Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

markafoniden 30 tl ye aldığım taçın çift kişilik nevresim takımı :))

Eklentiler

• $167C1508E7D90_0_304x424.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
canım bende çeyiz yapıyorum herşeyin çok güzel hayırlı olsun maşallah..
kaz tüyü yorgan da aldınmı ??

çok sağol canım daha güzelleri senin olsun :)) yok canım yaa almadım kimisi iyi diyor kimisi beğenmiyor şimdilik aklımda yok bakalım almak.. tüyleri çıkıyormuş yorgandan bir arkadaşım öyle demişti..

SEN bakma arkadaşına canım...
onların çok kaliteli kumaş olanları var hatta bir adı var o kumasın yani yorganın dış yüzeyi o kumaştan olunca dışarı tüy bırakmıyor

SEN bakma arkadaşına canım...
onların çok kaliteli kumaş olanları var hatta bir adı var o kumasın yani yorganın dış yüzeyi o kumaştan olunca dışarı tüy bırakmıyor

aklına gelince söyler misin o zaman canım ?? bir iki yorgan daha alayım yeter zaten...

ya boşver evimisteri zaten bi daha da alışveriş yapmam sen de yapma sakın

tam tersi çok çek veriyo ben de ona aldandım 15 alışveri yaptım 2 ay iade için uğraştım şimdi kurtuldum bi daha da bişeycik almam amman

markafoni kalieyi bozdu ya çok kırık gelmeye başladı kampanyalar süper 6. cadde yarısı bizdenle çok iyi ama

yok haklısın evimister biraz zor bir site.. bende bir kaç defa yaptım... bir keresinde ürünü iade ettim parça parça gönderdiler hep delirttiler beni paramı alana kadar da canım çıktı.. kolay kolay yapmam zaten ordan.. markafonide evet ben pembe nevresim gönderdim onlar yeşil göndermiş :) en son gelen yağlığımda kırık gelmiş :S ama onun dışındada gelen ürünlerim hep sağlam iyi çıktı.. evet tatlım yaa o süperdi zaten :) mikro dala tencere tava nevresim vs vs bir çok şey aldım.. keşke olsa yine... bu kampanyada iyi aslında benim istediğim ürünler için onlar 150 nin üstündedir zaten umarım koyarlar onlarıda..

yani büyük ürünler içini iyi zaten bu çek

tos makinesi olark ne istiyosun peki

Son düzenleme:
sağol canım.. valla tatlım aklımda bir marka yok korkmazınki iyi diyorlar.. bi ürünü almadan önce hepsiburada.com a yaz orda yorumlar oluyor.. ben öyle yapıyorum yorumlar genel olarak iyiyse alıyrum :)) ben cıkıyorum canım öptm seni iyi geceler... kampanyalar olursa haberder edelim tamam mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…