalmış aldım bendebatırcak bu markafoni beni
Eki Görüntüle 485452
evet ya bayıldımmm
nerden aldın canım yaaa?
güle güle kullan tatlım
altıncı caddede 59.90 a inmiş,çekin mi vardı senin markafonide?
Canım bu markafonide sana yaradı valla iiyi alışveriş yaptınhepside çok güzel güle güle kullan.
Canım Allah hayırlı etsin öncelikle ben 2e eylülde nişanlanacağım ve çeyize başlayacağım inşallah sen bunları netten mi aldın.Çeyizevi yazıyor da ilgimi çekti..birde kızlar sizce netten almak mı daha uygun oluyo direk mağaza mı...Yeni yeni başlıyorum çeyize çok eksiğim var ama siz eksik gördüklerinizi yazarsanız sevinirim :)) NOOOTTTTT : kızlarrr resimdeki gördüğünüz havluların her modelden 1 tane var !! Bir modelin her rengini almadım yanii !!
Uploaded with ImageShack.us
maviler yine konuşmuş süper canım bornozlar
tefaller de süper ayrı almakla iyi yapmışsın ben smart slver aldım
tak çıkar bozulur mu acaba korkmaya başladım
güle güle kullan cicilerini
Canım Allah hayırlı etsin öncelikle ben 2e eylülde nişanlanacağım ve çeyize başlayacağım inşallah sen bunları netten mi aldın.Çeyizevi yazıyor da ilgimi çekti..birde kızlar sizce netten almak mı daha uygun oluyo direk mağaza mı...
çok sağol canımm.. maviye karşı ayrı bir ilgim var zaten :)) canım tefal tava bana 30 a geldi iyimi sence ?? valla bende hepsiburadan.com a baktım yorumlar iyi fiyatta iyi olunca alayım dedim :)) sağol tatlım...
tabi iyi canım kaç cm peki ben de mi bi tame alsam çok mu olur yoksa ??
canım deterjanlığı burdan bi yerden almıştım 5 tl sanırım..
https://www.markafoni.com/account/l...tm_medium=banner25&utm_campaign=r10_25hedceki bu siteden üye olursan 50 tl alışverişe 25 tl indirim veriyor 17 ağustosa kadar devam birde markmosttan kargo çeki alıyorum baya uyguna geliyor :))
buradan dediğin ankara olsun ne olur:18:
tatlım ya bu linkten direkt giriş yapsak olmuyo mu?
illa üye mi olmak gerekiyo yeniden?
markmost ne ki?:26:
çok cahilim ya
neler biliyorsunuz öyle
30 cm canım... birde 28 cm mi alsam dedim hep büyük boy oldu çünkü dedim bi dur yeter şimdilik :)) canım yaa birde tefalin mikseri var markafonide oda 48 e gelcek eksiklerin arasında napim sence ?? iyimidir acaba gerçi hepsiburuda.com dan baktım yorumlara çok memnun herkes...
Eki Görüntüle 485556
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?