Eki Görüntüle 477900
canım ben bu tepsiyi beğendim tüm tepsilerim cicili bicili bi tane de klasik olsun kahve için falan dedim 25 e geliyo kargoyla
ama 30 cm diyo çok mu küçüktür nasıl sence
canım bu tac kristal kampanyası mı? çok uyguna almışsın güle güle kullan
Allah hayırlı etsin çok güzeller canım
yine markafoniden taçın microfiber yorganını aldım 2tane 55 tl :)) daha önce evimisterden almak istemiştim alamamıştım 75 tlye gelecekti o bu fiyat süper oldu :))
Eki Görüntüle 477205
canım bende çeyiz yapıyorum herşeyin çok güzel hayırlı olsun maşallah..
kaz tüyü yorgan da aldınmı ??
SEN bakma arkadaşına canım...
onların çok kaliteli kumaş olanları var hatta bir adı var o kumasın yani yorganın dış yüzeyi o kumaştan olunca dışarı tüy bırakmıyor
nişanlımla tansaşdan aldığımız p.bahçe şişelerimizzz çok şekerlerrr :))
Eki Görüntüle 480031 Eki Görüntüle 480032
çok hoşlarmışşşşşşş
ya boşver evimisteri zaten bi daha da alışveriş yapmam sen de yapma sakın
tam tersi çok çek veriyo ben de ona aldandım 15 alışveri yaptım 2 ay iade için uğraştım şimdi kurtuldum bi daha da bişeycik almam amman
markafoni kalieyi bozdu ya çok kırık gelmeye başladı kampanyalar süper 6. cadde yarısı bizdenle çok iyi ama
yok haklısın evimister biraz zor bir site.. bende bir kaç defa yaptım... bir keresinde ürünü iade ettim parça parça gönderdiler hep delirttiler beni paramı alana kadar da canım çıktı.. kolay kolay yapmam zaten ordan.. markafonide evet ben pembe nevresim gönderdim onlar yeşil göndermiş :) en son gelen yağlığımda kırık gelmiş :S ama onun dışındada gelen ürünlerim hep sağlam iyi çıktı.. evet tatlım yaa o süperdi zaten :) mikro dala tencere tava nevresim vs vs bir çok şey aldım.. keşke olsa yine... bu kampanyada iyi aslında benim istediğim ürünler için onlar 150 nin üstündedir zaten umarım koyarlar onlarıda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?