ceyızın cok guzelmıs. Güzel gunlerde kullanıın. Biz tefal mikser kullanıyoruz ve memnunuz. Hem fıyatıda uygunmus.Eksıgın varsa bence al:)))
canım bence iyi fiyaı tefal genel olrak pahalı annem bana tefalin
robotunu almıştı ben o çok kaba diye vazgeçtim
eğer onu kllansaydım mikseri falan böyle alacaktım set olur hem acelesi yok diyosan da 6. cadde ye de gelebilir ordan da bakabilirsin
fiyatı iyi gini ben takip ediyodum bi ara 40-50 civarı en uygun
değil canım manisa malesef... MARKmost burdan üye ol canım saat başı kargo bedava çeki veriyor... öğreneceksin zamanla bizde bilmiyorduk kiii :)) yook canım o linkten üye olman gerekiyor al hotmail adresi üye ol ücretsiz nasıl olsa
veeeeeeeeeee aldımmmmmmm
Eki Görüntüle 485681
mervecim evim.net de korkmazın tost makinaları var mor senin istedğinden bi bak istersen ,)
canım pahalı ya ordan alacağıma korkmazın kendi sitesi var homebravo orda daha uygun ordan alırım
ama en iyisi 6. caddeyi beklemek ordan ucuza alamıycaz
Eki Görüntüle 485683
canım sen bunu istiyorsun heralde korkmaz kaliesi belli canım sen zaten yorumlara bakmışsın üstteki de iyidir
ama kardeşim anlattı kuzenimin makinesi kenarları bu şekilde plastik olduğu için kırılmış erimiş ben o yüzden tostkolik düşünüyorum
biraz daha büyük ama kullanışlı olsun istiyorum
Eki Görüntüle 485682
tam olarak modeli aklımda yok iyi olsunda farketmez sadece gri istiyorum canım benim.. seninkide çook şeker amaaa :)
ya benim herşeyim mor çok seviyorum
baharatlıklar falan böyle ondan öyle olsun diyorum
kaç kee bu tostkolik indirime girdi hep kırmızı ondan alamdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?