Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

bakalım artık umarım güzel olur bundan sonra alacağım şeyler olursa kırmızı alırım artık napim :))

madancım nasılsın canım nete çok da giremiyorum malum düğün yaklaştı

kalan işlere verdim kendimi umarım yetişir herşey canım toskoliğin hayırlı olsun

morunu bekliyorum bi de şu ara alamıycam sanırım düğün vaki suyunu çekti paralar

düğünle ilgili şeylere harcama yapıyorum

bakalım yetişir inş herşey

şimdi de dışarı çkıyorum

kib tatlım

iyiyim canım teşekkürler... anladım tatlım kolay gelsin sanaa çook yorucu bir süreç Allah yardımcın olsun.. herşey yolunda gider ve istediğin gibi olur inş... kolay gelsin canımm dikkat et kendine ,)

madan almışsın canım tost makinasını
bende yanındaki ekmekliği beğenmiştim az önce
valla çok güzel olmuş ikisi

teşekkürler canım... tost makinası sırıtırmı tek başına derken bu gün ekmekliği gördüm ve aldım takım olsun diye güzel de oldu galiba

ben çok beğendim uyumlarını
son hazırlıklara geliyosun yavaş yavaş sende galibaaaa

eveeeeeettttttt bitiyor artıkk... eksiklerim bunlar kaldı sadece :)) tabi yine olur arada unutulan falan ama önemli olmaz artık o kadar...

Blender
Peçetelik ve peçete halkaları
Şamdan
Bıçak Seti
Günlük yemek örtüsü ve peçeteleri
runner takımı
Battaniye
Yastık
Salon takımı örtüsü
Alez
tupper

yastıklarını nerden aldın ? otelloya iyi diyorlar.bende almak ıstıyorum ama epey pahalı oluyordu.uygun fiyata almışşın sen

yastıklarını nerden aldın ? otelloya iyi diyorlar.bende almak ıstıyorum ama epey pahalı oluyordu.uygun fiyata almışşın sen

limangodan aldm canım 20 tllik 2 tane çekim vardı onları kullandım..kargo bedava sözde ama çekle kullanılmıyor yoksa daha uyguna gelecekti :S

limangodan aldm canım 20 tllik 2 tane çekim vardı onları kullandım..kargo bedava sözde ama çekle kullanılmıyor yoksa daha uyguna gelecekti :S

hımm ne guzel yaa ucuza gelmış.peki limango cekini nasıl aldın.daha once alısverıs mı yaptın da verdı yoksa r 10 gıbı bısey mı var.vallla cogu zaman netten almak cok uygun oluyor.yoksa kalıteyı ucuza bulmak zor.

bende o pikeden aldım az önce markafonıden :) çok hoş görünüyor bayıldım :)

bende o pikeden aldım az önce markafonıden :) çok hoş görünüyor bayıldım :)

canım arkadaş davetinden gelmişti 2 tane çek... aynen yaa ben herşeyimi internetten aldım neredeyse.. çok uyguna geliyor...

evet canım yaa çok şeker bende çok beğendim güle güle kullan canım benim

eksik listem vaybee ne kadar az kalmış yuhbiiii :)))))

Blender
Peçetelik ve peçete halkaları
Şamdan
Bıçak Seti
Günlük yemek örtüsü ve peçeteleri
runner takımı
Battaniye
Salon takımı örtüsü
tupper

ne guzel :)gözün aydın demelıyım galıba.bu gunler bana da nasıp olur ınsallah.çogu seyi kendım alıyorum.ama okullar acılınca artık sızın aldıklarınıza bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…